פורסם 2011 בספטמבר 414 שנים שלום,לאחרונה העברתי את המחשב הנייח לאימי ורכשתי מחשב נייד 13 אינצ למטרת ניידות.אני זקוק למסך מחשב טוב לבית בגודל 22-24 אינצ.מרבית השימוש שלי יהיה תכנות, מסמכי אופי ומשחקים מעט.שמעתי רבות על הdellu2311h מכם ורציתי לדעת האם לצרכים שלי הוא יהיה העדיף.התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח.ראיתי בנוסף שדיברתם על הrev שלו שצריך להיות a03 האם יש חשיבות משמעותי לכך האם שווה לי לקנות אחד שהוא לא a03?אודה להמלצתכם בנושא וגם מסכים אחרים שמתאימים לי.גיל
פורסם 2011 בספטמבר 414 שנים הוא אכן המומלץ. זו אכן הרויזיה האחרונה. אתה יכול פשוט להתקשר לחנות ולשאול.
פורסם 2011 בספטמבר 414 שנים אין מה להתפשר. רוב מה שתמצא יהיה a03לא שזה קריטי אבל עדיף לקבל את הגרסה האחרונה, אפילו אם בשביל השקט הנפשי.
פורסם 2011 בספטמבר 714 שנים מחבר חברים יקרים אתמול קניתי את המסך והוא פשוט מדהים.תודה רבה לכל העוזרים בהחלטה.
פורסם 2011 בספטמבר 714 שנים מחבר notebookclub מפתח תקווה, כבר קנייה שלי אצלם (הלכתי עם דודה שלי לקנות לה מחשב) וקיבלתי מהם בשנית יחס מאוד יפה והרגשה טובה.עלות המסך 880 ש"ח.לינק : http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%F1%EA-%E3%EC-%EC%E1%E9%FA/dell-u2311h.htmבהצלחה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.