עבור לתוכן

שאלה על החלפת פלאפון וסים

Featured Replies

פורסם

כמובן שלא תוכל לגלוש בתשתית המהירה של UMTS

פורסם

תמיד יש תאימות אחורה. SIM דור שני יעבוד במכשיר דור שלישי ולא להפך.

בכל אופן, למה אתה סגור על המכשיר הזה? מה הדרישות שלך ממכשיר? אין לך צורך (או עניין) בסמארטפון? בעוד 150 שקל לערך אפשר לקנות SE X10 MINI, שהוא אומנם עם מסך קטן יחסית, אבל עדיין סמארטפון נחמד עם WIFI, יכולות GPS, אפליקציות ואפילו מצלמה לא רעה של 5MP

פורסם
  • מחבר

סתם יש לי אופציה להחליף וחשבתי להחליף אליו אני רוצה פלאפון נחמד וזול, אני לא ממש מתכוון להשתמש באינטרנט או משהו אבל WIFI יכול להיות סבבה... יש עוד הצעות?

פורסם

לא ראית את ההצעה שלי לגבי SE אקספיריה X10 MINI? כ-600 (וקצת) ש"ח אתה קונה מכשיר אנדרואיד (אפליקציות וכו') עם מצלמה 5MP, אינטרנט אחלוטי (WIFI), קטן/קומפקטי/קל ונחמד

פורסם
  • מחבר

יש את ה W8 שנראה די דומה ל X10 והוא יותר זול...

פורסם

W8 זה אותו מפרט בדיוק של הX8 וX8 עולה פחות, בכל זאת שניהם לא משהו בכלל, וX10 מיני הזמן סוללה שלו לא ארוך במיוחד, אם הוא מחפש מכשיר קומפקטי ודי פשוט שייקח CEDAR J108 של אריקסון, וZYLO מכשיר גרוע...

פורסם

השאלה אם הוא רוצה סמארטפון או שהוא רוצה סתם מכשיר מיושן שלא יודע לעשות הרבה חוץ משיחות ו-SMS

פורסם

תמיד יש תאימות אחורה. SIM דור שני יעבוד במכשיר דור שלישי ולא להפך.

סים דור שלישי בהחלט יעבוד במכשיר דור שני...

פורסם

SIM דור שלישי של פלאפון לא יעבוד במכשירי דור 2 כי היא עובדת רק בתדרים של דור 3. לגבי סלקום ואורנג' - הגיוני שאתה צודק.

פורסם

רק לפני שבוע הייתי עם מכשיר דור שני וסים דור שלישי, אתה טועה ואתה מוזמן לבדוק. זה שלא תהיה לך קליטת דור שלישי אתה צודק ואין לע זה בכלל ויכוח, אבל זה בהחלט יעבוד.

פורסם

אתה צודק,תיקנתי את עצמי. ציינתי שרק בחברת פלאפון מאחר והם משתמשים ברשת שלהם אך ורך בדור 3, אז צריך גם מכשיר וגם SIM תואם אחרת (אם יש מכשיר דור 2) לא תהיה קליטה של הרשת וכך לא תוכל לעשות כלום חוץ מלשחק סנייק במכשיר. בשאר החברות - מסכים איתך,טעיתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים