עבור לתוכן

מחפש תוכנה שתחליף את Winamp

Featured Replies

פורסם

אני משתמש ב-Winamp כבר המון המון זמן (קצת מעל 15 שנים) ואני מאוד אוהב את הפשטות שלה והאקוולייזר ואת זה שבתחילת כל שיר קיימת אפשרות לשמוע את השיר בעמעום (Fade In) אבל אני חושב שזמנה כבר הגיע ואני מחפש תוכנה שתחליף אותה.

אני מחפש תוכנה לא כבדה כל כך עם אותם אפשרויות אקוולייזר ועמעום בתחילת כל שיר כמו שיש ב-Winamp אבל שתציג את השירים כמו iTunes (לפי אמן/דיסק וכ'ו).

קיימת חיה כזאת?

פורסם

\התוכנה לא נראה לי מתחילה לאט כל שיר אבל היא נדלקה תבדוק את Zune

פורסם

לפני שנה בערך עברתי על די הרבה נגנים.

(יש לי אוסף מוזיקה די ענקי)

בקצרה:

1. songbird ממש גרועה. איטית ומנגנון החיפוש מזייף

2. zune software מאוד מצאה חן בעיניו מבחינת מישק. הבעייה העיקרית שלה היא עדכון לא אמין של הספרייה, ואי תמיכה ב ogg ו flac.

3. foobar חמודה, אבל לא כ"כ נוחה לשימוש (לדעתי!)

4. itunes פרווה, לא מוצלחת במיוחד, אבל שמישה (אין תמיכה ב flac)

5. media monkey תומכת בהכל, מהירה, ודי נוחה לשימוש. הבעייה העיקרית שלה (לטעמי!) היא שהיא די מכוערת.

6. media player classic ממש נחמד, אבל לא לניהול ספריית מוזיקה.

לסיכום - הייתי משתמש בzune software אלמלא אי התמיכה ב flac, אבל מכיוון שזה כן חשוב לי, התוכנה שאני משתמש בה כרגע היא

media monkey

בהצלחה

פורסם

מה שביקשת קיים גם ב Winamp בצורה של media library.

פורסם

foobar

פורסם

אני ממליץ על ZUNE היא נוחה ויפה ואני מאוד אוהב את הסיפריה שלה :xyxthumbs:

פורסם

עברתי לא מזמן מsongbird לfoobar כי בכמה עדכונים האחרונים (לאורך השנה האחרונה) songbird נעשתה כבדה, מגושמת ולא נוחה. בגלל שאני חייב נגן תומך Flac עברתי לfoobar, שהשתמשתי בו בעבר אבל הוא לא התאים לצורה שבה שמעתי מוזיקה בזמנו. הוא עדיין לא נוח בעליל ודורש ללמוד אותו לא מעט אבל הוא זריז, חזק ועושה את העבודה כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

ה-Media Monkey לא נח לי ממש אז הוא ירד בינתיים, ה-Songbird באמת דיי מגושם ואת ה-Zune לא הצלחתי להתקין משום מה, הורדתי קובץ רשמי מהאתר שלהם וההתקנה לא מתחילה לעבוד משום מה. דווקא התוכנה הזאת נראית הכי טוב אבל אותה לא הצלחתי להתקין, יש למישהו מושג מה עושים? אני עם Windows 7.

פורסם

יש גם את הqcd שאני ממש אוהב האיכות שלו טובה והוא מאוד נוח

http://www.quinnware.com/

למרות שעכשיו אני עובד עם foobar בגלל המהירות המדהימה שלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים