עבור לתוכן

מתי יוצא הפלא של יאהוו ? + המלצה לסמארטפון

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ראיתי את הכתבה על הסמארטפון ש-YAHOO! מפתחים, ורציתי לדעת מתי בערך תהיה השקה (אם תהיה ?)?

ומה המחיר שלו ?

טוב כרגע, אני מחפש סמארטפון / גאדג'ט (כמו איפוד 4) שישרת אותי לסביבות השנתיים הקרובות

אני רוצה שיהיה טאצ', עם WIFI, אם יש אפשרות גם ל-3G אז שיהיה

אני מקציב בסביבות ה- 400$ > אין לי בעיה להזמין מחו"ל.

רק דבר אחד: אני לא רוצה להתחייב על המכשיר. אני רוצה לקנות אותו ושיהיה שלי ולשלם הכל במכה אחת.

פורסם

א. אני לא בטוח שהוא יושק בעולם

ב. למה דווקא הוא? זה הרי אנרואיד עם לוגו של יהאו במקום גוגל..

ג. ב1600 שקל אתה יכול להביא נקסוס S או כל מני מכשירים נחמדים אחרים

פורסם
  • מחבר

אני לא תפוס עליו, אבל קצת התרשמתי ממנו בגלל המערכת החדשה.

אפשר גם הצעות אחרות, זולות יותר אם אפשרי ?

פורסם

איזו מערכת חדשה? כולה 2.3

בקשר למכשיר אחר - לי נדפק המכשיר ואני כרגע משתמש בN95, לדעתי זה טירוף לקנות עכשיו מכשיר, עוד חודשיים השוק יוצף במכשירים חדשים לגמרי - האיפון 5 ואנראויד 4 אז לא יודע מה להגיד לך.

פורסם
  • מחבר

תשמע, מבחינת מחיר - אין לי סכום ענקי מספיק כדי לקנות IPHONE 5 או אנדרואיד 4 וכד' ..

אני מאמין שיהיה לי כדאי להמתין עוד חודשיים ולקנות פלאפון כי ירדו המחירים (לא?)

פורסם

מאמין שכן.

בכל מקרה, היום הייתי קונה פלאפון יד 2 סביר ובעתיד בוחן את המצב שוב. מצד שני אני שונא לקנות מוצרים חדשים ואז לראות ששבוע אחרי יוצא אחד יותר טוב :-

פורסם
  • מחבר

אבל איך אני יכל לדעת שהפלאפון באמת בסדר ולא בעייתי ?

פורסם

לשחק בו לפני הקניה

פורסם
  • מחבר

ועל איזה פלאפון אתה ממליץ באיזור המחיר הזה ?

פורסם

קודם כל לא רואה סיבה לקנות היום גאדג'ט סטייל אייפד שבעצם עושה הרבה פחות ממה שהאייפון עושה וגם לא יכול להוציא ולקבל שיחות מה שמצריך קנייה של עוד פלאפון והיסחבות עם שני מכשירי וכו'.

בכל אופן כמו שאמרו לך , אם אתה בעד קנייה מחו"ל ויש לך כ-400$ אתה בקלות יכול למצוא נקסוס S מצויין באמאזון/איביי או CLOVE אם הם עדיין מוכרים אותו שם. בסה"כ שווה לך גם לחרוג טיפה בישביל המכשיר הזה.

יש בו בסה"כ כל מה שתרצה ואתה צריך החל ממעבד חזק, אחלה מצלמה, מסך גדול ויפה, NFC אפילו, מספיק זיכרון, MP3, WIFI וכו' וכו'

פורסם

אתה יכול לקנות נוקיה N8 חדש מהחנות להנות מאחלה מכשיר .

יש לו מעבד 680 MHZ וזכרון של 256 , (חומרה די דומה לאייפון 3GS )

על פניו נראית חומרה חלשה

בשביל אנדרואיד חומרה כזאת זה גרוע מאוד , ויגרום למכשיר להיות איטי להחריד .

אבל בשביל הסימביאן זה די והותר .

תעשה חיפוש בגוגל ותראה שרוב רובם של משתמשי ה N8 בארץ ובעולם מאוד מרוצים

החסרון היחיד הוא הדפדן , אבל כולם משתמשים באופרה מובייל או אופרה מיני , (אני משתמש במובייל )

שניתן להוריד בחינם מ OVI STORE

והגלישה היא חלקה ומהירה לגמרי במהירות קרובה מאוד לגלישה ממחשב ביתי ,

בתנאי שיש קליטה סלולרת טובה , או רשת WI FI קרובה וחזקה .

פורסם

הרבה שטויות כתבת פה למעלה :

1. זו ממש לא אחלה חומרה למכשירים של היום (ואני חלילה לא משווה לSGS2 או משהו כזה, אלא למכשיר במחירו של ה-N8 היום). בשוק הפתוח אפשר לקנות N8 בכ-1650 (הכי זול) ו-SGS אתה קונה ב-1800 - קח את זה בחשבון.

2. בישביל אנדרואיד החומרה ממש לא גרועה ובטח שלא מאוד גרועה - אלו בערך הנתונים של המיילסטון (שהיה לי) והוא היה בסה"כ בסדר גמור, לא נתקע ולא כלום. בטח שלא מדהים ובטח שלא עומד בקנה מידה של הסמארטפונים החדשים היום - אבל עדיין, בוא נדייק.

3. רוב האנשים היום שקונים N8 הם לא בדיוק משתמשים כבדים או כאלו שיותר מדי מבינים בתחום אחרת הם לא היו קונים מכשיר עם סימביאן. נקודה. המערכת ישנה, איטית, ובסה"כ די גוססת/מתה.

לסיכום, שום סיבה בעולם אני לא מוצא לקנייה של N8 או כל מכשיר סימביאן אחר אלא אם כן הדרישות מעטות מאוד (מאוד מאוד) והמחיר נמוך (מה זה נמוך, יותר נמוך מים המלח)

פורסם
  • מחבר

הנקסוס S עובד על אנדרואיד ?

פורסם

הרבה שטויות כתבת פה למעלה :

1. זו ממש לא אחלה חומרה למכשירים של היום (ואני חלילה לא משווה לSGS2 או משהו כזה, אלא למכשיר במחירו של ה-N8 היום). בשוק הפתוח אפשר לקנות N8 בכ-1650 (הכי זול) ו-SGS אתה קונה ב-1800 - קח את זה בחשבון.

2. בישביל אנדרואיד החומרה ממש לא גרועה ובטח שלא מאוד גרועה - אלו בערך הנתונים של המיילסטון (שהיה לי) והוא היה בסה"כ בסדר גמור, לא נתקע ולא כלום. בטח שלא מדהים ובטח שלא עומד בקנה מידה של הסמארטפונים החדשים היום - אבל עדיין, בוא נדייק.

3. רוב האנשים היום שקונים N8 הם לא בדיוק משתמשים כבדים או כאלו שיותר מדי מבינים בתחום אחרת הם לא היו קונים מכשיר עם סימביאן. נקודה. המערכת ישנה, איטית, ובסה"כ די גוססת/מתה.

לסיכום, שום סיבה בעולם אני לא מוצא לקנייה של N8 או כל מכשיר סימביאן אחר אלא אם כן הדרישות מעטות מאוד (מאוד מאוד) והמחיר נמוך (מה זה נמוך, יותר נמוך מים המלח)

שלום דור , אני מבין שהיה לך את ה 5800 , האמת גם לי היה אותו .

ואכן היו בו לא מעט באגים וקריסות , הדפדפן המובנה היה איטי להחריד .

אני מקווה שהשכלת להשתמש באופרה מובייל\מיני המהיר ונוח לאין שעור וערך

זאת כתוצאה מאי תמיכתו בפלאש . ואלגוריתם טעינת דפי אינטרנט מאוד מוצלחת .

רק כשחייבים פלאש אז חייבים להשתמש בדפדפן המובנה .

ה N8 וה C7 טובים בהרבה מ אייפון 3GS אם זה בפיצרים

ואם זה בחוויה הכללית והגלישה ברשת

אתה לא יכול להגיד שהסימביאן ישן

רק עכשיו שוחררה סימיביאן אנא , ועוד כמה חודשים תצא סימביאן בל .

אתה יכול להגיד באותו הגיון שגם ווינדוס ישן ...

תעשה בבקשה חיפוש ברשת . ותראה חוות דעת של משתמשים , ותראה שביעות רצון מאוד גדולה .

אל תיהיה כמו עדר הכבשים שרץ לבוז לנוקיה ולסימביאן בפרט .

תנסה בעצמך משהו כמו יותר מכמה שעות ואז תחווה דעה .

שבת שלום

פורסם

N8 אומנם עוד לא יצא לי לנסות אבל C7 יצא גם יצא ולא אהבתי שום דבר ממנו מלבד המצלמה שאם אני לא טועה היא 8MP ובסה"כ די איכותית.

גרסא "חדשה" של סימביאן - אולי בשם, לא בהרבה מעבר לזה. היתי קורא לזה "מתיחת פנים" וזהו בערך. אין מה להשוות לאנדרואיד או ל-IOS וזה (לדעתי) כבר ממש בגדר עובדה.

אני חוזר ואומר, אם ה-N8 לצורך העניין היה מתוחמר משמעותית מתחת ל-SGS היה לו מקום אולי לרכישה (שוב, במקרים מסוימים בלבד). כשמדובר על הפרשים של 100-200 ש"ח גג בשוק הפרטי, הוא אפילו לא מוגדר כמתמודד לדעתי (וכנראה לדעת הרוב).

היה לי 5800, N95 8G וגם N97 וגם התנסתי עם C7 של חבר ויצא לי להחזיק ולהתעסק דקה עם N8 של ידידה. לפחות לראשונים היה מקום כי בזמנם הם היו הכי מתקדמים לעומת מערכות ההפעלה הסגורות של המתחרים באותם ימים. היום זה כבר ממש ממש לא כך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים