עבור לתוכן

מחפשת מפרט עד 2K לעבודה משרדית\ שימוש ביתי, ללא ציוד הקפי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

המחשב שלי כרגע מוציא אותי מדעתי כי הוא נתקע בפעולות בסיסיות ועושה שטויות (פירמוט כבר לא יעזור לו).

אשמח לעזרתכם, הדרישות הן:

1. התקציב המקסימאלי הוא 2,000 ש"ח. כיוון שאני לא מבינה בסדרי גודל של מחירים, מוכנה לנצל את כל התקציב, אבל אם ניתן לחסוך, אז מעולה.

2. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס, מוזיקה, סרטים. אני צריכה שהוא יעבוד מהר ולא יטריף אותי.

3. בלי ציוד היקפי (גם בלי מסך).

4.כמה עולה אופיס10 ווינדואוס7 בחנות?

5. כן מעוניינת שירכיבו את המחשב בחנות.

6. אין העדפה לחנות ספציפית, אבל כן באזור בבאר שבע.

7. לא מתוכנן שדרוג מאסיבי.

בקיצור, אני צריכה משהו בסיסי, אבל לא בסיסי מדי (שלא יקרטע אם אני מריצה כמה תוכנות במקביל).

תודה רבה מראש!

סשה

פורסם

מערכת שסביר שהיא מעל לצרכים, באיזור ב"ש:

[table] [tr][td] מעבדי אינטל‏ [/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifCore i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

495

[/td] [td]

495

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] לוחות אם למעבדי אינטל‏ MSI[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifH61M-E23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI plusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

310

[/td] [td]

310

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] זכרונות‏ DDR3 1333Mhz[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gif1x4GB G.Skill qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

135

[/td] [td]

135

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] דיסקים קשיחים‏ Samsung[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gif500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

189

[/td] [td]

189

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] צורבי DVD‏ LG[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifDVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

120

[/td] [td]

120

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] מאווררים וגופי קירור‏ מאוררים למעבדים[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifArctic Alpine 11 Rev.2 qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

65

[/td] [td]

65

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] מארזים‏ CoolerMaster[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifElite 341 Black Micro ATX Case (No PSU) qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

170

[/td] [td]

170

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] ספקי כוח‏ Antec[/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifBasiq 450W 12cm PSU VP450P (Retail) qw.gifplusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

215

[/td] [td]

215

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td] מחירון עבודות במעבדה‏ [/td] [td]

כמות

[/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td]tab2_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab_04.gif[/td] [td]store.gifהרכבת מחשב חדש עד 3000 שקל plusb.gifminusb.gif[/td] [td]

1

[/td] [td]

100

[/td] [td]

100

[/td] [td]tab_01.gif[/td][/tr] [tr] [td]tab2_04.gif[/td] [td][/td][td][/td][td] סה"כ[/td] [td]

1799

[/td][/tr] [/table]

כוללת יציאת HDMI לחיבור לטלויזיה, וCI3 שסביר שאפשר לקחת מעבד זול ממנו כמו הG620 ולא תרגישי את ההבדל.

מחיר של WINDOWS וOFFICE משתנה לפי הגרסא, אבל WINDOWS 7 בגרסאת PREMIUM עולה כ400 ש"ח וOFFICE כ600 ש"ח בחבילה עם התוכנות לשימוש ביתי.

פורסם

מחשב במצב תקין לא אמור לעשות שטויות :)

חוץ מזה, המפרט למעלה מעולה..עד כמה חשוב לך USB3?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה רבה!

(לגבי USB3 - לא קריטי).

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם!

מצורף כקובץ המפרט שקיבלתי בחנות.

הוא טיפה שונה ממה שהצעתם, תהיתי אם זה זה משנה ומה דעתכם.

המחיר: 1675

תודה ושבת שלום!

סשה

[attachment deleted by admin]

פורסם

אם USB3 לא קריטי אפשר להשאר עם לוח H61.

לגבי המפרט(אייבורי כנראה), הוא אכן די דומה, הבעיה היחידה שם היא מארז וספק ג'נריים(המארז עוד ניחא, אבל את הספק רצוי להחליף למשהו מוכר)

אז לגבי הספק, כדאי לדרוש החלפה לFSP 300W, שאמור להיות להם.

לגבי המארז, זה לא כזה משמעותי, אבל כדאי לבדוק מה תהיה התוספת למארז כזה

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5071&CatCode=623

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אעשה את זה, אבל סתם מתוך עניין

1. מה זה משנה איזה מארז זה?

2. למה הספק הזה לא מספיק טוב?

טנקס :)

פורסם

עקרונית מבדילים בין שני סוגים של מוצרים:

א. ממותגים.

ב. ג'נריים.

נתחיל בזה שגם בממותגים, יש סדרות שונות, יצרנים שונים, מוצרים שונים וכד'... ובהתאם הרכיבים נחשבים טובים יותר או פחות. ישנם מוצרים ממותגים טובים, וישנם מוצרים ממותגים גרועים, אבל הכוונה הכללית היא שהם באים ממותג שנחשב אמין.

מוצרים ג'נריים לעומתם, הם מוצרים "כלליים" כלומר כאלו שלא באמת משוייכים לשום מותג גדול / ידוע / אמין, מחירם בדרך כלל זולים, אמינותם יכולה להיות טובה בדיוק באותה מידה שיכולה להיות גרועה. משך השנים המונח "ג'נרי" השתרש ככינוי גנאי למוצרים מאיכות נמוכה או כזו שלא ניתן לאמוד את טיבה.

מותג ה"INWIN" הוא אינו מותג ידוע, אינו מותג מיוחס, ולא ניתן להמליץ עליו בפנים ישרות. מומלץ תמיד לרכוש רכיבים מבית טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים