עבור לתוכן

שווה לי ליקנות RADEON 9200SE ? TV OUT?

Featured Replies

פורסם

תגידו מה זה SE?

ושווה לי ליקנות עכשיו את הכרטיס הזה? אני משחק בהרבה משחקי מחשב חדשים

פורסם

SE= SECOND EDITION זה גירסה מוחלשת של הכרטיס.

ואם אתה משחק במשחקים חדשים אז זה כרטיס גרוע ביותר....

אם התקציב ממש נמוך, הייתי מציע לך לקחת את הTI-4200 ב550+- ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אין לי בחירה אני רוצה ליקנות מחשב שלם, אבל בכולם כרטיסי מסך חרא יש באחד

ATI Radeo 9200 SE 128MB +TV Out O/B

באחר

GEFORCE 4 64MB + TV out

וכל השאר חארות שאני לא מכיר כמו

"כרטיס מסך תלת מימד מקצועי SAVAGE 4."

או

"Asus 3D-Force MB DDR Savage "

פורסם

אין לי בחירה אני רוצה ליקנות מחשב שלם, אבל בכולם כרטיסי מסך חרא יש באחד

באחר

GEFORCE 4 64MB + TV out

וכל השאר חארות שאני לא מכיר כמו

"כרטיס מסך תלת מימד מקצועי SAVAGE 4."

או

"Asus 3D-Force MB DDR Savage "

שמעתי שזה חיה רעה של ביצועים באפליקצית וורד, ואפילו באקסל !!! ;D

פורסם

חח כן.... :D

רק חבל שבפאוור פוינט זה קצת מקרטע.... ;D 8)

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! גדולל...!

טוב בכל מקרה אם מה שאתה מחפש זה כרטיס שיעבוד עם משחקים חדשים, אז הכרטיס שלך צריך ליהיות תומך DX9 בשביל הדור הבא של המישחקים שהוא אותותווותותוו התחיל\מתחיל

תגיד מה התקציב אולי נעזור!!

ואם אתה רוצה מחשב חדש שלם אז תן תקציב גם בשבילו ונעזור!!!

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!! גדולל...!

טוב בכל מקרה אם מה שאתה מחפש זה כרטיס שיעבוד עם משחקים חדשים, אז הכרטיס שלך צריך ליהיות תומך DX9 בשביל הדור הבא של המישחקים שהוא אותותווותותוו התחיל\מתחיל

תגיד מה התקציב אולי נעזור!!

ואם אתה רוצה מחשב חדש שלם אז תן תקציב גם בשבילו ונעזור!!!

חחחחחח, ד"א קרא את התגובה האחרונה שלי, זה חלק ממחשב שאני מעוניין ליקנות לא בניפרד

ד"א הכרטיס הזה תומך דיירקטאקס 9?

ותגידו משחק כמו דום 3 למשל שהולך לצאת יעבוד בכרטיס הזה?

פורסם

על ההגדרות הכי נמוכות אני מאמין שהוא יעבוד בסדר..

אבל זה אומר בלי כל היחודיות של המשחק...

פורסם
  • מחבר

תיראו הינה המחשב שאני רוצה ליקנות שווה לי ?

מערכת כוללת מעבד אינטל פנטיום 4 במהירות

2.6Ghz הפועל בטכנולוגייה החדשה של אינטל התומכת בלוחות העובדים ב 800Mhz ולא בטכנולוגיות הקודמות שפעלו ב 533Mhz או 400Mhz משולב עם לוח אם ATi התומך בטכנולוגיית ה Hyper-Trading של חברת ATIמיצרניות הלוחות המובילים בעולם.

הזיכרון הפנימי בנפח 256MB הפועל בטכנולוגיית DDR המהירה ובמהירות 333Mhz,

דיסק קשיח ענק 60GB הפועל במהירות 7200RPM.

הנפח הגדול של הדיסק מאפשר לך לשמור את כל קבצי המוסיקה, הסרטים, המשחקים ועוד ללא חשש מכך שלא ישאר מקום פנוי בדיסק הקשיח.

מהירות הדיסק מבטיחה שליפה מהירה של כל הקבצים הנ"ל מהדיסק

לביצועים מושלמים במשחקי תלת מימד כולל המחשב כרטיס מסך איכותי

יציאות ה USB מהירות ועובדות בטכנולוגייה החדשה הפועלת בתקן 2.0 המהירה עד פי 40 מהטכנולוגייה הקודמת הפועלת בתקן 1.1.

כרטיס קול איכותי התומך ב 6 Channels מאפשר חיבור על רמקולים איכותיים ואו מערכת סטריאו למחשב.

כרטיס רשת 10/100 מאפשר חיבור של המחשב לרשת מקומית ואו הכנה לאינטרנט מהיר.

המארז מפואר וכולל 2 יציאות USB בחזית בנוסף על היציאות מאחור לנוחות מרבית בחיבור התקני USB כגון מצלמות, ג'ויסטיקים וכו'.

כונן CD Rom x 52 עם מנגנון נטרול רעידות וקורא דיסקים צרובים בכל הפורמטים כונן דיסקטים 1.44MB מקלדת איכותית ל Windows עכבר גלילה 3 לחצנים לאינטרנט רמקולים סטראופונים 400Watt

פורסם

כרטיס מסך הוא בין הרכיבים הכי חשובים במחשב (בעצם כולם חשובים אבל שיהיה) - אם זה מה שמציעים וותר על כולם וחפש לך הצעות אחרות.

עריכה: עכשיו שראיתי את המפרט שהציעו לך אני בכלל ממליץ לך לוותר. התקציב שלך עד כדי כך נמוך? אם כן חסוך עוד טיפה כסף כדי שתוכל באמת להנות מהרכישה.

פורסם

אחי... הוא אתה מכיר את המשחק קין?? אז בוא נעלה רמה לקין-4 (!!!!) הכרטיס שלך עובד שם עם הגרפיקה הנמוכה ביותר ב40 FPS ניראה לי..! כן כן... קין!!! קיצר זה חרא אני סתם מיסטלבת.. הוא לא תומך DX9, ושום מישחק לא יעבוד לך טוב....

תגיד לי את התקציב שלך! אתה לא חייב לקנות מחשב שלם... אתה יכול לתת להם את הרכיבים והם ירכיבו לך מחשב מזה! מה שהם מנסים למכור לך זה P4 עם טכנולוגית הייפר ט'רדינג!! (!!!!!!!!11) וכל הרכיבים האחרים שווים ל*** מה שאנשים עם שכל עושים הם פשוט מביאים תפריטים הכי טובים במחרירים הכי זולים ומרכיבים לבד... אם הם לא יכולים להרכיב לבד הם לוקחים את המחשב לתכנאי והוא מרכיב...

פורסם
  • מחבר

סליחה אבל חוץ מהכרטיס מסך הוא ניראה בסדר

פורסם

אחי... הוא אתה מכיר את המשחק קין?? אז בוא נעלה רמה לקין-4 (!!!!) הכרטיס שלך עובד שם עם הגרפיקה הנמוכה ביותר ב40 FPS ניראה לי..! כן כן... קין!!! קיצר זה חרא אני סתם מיסטלבת.. הוא לא תומך DX9, ושום מישחק לא יעבוד לך טוב....

לא צריך להגזים.. לא צריך היום 9800 XT בשביל להריץ משהו..

פורסם

הוא רשם שהוא סתם מסתלבט.... 8)

פורסם

יש פה ושם רכיבים טובים במחשב.... אלב עדיין אם אתה רוצה מחשב ממממששש טוב אז תחסוך או תבקש מהמשפחה או משהו עד 4000 שקל

ויהיה לך מחשב משהו לא נורמלי! וגם קין יעבוד :)

דום שלוש בהחלט יפעל ברמה הכי גבוהה של אפקטים ופרטים חזותיים חלק ויפה!

אני מציע לך לחסוך כסף

האמת היא שבכלל לא אמרת כמה כסף יש לך!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים