עבור לתוכן

המלצה למחשב נייד לסטודנטית לאדריכלות תקציב עד 550$ (קנייה בארה"ב)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

כמו בכותרת המחשב ישמש למטרת לימודי אדריכלות כך שאני מעריך שמעבר לשימושים משרדיים בסיסים המחשב יצטרך להריץ גם תוכנות שרטוט / מידול כלשהן אני לא כל כך בקיא בתחום אז אני לא יודע להגדיר בדיוק אילו תוכנות.

אין צורך במשחקים, יהיה נחמד אם יהיה אפשר לצפות בסרטים באיכות טובה, אבל לא חובה.

כמו כן היא תיקח את המחשב איתה ללימודים אז יש להתחשב בנושא משקל וזמן סוללה כך שיהיה סביר לסחוב אותו איתה כל היום ולעבוד איתו זמנים ממושכים על הסוללות.

כמו כן בנוגע למסך, היא חושבת ללכת על מסך קטן (11.6). האם זה קריטי מבחינת מחיר ומשקל? או שעדיף כבר ללכת על 14" סטנדרטי?

תקציב עד 550$ גג, המחשב ירכש בארה"ב.

תודה מראש לכל העוזרים...

פורסם

שנה א'? (איפה?)

11.6 קטן וחלש בטירוף, שלא תחשוב על זה אפילו.

התקציב דיי מוגבל בשביל לימודי אדריכלות.

אני סטודנט שנה ג' (בשנה הקרובה) לאדריכלות, אז אני יכול לומר לך מתי כן היא תצטרך מחשב טוב.

המינימום זה 13.3" בכל מקרה.

לשנה א' המחשב לא ישמש אותה לשרטוט אלא אם היא כבר יודעת תוכנות מסויימות, כך שהמחשב יכול אם היא רוצה לשמש אותה לעבודות שוטפות (אינטרנט, הגשת עבודות שצריך לקחת מידע מהאינטרנט) וכן הקלדה בשיעורים אם זה נוח ומתאים לה.

החל משנה ב' המחשב כבר נכנס לשימוש ואתה כבר מגיש ויכול לעשות פרוייקטים במחשב כולל הדמיות.

היא בכל מקרה תצטרך לקנות מחשב חזק בשנה ב' והלאה.

מחשב שולחני יכול לשמש אותה במעונות/בבית לבצע הדמיות.

הנייד בגודל 13\14 (כדי לא להעיק על הגב) יכול לשמש אותה ביום יום וגם לשרטט באוטוקד/סקצ'אפ (בתור התחלה).

בנוסף לנייד אופציה נוספת לדירה/מעונות זה לקנות מסך גדול 23" (כדוגמת DELL שמותאם לגרפיקה) ובעת שהיא משרטטת בחדר לחבר את הנייד אליו ולהרוויח שטח שרטוט עצום.

קח ממנה את המידע ששאלתי, תענה ונמשיך עם החיפוש.

שוב אני אציין התקציב שציינת מאד מגביל.

בגדול אם זה לשנה א' אז לא הכי כדאי לקנות נייד אלא אם היא כותבת בשיעורים ובכלל רוצה נייד כדי שיהיה לה לכתיבת עבודות וגלישה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים