פורסם 2011 באוגוסט 3114 שנים אפרט את הצרכים ע"פ חשיבות:משקל: לא יותר מ 2.19 קילומסך לא פחות מ 14 אינטש (רצוי כמה שיותר), אם יש צורך אז אפשר גם 13+ אבל שתהיה סיבה טובה...מעבד 2.3 כפול - משהו בסדר גודל הזהזיכרון 4GB RAM לפחותכרטיס מסך: אני חושב שאם שאר המפרט יהיה טוב ה HD3000 יהיה מספיק (אני לא סגור לגמרי במה הביצועים שלו תלויים)סוללה: במנוחה 8 שעות+. במאמץ שעתיים לפחותהארד דיסק 250 GB לפחותמקלדת עם תאורה אחוריתWIFI N3 (עדיף 4) יציאות USBBT, HDMIכמובן כרטיס חיצוני ואופטימוס (או טכנולוגיה מקבילה)או איזה SSD לשיפור ביצועים יהיו נחמדיםאפשר בכיף בלי כונן CDהשימושים הם:דבר ראשון שיהיה מחשב טוב (להריץ חלק דפדפן עם 12 לשוניות, לנגן מוזיקה ברקע, להריץ איזה תהליך ברקע כמו המרת פורמט או משהו כזה, ועוד כמה תוכנות בססיות ברקע)תכנות ב VS (זו הסביבת עבודה הכי כבדה שאני משתמש בה)עריכת תמונה בסיסית (לייטרום או gimp לא נראה לי שפוטושופ רציני בזמן הקרוב), פנורמות, המרה מ RAW ל JPEG וכו'משחקים ברמה בינונית (כרגע אני משחק league of legends - די קליל) בזמנו זה היה משהו כמו dragon ageassassins creed דברים כאלו...לא אכפת לי כ"כ לשחק על LOW או משהו כזהלגבי תקציבהמחשבים שראיתי (DELL VOSTRO 3450 ,1440 ) בקטגוריית מחיר של 500-750 $כך ש 3800 זה המקסימום (אפשר להזמין מחו"ל אבל אין מי שיביא עכשיו אז צריך משלוח עד לארץ וזה אומר להוסיף עוד 16% מעמ+משלוח)תודה רבה מראשאריהנ.ב ראיתי את זהמיושן אבל בזצמו היה טובאיך הוא יחסית לימנו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.