עבור לתוכן

קניתי dell inspiron 5110 (המפרט בקישור),יש לי כמה שאלות

Featured Replies

פורסם

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6882&CatCode=315

1)ההארד דיסק אמור להיות 640 ג'יגה,עכשיו אני יודע שבפועל יש פחות אבל כשאני לוחץ על לחצן ימני עלל ההארד דיסק ב"מחשב שלי" אז רשום שהקיבולת שלו היא 581 ג'גיה (ואיפה שרשום בBYTES זה יוצא 624 ג'יגה),האם ייתכנו כאלו הפרשים בין הגודל שהיצרן רשם לבין מה שיש בפועל?

2)למחשב יש כאמור את הכרטיס מסך nvidia geforce gt 525m אך יש לו גם כרטיס מסך מובנה intel HD graphics family עכשיו שמתי לב שהכרטיס מסך שמוגדר כפעיל כרגע הוא הHD graphics family ונראה לי שאפשר שהgefore יהיה פעיל רק בחיבור מסך חיצוני האם אני צודק?,אם לא איך אפשר שהג'יפורס יהיה פעיל כאשר אני משתמש במסך המובנה של המחשב?

3)איך במהלך צפייה בסרט HD כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך HDMI אפשר לכבות את הצג של המחשב הנייד תוך זה שהוא עדיין יריץ את הסרט (והוא יופיע בטלויזיה?)

4)האם מומלץ לעדכן דרייברים לchipset מעבר למה שסופק עם המחשב? (עדכנתי לשאר הדברים אני פשוט מפחד להתקין סתם ללא צורך)

תודה רבה לעוזרים

פורסם

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6882&CatCode=315

1)ההארד דיסק אמור להיות 640 ג'יגה,עכשיו אני יודע שבפועל יש פחות אבל כשאני לוחץ על לחצן ימני עלל ההארד דיסק ב"מחשב שלי" אז רשום שהקיבולת שלו היא 581 ג'גיה (ואיפה שרשום בBYTES זה יוצא 624 ג'יגה),האם ייתכנו כאלו הפרשים בין הגודל שהיצרן רשם לבין מה שיש בפועל?

2)למחשב יש כאמור את הכרטיס מסך nvidia geforce gt 525m אך יש לו גם כרטיס מסך מובנה intel HD graphics family עכשיו שמתי לב שהכרטיס מסך שמוגדר כפעיל כרגע הוא הHD graphics family ונראה לי שאפשר שהgefore יהיה פעיל רק בחיבור מסך חיצוני האם אני צודק?,אם לא איך אפשר שהג'יפורס יהיה פעיל כאשר אני משתמש במסך המובנה של המחשב?

3)איך במהלך צפייה בסרט HD כאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך HDMI אפשר לכבות את הצג של המחשב הנייד תוך זה שהוא עדיין יריץ את הסרט (והוא יופיע בטלויזיה?)

4)האם מומלץ לעדכן דרייברים לchipset מעבר למה שסופק עם המחשב? (עדכנתי לשאר הדברים אני פשוט מפחד להתקין סתם ללא צורך)

תודה רבה לעוזרים

1) זה בסדר גמור, המקום החסר שמור ומשומש עבור קבצי מערכת של הרבה דברים.

2) ככל הנראה (בעצם אין כמעט ספק אלא אם כן שיחקת עם ההגדרות) שהמחשב מבצע הפעלה וכיבוי של הGF באופן אוטומאטי כדאי לחסוך בחיי הסוללה של המחשב.

3) יש אפשרות להגדיר את זה דרך הדרייבר של הכרטיס, תשחק עם זה ותראה.

4) תלוי, אם אתה מאלה של 'תן לדבר לעבוד ואל תתקן משהו שפועל (או איך שלא אומרים את זה)' אז לא, אם אתה פריק של 'אני חייב שיהיה לי תדרייבר הכי מעודכן' אז לך על זה, רוב הסיכויים שלא תעשה משהו שיהרוס לך תמחשב לגמרי אלא אם כן ממש תסתבך.

אני הייתי הולך על זה, אבל כל זה באחריות שלך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובה,בקשר ל2 איך אני יכול לבדוק שבאמת הוא מבצע החלפה בין הכרטיסים ולא באופן דיפולטי הוא פועל רק על הכרטיס המובנה?

עוד שאלה קטנה,איזו תוכנה מומלצת לצפייה בסרטי HD? והאם יש צורך להגדיר\להתקין משהו מיוחד כדי שהתוכנה תריץ את הסרט בHD? כלומר האם פשוט מחברים את המחשב לטלויזיה ולוחצים על פליי בתוכנה וזהו?

פורסם

בנוגע לשאלה הראשונה, אפשר לרואת את זה או דרך הביוס או דרך הדרייבר של הכרטיס, אם כי אני מאמין שאם לא שיחקת בהגדרות זה משתנה אוטומאטית.

בנוגע לשאלה השנייה, כל תוכנה שיש לה קודאק מתאים לפורמט הHD שאתה משתמש בו תעשה את העבודה כן.

פורסם
  • מחבר

האם תוכל להמליץ לי על תוכנה כזאת? תודה שוב :)

פורסם

אישית אני אוהב את הbsplayer

תתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים