עבור לתוכן

תוכנת ניווט סלקום נוויגטור שווה משהו?

Featured Replies

פורסם

התקשרתי לסלקום כדי להצטרף לחבילת גלישה. חבילת גלישה תשתמש אותי בעיקר לתוכנת ניווט WAZE וקצת חדשות. סלקום הציעו לי חבילת גלישה 300 מגה בחודש + סלקום נוויגיטור ב-50 ש"ח. סלקום נוויגיטור לא לוקח תעבורה מחבילת הגלישה. התוכנה שווה משהו? הבנתי שהיא עברה עדכון מאסיבי בזמן האחרון.

פורסם

מבחינת המשפט שלך לא מובן אם אתה הולך לשלם עוד 50 שקל בחודש על הניווט.

אם כן, חבל על ה50 שקל בחודש.

אין שום סיבה הגיונית בעולם להשתמש במשהו אחר מWaze/Gmaps אם יש לך חיבור לאינטרנט, ובמיוחד עוד לשלם על זה כסף.

אך אם אתה בכל מקרה תקבל את התוכנה ... תבדוק איך זה ותעדכן אותנו חזרה.

פורסם

50 ש"ח בשביל 300 מגה זאת חרא של חבילה.

שידחפו את תוכנת הניווט שלהם, שהם מנסים לדחוף לך, אתה יודע לאן...

פורסם
  • מחבר

בסוף לקחתי מהירות 1.1M בלי הגבלה ב-70 ש"ח. תודה בכל מקרה.

פורסם

אה, צודק, זה סלקום. בסלקום אין בכלל חבילות לפי נפח אלא לפי מהירות.

זאת לא היתה חבילה של 300 מגה בחודש אלא חבילה במהירות 300Kb/s... נו מילא.

פורסם
  • מחבר

אני כל כך שונא להתעסק עם החברות האלה. יותר גרוע מללכת לרופא שיניים. נציגים לא יודעים על מה הם מדברים. נציגה במוקד הזמנות אומרת דבר אחד, נציג פרונטלי אומר דבר אחר. הראשונה אומרת שיש רק חבילה א' ו-ב' במחיר X ו-Y, נציג פרונטלי אומר שיש רק חבילה ג' במחיר Z. אף אחד לא מסביר כמו שצריך ובאתר שלהם בלתי אפשרי למצוא מידע.

פורסם

אני כל כך שונא להתעסק עם החברות האלה. יותר גרוע מללכת לרופא שיניים. נציגים לא יודעים על מה הם מדברים. נציגה במוקד הזמנות אומרת דבר אחד, נציג פרונטלי אומר דבר אחר. הראשונה אומרת שיש רק חבילה א' ו-ב' במחיר X ו-Y, נציג פרונטלי אומר שיש רק חבילה ג' במחיר Z. אף אחד לא מסביר כמו שצריך ובאתר שלהם בלתי אפשרי למצוא מידע.

אהה, טכניקת ה"נפציץ את הלקוח במידע עד שהוא יתעייף וירכוש כבר משהו" הידועה. אני רואה אותה בהרבה מקומות כיום.

פורסם

ה- Cellcom Navigator עד כמה שראיתי מבוסס על Telmap. התוכנה רשמית עדיין בבטא וניתן לדעתי עדיין להצטרף לבטא בחינם.

בכל מקרה, לדעתי היא טובה יותר מ-Waze.

פורסם
אהה, טכניקת ה"נפציץ את הלקוח במידע עד שהוא יתעייף וירכוש כבר משהו" הידועה. אני רואה אותה בהרבה מקומות כיום.

יש שיטה לזה, אתה יושב עם וורד פתוח, רושם את כל מה שהוא אומר ומפציץ את הנציג בשאלות עד שהוא מתייאש ולא יודע מה לענות לך ומעביר אותך לקשרי לקוחות, שם כבר הכל מסתדר בד"כ

פורסם
  • מחבר

ה- Cellcom Navigator עד כמה שראיתי מבוסס על Telmap. התוכנה רשמית עדיין בבטא וניתן לדעתי עדיין להצטרף לבטא בחינם.

בכל מקרה, לדעתי היא טובה יותר מ-Waze.

תודה!

תן לי להבין סלקום לוקחים את התוכנה של Telmap, מלבישים עליו סקין בצבע סגול וגובים 20 ש"ח בחודש?

פורסם

משהו כזה. מן הסתם הם משלמים להם תמלוגים מכך, ואני מניח שכאשר התוכנה תצא מבטא היא לא תהיה חינם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים