עבור לתוכן

אוזניות in-ear עמידות מאוד (תקציב כמה מאות שקלים)

Featured Replies

פורסם

שלום,

כמו שראיתם בטח מהכותרת אני מחפש אוזניות in ear באיכות טובה שיהיו עמידות מאוד

הקטע הוא שיש לי נטייה להשמיד כל אוזניות תוך פחות מחודשיים

כבר הצלחתי להרוס סנהייזר cx400 (או 300, אני לא בטוח) פעמיים בפחות מחודשיים,

koss plug פעמיים בפחות מחודש

משהו של griffin באיזה שבועיים

והמון המון אוזניות ג'נריות של חברות אקראיות בתקופה שלא עולה על 3 חודשים (אחרי שעטפתי את הכבל בהמון המון בידוד מתכווץ שיהיה עמיד)

תמיד ההרס הוא קרע פנימי בחוט באיזור של הקונקטור (ככה שבאוזניה אחת לא שומעים וצריך לשחק עם החוט כדי לשמוע)

אני לא מעוניין לשנות את היחס (הדי נוראי) שלי לאוזניות שלי אבל אני כן רוצה אוזניות שיוכלו לסבול התעללות שכזו.

המלצות? (גם המלצות לחנויות טובות יתקבלו בברכה)

פורסם

קנה 10 זוגות של Kanen KM-92 שהן בערך כמו הCX300 (אפילו יותר טובות לדעתי) ב4.70 דולר ליחידה (כשאתה קונה בכמות אפילו יש הנחה) מDX ולא תצטרך לדאוג.

הלך זוג? יש עוד אחד.

פורסם

^ ומה אם האיכות?!

Panasonic RP-HJE900,

איכות סאונד מצויינת, איכות בנייה מעולה האזוניות בנויות טוב מאוד וקשיחות וכבל שלהם מתנתק ככה שתיאורטית ניתן להחליף אותו (אבל הכבל לא זול לפי מה שאני יודע)

לי אישית יש hippoVB והם בנויות ממש טוב, עשויות ממתכת יכולות לסבול המון, אבל הכבל הוא עדיין החולייה החלשה והפלאג אצלי נהרס, אבל זה לא בעייה, תיקנתי אותו בעצמי ומאז הכל מצויין.

אלו שני דגמים שאני מכיר, אני בטוח שיש עוד.

פורסם

^תתפלא :hat:

ראיתי שיש באז עליהן, אומרים שהן די שוות למחיר. הזמנתי.

להפתעתי הן נשמעות יותר טוב מהCX300 שהיו לי ונהרסו.

הן בנויות גם די טוב ועשויות מעץ (!)

קיצר שווה להזמין זה כולה 15 שקל

פורסם

קנה 10 זוגות של Kanen KM-92 שהן בערך כמו הCX300 (אפילו יותר טובות לדעתי) ב4.70 דולר ליחידה (כשאתה קונה בכמות אפילו יש הנחה) מDX ולא תצטרך לדאוג.

הלך זוג? יש עוד אחד.

אשמח אם משהו יכול לאמת את הדברים האלה.

פורסם

הבנאדם בא נותן תקציב של כמה מאות שקלים וזה מה שאתה מציע לו? תעזוב אותך מצעצועים, גם אם הן נשמעות טוב אני בטוח שזה לא רמה.

אם אתה רוצה איכות, לך אלה, האוזניות הכי טובות במחירים של עד 500 ש"ח:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=791072

אם אתה נפתח להזמנות מח"ל אז יש עוד אופציות.

פורסם

Sennheiser CX280-חצי מחיר ויותר טובות משמעותי.

פורסם

+1 על הshure יש לי את ה se210 שאמורות להיות די דומות לפי מה שאני יודע (חוץ מהכבל הנתיק שזה יתרון במיקרה הזה) והם אוזניות ממש עמידות הכבל שלהם עבה הם די חזקות חוץ מההדבקה של הסיליקון, שכבר קצת מתפרקת, מצד שני הם כבר בנות שנתיים. אני משתמש בהם כאוזניות לחדר כושר, ריצה וטיולים והם שורדות יפה מאוד. (טפו טפו טפו...)

אני מניח שהאיכות בניה של ה215 לפחות אותו הדבר ועם בונוס שהכבל נתיק.

אני לפחות הייתי די מרוצה מאיך שהם נשמעות רק דגש אחד חשוב - אין להם באס. הבאס שלהם מאוד חלש ובלי נפח בכלל. מבחינתי זה היה בסדר ונותן לי להתרכז בגיטרות, אבל זה יכול מאוד להפריע לחלק מהאנשים.

פורסם

למרות שזה נראה כאילו ה215 זה רק שיפור קל ל210 אז זה ממש לא המצב. האוזניות שונות לחלוטין. ל215 יש הרבה יותר באס, הדרייבר שמשתמשים בהן הוא דינמי ולא BA כמו ב210. סאונד אחר לגמרי. לא בהכרח יותר טוב כי זה כבר עניין של טעם, אבל הבאס יותר טוב, אוזניות יותר כיפיות, מאוזנות. מבחינת פירוט ה210 לוקחות אבל לא בהפרש גדול. בסופו של דבר ה215 טובות יותר. מי שמכיר את הסאונד המאוזן באוזניות של shure (יש שיגידו "משעמם" במובן החיובי) יופתע מאוד מה215, אוזניות כיפיות עם באס מדהים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים