עבור לתוכן

התלבטות איזה סמארטפון לקנות בסביבות ה-1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הפעם תורי להתייעץ. אני מחפש פלאפון נחמד בישביל אחותי. הקאץ' פה הוא כזה - אפשר לרכוש רק חדש ורק מהארץ לכן זה בעצם מתוך המבחר והמחירים שמופיע ב-ZAP פחות או יותר.

הדרישות לא ספציפיות האמת - ובסה"כ ארצה שהיא תקבל את הטוב ביותר מכל הבחינות בתקציב. אם אין ברירה וצריך להתפשר על משהו היתי מעדיף להתפשר על מצלמה למשל (כמובן שעדיף 5MP אבל אם אין ברירה אפשר גם 3.2 או 5MP שלא נחשבת טובה וכו').

כעיקרון חשבתי על הסמסונג גלקסי ACE שנראה לי גם יפה וגם אופה - עיצוב טוב, מסך גדול יחסית שאמור להיות די איכותי, 5MP במצלמה, GPS וגם WIFI וכל זה בכ-1100-1200 ש"ח לחדש. מצד שני ראיתי גם את ה-X8 שנמכר משמעותית זול יותר (נדמה לי באזור ה-800) אבל לא התלהבתי - אלא אם כן מישהו יאיר את עייני במשהו חדש. כעיקרון גם ה-X10 MINI בא בחשבון במידה והיא תתאהב בזה שהוא קטן ו"חמוד" ועל הדרך גם נחסוך לא מעט כסף, אבל מצד שני הוא עם מסך פצפון והוא הכי פחות סמארטפון מהנ"ל.

יש משהו אחר מומלץ שפיספסתי?

נ.ב.

שכחתי, אך ורק אנדרואיד. לא קריטי כ"כ איזו גרסא וגם יכולות שדרוג (למרות שזה תמיד נחמד) כי בסה"כ הרוב יהיה דיבורים וגלישה)

פורסם

רק חדש ורק מהארץ... מכה לא קלה, זה אומר רק חנויות פרטיות

בגדול נראה שרק הace הוא אופציה ראלית

פורסם
  • מחבר

בתקציב הזה אתה רואה אופציות טובות בהרבה מה-Ace מחו"ל נניח? כמובן מכשיר חדש.

פורסם

מחול = משלוח + מכס = לא כדאי

הייתי מסתכל על שוק היבוא האפור שיש בארץ, אנשים שמיבאים מכשירים בשביל למכור

יד2 זה בכלל הרבה יותר פשוט וטוב בשבילך

פורסם
  • מחבר

צודק, אבל אני לא יכול לקבל כך החזר מפלאפון/סלקום/ אורנג'

פורסם
  • מחבר

כל החשבון החודשי יהיה 70-80 שקל מקס' ככה שאמור לצאת לי החזר (בדקתי בפלאפון) של 42-50 שקל ככה שזה המון מבחינתי

פורסם

ההחזר הזה לא מותנה במינימום שימוש ?

ומהארץ כרגע זה רק ACE לדעתי..

פורסם
  • מחבר

וודאי. ביררתי הכל.

במקרה הספציפי הזה אחותי (שתעשה מסלול חיילים) תאלץ לדבר 200 דקות בחודש לא משנה לאיזה יעדים כדי לקבת את ההחזר. במקרה שלה היא מדברת כפול מזה. גם אם לא - 200 דקות כפול 25 אג' לדקה שהיא תשלם במסלול, 50 שקלים, מקבלים חזרה 42. ככה ששווה גם "להתאמץ", אם צריך, כדי להגיע ל-200 דקות. כך יוצא שהחשבונית שלה תצא לפי החישוב שלי לערך 10-15 שקל לאחר כל הזיכויים.

פורסם

הבנתי, אז שוב, אם מהארץ אז ה-ACE לדעתי.

פורסם
  • מחבר

הוא ככל הנראה יהיה לאחותי שיותר חשוב לה מצלמה, יופי כללי של מכשיר ומסך יותר גדול.

לגבי אבא, הוחלט לרכוש גם לו אחד. מה דעתכם על הגלקסי מיני? יש למישהו ניסיון איתו בפועל? איך המסך. איך המהירות הכללית? המכשיר לא ישמש למשחקים או למליון אפליקציות, רק אפליקציות הכרחיות, שיחות, קצת מצלמה וזהו בערך. לכן לא מפירעה המצלמה הפשוטה יחסית (היום יש לו 2MP) - המכשיר יהיה יותר בגדר "פינוק" מאשר צורך.

פורסם

יצא לי לשחק קלות עם המיני, המסך ברזולוציה נמוכה ובכללי דיי רע. כל השאר בסיסי וסביר, גם המהירות יחסית סבירה.

פורסם
  • מחבר

נראה לי שאך ורק אם התקציב יהיה קריטי ארכוש אותו - אם לא, אמליץ לאבא "להתפנק" עם ה-ACE

פורסם

בחו"ל המיני נמכר ב-500-600 שקלים וזה מה שהוא שווה, לעלות מעבר ל-1000 שקלים בשבילו זה לא לעניין...

פורסם
  • מחבר

בארץ הוא 850 שקל אם אני לא טועה, זה מה שאני מתכוון לשלם עליו אם וכאשר אחליט ללכת עליו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים