פורסם 2011 בספטמבר 414 שנים אני רוצה לקנות גיים פאד למחשב שלי כי נמאס לי מהעכבר והמקלדת.מצאתי שלוש אפשרויות:הראשונה היא הגיים-פאד הרגיל של מיקרוסופט (של Xbox)השני הוא Razer Onza.והשלישי הוא: Razer Onza Tournament Edition.מה אתם חושבים שיותר כדאי לקחת?
פורסם 2011 בספטמבר 514 שנים לא התנסתי בשל רייזר אם כי הבקרים של מייקרוסופט של ה-360 מאוד איכותיים, ושל רייזר נראים פשוט יותר יפה.אני מאמין שהנוחות היא אותה הנוחות, ככה שלדעתי פשוט תקנה את מה שזול יותר.
פורסם 2011 בספטמבר 514 שנים מחבר הדי פאד של רייזר יותר טוב ויש רק 35 ש"ח הבדל.לא אכפת לי חוטי, אך יכול להיות שתהיה בעיה.יש לי כבר רסיבר של לוג'יטק על השולחן.
פורסם 2011 בספטמבר 514 שנים על הרייזר שמעתי לא מעט תלונות בנוגע לציפוי הגומי של האנלוגיים. נראה שהוא מיוצר מחומרים זולים.שמעתי שהדי פאד טופל בשלטים שמגיעים עם האקסבוקס סלים, לדעתי זו האופציה הכי טובה, אם תוכל להשיג.יש לי גיימפאד של 360 עם הדי פאד ה"מעצבן" וזכור לי שראיתי מוד של הגדלת החור שלו בשלט שפותר את הבעיות איתו. אני חושב לעשות לו מוד כזה כשיהיה לי זמן ואז הוא באמת יהיה הגיימפאד האולטימטיבי בשבילי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.