עבור לתוכן

בקשה לקבל מפרט מחשב

Featured Replies

פורסם

עומר , צער לי לאכזב אותך אבל בתקציב שלך אי אפשר לקבל מפרט מחשב שיריץ טוב משחקים ועוד במיוחד את אלה שציינת , התקציב הזה יותר מתאים למפרט לשימושים רגילים ולא לגיימינג , טוב אולי לגיימינג אבל משחקים מאוד פשוטים , אני כמעט בטוח שמפרט מחשב בתקציב שלך אולי בקושי יריץ את המשחקים שציינת וגם על הגדרות הכי מינימליות , וזה ממש לא יהיה כיף כי תאר לעצמך , אתה רוצה לשחק במשחק האהוב עליך (עוד פעם , מאילו שאתה ציינת) והמחשב בקושי סוחב אותו וזה מאוד מעצבן.

אני את האמת חשבתי על פתרון למפרט בתקציב שלך שאולי יציל איכשהו את המצב , זה פשוט לקחת מעבד זול יותר וחלש כמובן , כרטיס מסך לקחת קצת יותר חזק ופשוט לעשות אוברקלוק רציני למעבד ולזכרונות וכמובן גם לכרטיס המסך , אבל פה עוד פעם אתה נגרר בגלל האוברקלוק לקירור יותר טוב ויותר יקר , לוח אם יותר טוב ויותר יקר וכך הלאה , בקיצור אני ממש לא יודע מה להגיד לך , במקרה שלך לדעתי חייבים להגדיל את התקציב , החלטה שלך

פורסם

פותח הדיון בסה"כ ביקש מחשב שיריץ את כל המשחקים החדשים. מכיוון שמשחק שמשוחק ב-5 פריימים לשנייה נחשב טכנית למשחק שעובד, הבו לפותח הדיון את מבוקשו. :silly:

ואם פותח הדיון אינו מבין את דבריי אני אתן לו דוגמא מוחשית - אתה רוצה לרכוש פרארי חדשה עם הניילונים במחיר של מאזדה3 משומשת. אין סיכוי שזה יקרה אלא אם כן תמתין מספר שנים עד שמפרט שיריץ את המשחקים בצורה מעולה יעלה פחות מ-2000 ש"ח.

פורסם

בקשר לדוגמא עם המכוניות מסכים איתך בהחלט , דוגמא יפה .

בקשר לזה שעומר מה שביקש הוא קיבל לא מסכים איתך , תראה לי מישהו אחד שירצה או יהיה מרוצה מלשחק ב 5 פריימים בשנייה , לא נראה לי שיש כאלה אנשים , פשוט מנסים להסביר לו שזה מאוד קשה לבנות מפרט לשימושים שהוא רוצה בתקציב שלו עד לבלתי אפשרי הייתי אומר במקום לדחוף לו סתם מפרטים שלא יספקו אותו בשימושים שלו ואם זה יקרה (אני מאוד מקווה שלא) הוא יאשים את הפורום שנתנו לו מפרט שלא עונה לדרישותיו במקום להזהיר אותו ולהסביר לו , אז זה העניין

פורסם

שים לב ששנינו מסכימים על אותו נושא, שהרי ברור לי שאף אחד לא ירצה לשחק ב-5 פריימים לשניה אך ישנם לא מעט אנשים שיקנו הבטחות למחשב שמריץ את כל המשחקים החדשים למרות שיש לו כרטיס מסך חלש וזה מה שאני מנסה להבהיר כאן. מה שצריך להיות חשוב לפותח הדיון היא יכולת הרצת המשחק ואלא האפשרות להריץ אותם.

פורסם

אני חושב שמפרט יד שניה "חזק יחסית יפתור את הבעיה עם קצת שידרוג או oc

מעבד quad 8200 uומעלה

2-4 ראם

כרטיס מסך 5770 מינימום שיכול להריץ dx11 למשחקים חדשים

אפשר למצוא מציאות ביד 2 ואז הכל ירוץ יפה\\או לחילופין פלטפורמה יד 2 +מארז+6850

אפשר להגיע ל 2000 ש"ח

פורסם
  • מחבר

אוקיי , מבין אתכם . התקציב גדול מדי , זאת אומרת , שאני לא אוכל ל"התפרע"

אם יש עוד רעיונות , אקבל בשמחה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים