עבור לתוכן

המלצה על מקלדת

Featured Replies

פורסם

שלום,

עד היום היו לי מקלדות פשוטות מדגמי לוגיטק ומייקרוסופט ועכשיו אני צריך להתחדש באחת אחרת.

ראיתי שהמלצתם על כל מיני מקלדות razer למיניהן ורציתי לשאול מה תהיה המקלדת הטובה ביותר עבורי.

צרכים: כתיבה והרבה, מעט משחקים (לצורך השוואה אני משתמש בעכבר logitech mx1000 ולא רואה בו בעיה במשחקים שאני משחק).

יתרון לאלחוטית אך לא קריטי.

מחיר - עד 200 ש"ח אפשרי גם עד 300 אבל אשמח להבין גם מה הם ההבדלים בין מקלדת ב100 שקל לאחת ב300 בהתאם לצרכים שלי.

תודה לכל העוזרים.

פורסם
  • מחבר

תוספות ששכחתי:

מקשים בעברית - לא קריטי.

מכאנית - אשמח מאוד אני אוהב את הצליל אבל לא בעלות גבוהה מדי.

תאורת מקשים - יהיה נחמד.

אפשרות לשינוי הגובה מספיק קצת זווית רק שלא יהיה שטוח לגמרי.

פד להנחת היד כשמקלידים שלא מחליק ונהרס מהר.

פורסם

בשביל מכאנית בתקציב שלך אתה יכול לקנות רק בארץ ומתוך זה יש לך רק את ה-BW של רייזר. אני אישית הייתי מחכה לגרסאת ה-Stealth אבל לך תדע כמה זמן יקח לה להגיע ומה יהיה המחיר שלה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

אתה יודע אם הגירסא הבסיסית בעלת תאורה למקשים (לא חייב להיות אחורית אלא על המקש גם טוב).

מה טווח המחירים של הגירסא עם הסוויצים החומים וכמה זה יותר יקר מהכחולים?

פורסם

לגרסה הבסיסית אין תאורה אחורית, לגבי מחירים אני לא יודע.

פורסם
  • מחבר

חברים יקרים היום קניתי את הblackwido ultimate בהמלצתכם.

רציתי להגיד תודה לכל אלה שהמליצו לי על המקלדת הנהדרת הזאת ללא ספק זה פשוט חוויה לכתוב עם מקלדת מכאנית ולא רגילה.

המקלדת מאוד נוחה עם תאורה מקשים ללילה חיבור usb ועוד דברים שאגלה בהמשך.

שוב תודה לכולם.

פורסם

תתחדש.

פורסם
  • מחבר

שלום,

רציתי בבקשה עזרה ב-2 נושאים שקשורים למקלדת.

כאשר אני מדליק את המחשב (מחזיר ממצב שינה או כל דבר אחר) כפתורי התכנות שהגדרתי לא עובדים עד שאני לא פותח את התוכנה ואז הם עובדים.

בנוסף יציאת הusb הנוספת עובדת רק כאשר הכבל של המקלדת מחובר ישירות למחשב ולא דרך מפצל usb האם מפצל עם חשמל יפתור את זה?

תודה לכולם,

פורסם

ואיך בדיוק המחשב יידע על כפתורי התכנות שהגדרת? תגדיר את התוכנה כך שתופעל עם הווינדוס.

בהחלט סביר שמפצל עם חשמל יעזור (אי אפשר לחבר מפצל למפצל בלי חשמל בגלל איך שחלוקת ההספק עובדת). בכל מקרה עדיף לחבר מקלדת ישירות למחשב במידת האפשר.

פורסם
  • מחבר

להוסיף את התוכנה לstartup זה פשוט מאוד אך אני לא מעוניין בכל פעם שאני ידליק את המחשב שיקפוץ החלון של התוכנה ולכן אני מעדיף שהיא תפעל ברקע כמו תוכנות אחרות לדוגמא בבילון, דרופבוקס דרייבים וכדו'.

פורסם

תבדוק בהגדרות של התוכנה אם אין אופציה שתעלה ביחד עם וינדוס.

פורסם
  • מחבר

זה הדבר הראשון שעשיתי ולא אין שם כלום שקשור לזה (לפחות לא שמצאתי)

פורסם

מוזר.

תנסה להסיר את הדרייבר ולהתקין מחדש.

תוריד את הדרייבר הכי חדש מהאתר ולא מהדיסק שקיבלת ורצוי גם להתקין את עדכון הקושחה שיש שם במידה וצריך.

כשאני השתמשתי במקלדת הזו הכל רץ ברקע ועלה עם הווינדוס באופן אוט'

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים