עבור לתוכן

הרכבת מפרט איזור ה5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

תקציב: 5000 ש"ח אך קיימת גמישות. (לא כולל מסך)

שימושים: תכני HD, אכסון בנפח גבוה (סרטי HD), עריכת וידאו (ברמה לא מקצוענית אבל עדיין), גלישה מרובת כרטיסיות (לדוגמא 7-9 כרטיסיות בו זמנית של יוטיוב).

המחשב לא מיועד למשחקים ואני כמעט ולא משחק, אבל אני לא אוהב הגבלות, ובמידה ויצא איזה משחק אני רוצה שיעלה לי בצורה טובה.

משחקים שעשו לי את זה בעבר: Rainbow Six Vegas , Portal, Red alert 3, Sims 3

לא צריך לא אופיס ולא ווינדוס ולא כלום, רק הרכבת מחשב בחנות.

עדיפות כמעט בלעדית לKSP קריות, גר בקריות

דגשים:

לפחות 2TB זיכרון קשיח

תמיכה בפורמטים הכי חדשים של HDMI

כל סיפור הUSB3 שלא יצא לי לשמוע עליו יותר מידי, עדיפות לתמיכה.

מארז יפה עדיפות עם אורות ואיזו דופן שקופה, USBים מקדימה של המארז..

אני מעוניין לנסות להרכיב מערכת סראונד 5.1 על המחשב, ז"א שאני צריך רמקולים וכ.קול תומך.. כאן אפשר לחרוג טיפה מהתקציב, במידה ואני אראה שהעסק יקר מידי אז אני אשתמש ברמקולים הנוכחיים שלי (4.1)

אני רוצה המלצה למסך, שיתמוך בFULL HD, הניסיון שלי אומר רק SAMSUNG או LG במסכים. רוצה את כל המחשב מחובר בכבלי HDMI בלבד

המסך לא בתקציב, תקציב נפרד של עד 2000 ש"ח

בתודה, תומר.

פורסם

1. לא ציינת באילו תוכנות אתה עורך, וזה דווקא חשוב.

2. "רוצה את כל המחשב מחובר בכבלי HDMI בלבד" - זו אמירה מוזרה, צגי מחשב עדיין מתחברים בDVI, אם אתה מחבר למחשב טלוויזית LCD היא תתחבר בHDMI.

3. צרכי הגיימינג שלך לא ממש מצדיקים השקעה בכרטיס מסך יקר, אבל צורכי עריכת הוידאו שלך כן עלולים להצדיק בחירה בכרטיס של NVIDIA.

[table] [tr][td] מעבדי אינטל‏ [/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifCore i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

810

[/td] [td]

810

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifZ68MA-D2H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1333, 3xPCI-E, DVI, HDMI qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

550

[/td] [td]

550

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] זכרונות‏ DDR3 1333Mhz[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gif1x4GB G.Skill qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

2

[/td] [td]

135

[/td] [td]

270

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] כרטיסי מסך‏ Zotac[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifGTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

690

[/td] [td]

690

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] דיסקים קשיחים‏ Samsung[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gif1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

2

[/td] [td]

255

[/td] [td]

510

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] צורבי DVD‏ LG[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifDVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

120

[/td] [td]

120

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] מאווררים וגופי קירור‏ מאוררים למעבדים[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifScythe Katana 3 CPU Cooler (For Intel Only) qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

85

[/td] [td]

85

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] מארזים‏ Antec[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifDark Fleet DF-30 ATX Midi Tower Black Case (No PSU) qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

450

[/td] [td]

450

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] ספקי כוח‏ Antec[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifNeo Eco 450C 450W Active PFC 12cm PSU (Retail) qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

280

[/td] [td]

280

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] רמקולים‏ Microlab[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifM-860 5.1 Multimedia Speakers qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

385

[/td] [td]

385

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] מחירון עבודות במעבדה‏ [/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifהרכבת מחשב חדש מעל 4000 שקל plusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

10

[/td] [td]

10

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td][/td][td][/td][td] סה"כ[/td] [td]

4160

[/td][/tr] [/table]

כאשר ייתכן וזה גם מעל לצרכי הגיימינג שלך. יש אפשרות עוד במסגרת התקציב להכפיל את כמות הRAM ולעלות לI7 אם כי לא בהכרח יש טעם.

צגים טובים לשימושיך:[table] [tr][td] מסכים‏ DELL[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifDell U2311H UltraSharp LCD IPS 23'' DVI DP WideScreen qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

890

[/td] [td]

890

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] מסכים‏ LG[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifLG IPS226V 21.5'' LED IPS 5ms DVI HDMI WideScreen Black qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

1140

[/td] [td]

1140

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] מסכים‏ SAMSUNG[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifSamsung 2333T Professional PVA 23'' LCD 8ms DVI WideScreen Black qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

780

[/td] [td]

780

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [/table]

פורסם
  • מחבר

המון תודה.

לגבי העריכת וידאו, לא משהו מקצועי, קורה לפעמים שאני צריך להכין קליפים וסרטונים משתמש בתוכנות לא כבדות כמו היוצר סרטים של ווינדוס ועוד כמה תוכנות קלות לשימוש.. סה"כ לא משהו רציני.

יש לציין שאני משתמש בפוטושופ, אבל לצרכים מאוד מאוד בסייסים כמו שינוי רזולציות הוספת מסגרות ועריכת פרטים קטנים, לא עבודה גראפית עם פילטרים כבדים וכו.

אני לא גיימר, אבל לא רוצה להגביל את עצמי במידה ויצא משחק פעולה נחמד או אסטרטגיה שאני ארצה להנות ממנו.. לכן כרטיס מסך בסיסי ומעלה נדרש לטעמי.

כמה שאלות נוספות:

1. הכ.מסך הזה מוכר? נחשב למשהו אמין וטוב? יש לו האופציה להאצת חומרה בסרטי HD?

2. יש סיבה למה לפצל 2TB ל2 HDD של 1? זה לא פולט יותר חום וצורך יותר משאבים? כמו כן האם ישנה עדיפות לסמסונג על פני WD ?

3. לא בדיוק הבנתי מהנתונים על המארז, כמה יציאות USB 3 יש לו, וכמה יציאות USB 2 יש, ואיך החלוקה (קדימה ואחורה)

4. הגוף קירור נראה די זול, 85 ש"ח.. זה משהו אקראי, או משהו שאתה מכיר שיעשה את העבודה?

5. הרמקולים אקראיים? או גם משהו מניסיון ומביקורות?

6. לגבי מסך, האופציה הנורמלית היחידה שהבאת שם היא של LG, הוא היחידי שם שהוא LED איזה עוד אופציות מומלצות היום בשוק לLED FULL HD של סמסונג או של LG ?

המון, המון תודה!

פורסם

1. האם כרטיס המסך הזה מוכר? בהחלט. האם הוא בסיסי? לא. למה דווקא הוא? כי הוא יקר רק במעט מGTS450 וההפרש עבור GTX460 כבר לא ממש זניח בKSP.

2. ישנן מספר סיבות:

א. לא לשים את כל הביצים בסל אחד - עבור מקרה של כשל טכני.

ב. אפשרות לקרוא ולכתוב משני קשיחים במקביל מאיצה את העבודה.

ג. זה כן צורך יותר חשמל ופולט פחות חום, אך לא במידה שעושה את זה ללא שווה.

3. למערכת 2 יציאות USB3 מאחורה + 4 או 6 יציאות USB2 מאחורה (לא זוכר לגבי הלוח הזה ספציפית) ועוד 2 יציאות USB2 מקדימה.

4. גוף הקירור הוא לא רע של יצרן ידוע מאד, אמנם יש טובים ממנו, אבל לצרכייך אין טעם להוציא מעבר, מה גם שהוא במחיר טוב בKSP.

5. הרמקולים הם סט 5.1 של חברה מצוינת, אם תחפש ביקורות תראה שמדובר ב"כוח עולה". אין לי נסיון אישית עם הדגם הזה, אבל בינתיים כל סט של MICROLAB שיצא לי לשמוע הוציא סאונד טוב מאד.

6. שכח את מה שידעת לגבי מסכי מחשב - לפי האמירה שלך, מה שאתה יודע מבוסס אך ורק על קונספציות ישראליות מצויות - ובעיקרן שגויות. זה שהמסך הוא "מסך LED" זו אמירה לא ממש נכונה, במדינות מסוימות אגב, אסרו לפרסם צגים כאלו כ"צגי LED" כי הם לא צגי LED. הסבר כללי, מסך LCD מורכב ממטריצה (טבלא) של נקודות שמשמשות כ"מסנן" לאור וע"י כך יוצרות צבעים, האור שמועבר דרכם מגיע מנורה - אם אני לא טועה פלורוסנטית מסוג זה או אחר. ב"צג LED" מקור האור הזה הוא מנורות LED במקום. הם זה נותן משהו? כן, האם זה מה שחשוב בצג? לא ממש. סוג הפאנל של הצג חשוב הרבה יותר, ו3 המסכים שנתתי לך כולם מבוססים על פאנלים איכותיים ממשפחות הPVA והIPS, רק הLG הוא גם בעל תאורת LED אחורית.

חשוב שתבין, רוב "צגי הLED" שאתה רואה הם מסכים המבוססים על פאנלים ממשפחת הTN - שאלו המסכים שמציגים את התמונה הכי פחות טובה והכי פחות נאמנה למציאות, עם תאורה אחורית של נורת LED. זול יותר לייצר מסך מבוסס פאנל TN עם תאורת LED מאשר מסך איכותי מבוסס על פאנל IPS / PVA. (הפאנל הוא החלק היקר ביותר במסך.) לכן המסך של LG באמת יקר יותר כי הוא גם LED וגם מבוסס פאנל IPS.

מסכי LED אמיתיים עדיין לא נפוצים - בהחלט לא כצגי מחשב בגדלים הנפוצים יותר כיום.

פורסם
  • מחבר

סגור. שבוע הבא אני ארכוש את זה. תודה רבה!!

שאלה לגבי אאודיו, המערכת 5.1 הזאתי תתחבר בHDMI נכון ללוח אם נכון?

האם אני אוכל להנות מפורמטי האאודיו המתקדמים היום בשוק? (DTS HD וכל החארטות האלו)

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

התעכבה לי קצת הקנייה, והיום אני רוצה לצאת לרכוש את המפרט. האם הוא עדיין רלוונטי או שיש היום חלקים חדשים רלוונטיים?

האם המסך טוב? אני באמת רוצה שהקנייה תהיה מוצלחת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים