עבור לתוכן

עזרה בקניית מחשב נייד-lenovo, ace, dell, toshiba?

Featured Replies

פורסם

ערב טוב לכולם,

אני מבקשת את עזרתכם בקניית מחשב נייד לצורכי עבודה, אחרי אין ספור חנויות מחשבים ונציגים להוטים מדי שמפזרים שמות באוויר אני פונה אליכם, חברי הפורום המלומדים.

הדרישות שלי ממחשב זה, הסכום הוא עד 3,500:

מעבד: Core i5, אני עובדת עם תוכנות לעיבוד תמונה (קל להגיד פוטושופ, אך הן אינן כאלו, הן חזקות יותר, ודורשות הרבה זיכרון וכוח מהמחשב)

זיכרון: מעל 4G

מסך: גודלו מעל "15.6, ומסוג LED, כפי שהבנתי עד עתה, זהו מסך שחוסך בחשמל כמו גם הרזולוציה שלו היא ממש טובה(עדיפות למסך HD).

משקל: בין 2.5-3, כאשר יש לזכור שאני מסתובבת עם המחשב עלי ולכן רצוי שיהיה במשקל נמוך.

בטריה: העדפה ל6 שעות (למרות שגם 3 זה בסדר, במיוחד אם אפשר לצרף עוד אחת).

הסתכלתי עד היום על מספר חברות, ועל דגמים מסויימים, ואני ממש מקווה שמישהו יוכל לעזור לי להחליט

(המלצה לכל כיוון תעזור- לחיוב או שלילה)

Lenovo IdeaPad B570 M58EGIV‎

Lenovo IdeaPad G570 M513NIV‎ (וגם את UIV, QIV &PIV)

Lenovo IdeaPad Z570 M5554IV‎

enovo ThinkPad Edge E520 NZ33NIV‎

Acer Aspire 5750-2414G5‎

Dell Inspiron N5110-24104G64‎

Dell Inspiron N5110-24104G6N‎

LG R590-G.AR49E / R590-G.AR48E‎

המון תודה

חן

פורסם

שלום חן,

תפרטי מבחינת התוכנות בבקשה.

פוטושופ היא תוכנה לא כבדה במיוחד שדורשת בעיקר זיכרון פנימי אם עובדים עם קבצים גדולים, כך שאנחנו צריכים פירוט.

15.6 + משקל קל = לא הולך ביחד אז הוא כן יהיה סביב ה-2.9 ק"ג ביחד עם המטען.

זמן עבודה, תלוי שימושים. למה הכוונה שלך "אם אפשר לצרף עוד אחת" ?

פורסם
  • מחבר

היי,

2.9 ק"ג זה בסדרגמור, עד 3 ק"ג זה לא מעיק מדי

התוכנה שאנחנו עובדים איתה נקראת :incell develope, תוכנת אנליזה ביולוגית

שדורשת כוח (התמונות שאנחנו עובדים עליהן הן של 8 מ"ב, ואנחנו מלבישים תמונה על תמונה, התוכנה גם עושה אנליזה ומכמתת מאפיינים בתמונה), לכן החשיבות של הi5.

לגבי הבטריה, אחד המוכרים אמר לי היום שיש אפשרות להגדיל את הבטריה משעתיים לעד 6, ופשוט מוסיפים עוד בטריה, אני לא יודעת עד כמה זה נכון. בגלל זה אני שואלת אותך...

המון תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים