פורסם 2011 בספטמבר 114 שנים נושא: מפגע תברואתי בכניסה לשכונת טרומפלדורבכניסה לשכונת טרומפלדור יש ביוב זורם שמביא איתו צפרדעים יתושים אדומים ועוד חולרות מעניין אם המפגע הזה היה נשאר שנים ככה גם בשכונות העשירות בעיר . תמונות המפגע והזוהמה בקישור :http://img641.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=002vt.jpg
פורסם 2011 בספטמבר 214 שנים אני לא מבין, נחל זורם ברחוב, פכפוך המים, קרקור הצפרדעים ואבחת כנפי השפיריות לא עושה לך את זה?איפה הנפש הרומנטית שלך?ועוד משהו --מעניין אם המפגע הזה היה נשאר שנים ככה גם בשכונות העשירות בעיר . לא. אם התשובה ברורה, אז למה לבזבז את זמנו של ראש העיר?
פורסם 2011 בספטמבר 214 שנים לא, זה טיפה צפונית לרמת החייל, אבל לדעתי תכין דרכון אם אתה נוסע לשם.הא זה עיר מדינה כמו לוקסמבורג או סינגפור?
פורסם 2011 בספטמבר 214 שנים מצחיק אותי שפשוט לאף אחד מהתושבים לא אכפת מזה.."רק דיבורים דיבורים".תעשו מעשים.שתושבי המקום יקחו דלי ימלאו את זה בביוב וישפכו על העירייה, וריכבו של ראש העיר, ביתו, אותן פעולות לבצע גם על התעבורה בעיר...אז דברים יזוזו.* אני לא בא לעודד לעבור על החוק. רק אומר את דעתי בעיניין. שכל אחד יפעל על פי שיקול דעתו בלבד.
פורסם 2011 בספטמבר 314 שנים בחרתם ג'קי סבג בפעם ה-24 לראש העיר אז תהנו.כמו שנאמר הציטוט: "המדינה זה אני", רק אצלו זה "העיר".נהריה נראית כמו מדינת ישראל, רק בקטן.
פורסם 2011 בספטמבר 314 שנים כל הכבוד.עדיף לדווח ולערב(גם אם לא יקרה כלום) מאשר לשבת על התחת ולהתלונן. אם יש לעיריית נהריה "מחלקת פניות הציבור", לפחות שהציבור יפנה אליהם.
פורסם 2011 בספטמבר 314 שנים מחבר זה נמצא בשביל שמחבר את שכונת טרומפלדור למרכז וכל מי שאין לו אוטו חייב לעבור שם זאת אומרות עשרות אנשים ביום ואני רואה שם עכשיו שליד הביוב עכשיו יש נבלה של שועל שוכבת שם מיום ראשון ועושה שם סירחון זוועתי ואנשים עוברים שם ליד הנבלה ולא אכפת להם פשוט .איזה עולם אני לא מאמין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.