עבור לתוכן

שאלות| חנות שמוכרת את SGS2 סגור+ עברית באנדרויד

Featured Replies

פורסם

שלום!

רציתי לשאול כמה שאלות לפני שאני נכנס לעניינים של קנייה.

1)באיזה חנויות באיזור מרכז(גוש דן) ניתן, אם בכלל, לרכוש SGS2 באריזה סגורה הרמטי מהמפעל? (בכמה חנויות ואמרו לי שפותחים אותם במכס, או באונג קונג וכו') הם זה נשמע הגיוני? ולמה אין קופסאות סגורות?

2) אני רוצה לקבל את המכשיר סגור, לכן גם יהיה עליו את הROM המקורי. ואיך העברית עם הרום המקורי? מזה תמיכה בעברית? האם זה רק קריאה או גם כתיבה וכו'. (תפרטים בעברית לא מעניין אותי) נענה

3) לגבי ישור לימין את העברית? אפשר לעשות את זה בROM מקורי, בלי להחליף\להתקין משהו מסובך? אני רוצה להישאר עד שאני אלמד קצת את מערכת הפעלה עם מערכת לא מקוסטמת. נענה

4) מה עושים לגבי מטען, המטען שנותנים אותו לא מקורי, השאלה האם זה מטען של סמסונג שפשוט החנויות קונות בנפרד או שזה זבל סיני מסוכן לסוללה. נענה מגיע מקורי

5) לגבי הטענה ראשונה, שמעתי שאפשר לעשות סוג של הטענה ראשונה מוזרה וארוכה שתעזור לסוללה. (נשמע מוזר מאוד, אבל זכור לי משהו כזה שמשהו אמר שזו הנחייה רשמית של איזה חברה נראה לי HTC). אם זה אמיתי אשמח להסבר.

6) בעיות של ECHO בזמן שיחה, לא ראיתי תגובה רישמית של סאני לגביהם? האם כדי לחכות לגרסה (REV) חדש למכשיר או שאין את הבעיה במכשירים שמוכרים חנויות?

7) אני הולך לקנות גם CASE-MATE TOUGH זה לא אמור להוריד מהיכולות של GPS, WIFI וכו'?

8 ) לגבי חוק ניתוק זיקה, את הקבלה אני אמור להוציא על שם בעל המנוי או על שם מי החשבונית? נענה שם בעל החשבונית

נ.ב אני ניוב מוחלט באנדרויד. לכן רוצה להתחיל עם מקורי ואז לראות אם אני צריך שינויים.

פורסם

(המכשיר שלי נקנה בחו"ל ולכן אני לא יכול לענות לך על השאלות לגבי קנייה בארץ או מה שמקבלים בארץ...)

1. אין לי מושג... לא נשמע לי הגיוני שהמכשירים נפתחים במכס...

2. העברית היא גם קריאה וגם כתיבה (מורידים חינם מקלדת מתאימה). העברית לא מיושרת לימין ברום המקורי ואם אני זוכר נכון גם סימני פיסוק שאמורים להופיע בסוף המשפט מופיעים בתחילתו

3. אפשר לישר לימין גם ברום המקורי אבל תצטרך לפתוח את ה ROOT למכשיר

4. אין לי מושג

5. שמעתי שצריך לכייל את הסוללה... כלומר לתת לסוללה להתרוקן לחלוטין, ואז להטען עד הסוף. יש תוכנות לכיול כמו זו:

https://market.android.com/details?id=com.nema.batterycalibration&feature=search_result

6. אין לי שום בעיה כזו

7. לא חושב שזה אמור לפגוע בקליטה או משהו כזה

8. הקבלה צריכה להיות על שם מי שמשלם את החשבון של הסלולר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים