עבור לתוכן

יישור לימין מאט את הדפדפן המובנה בגלקסי אס 2 ?

Featured Replies

פורסם

קניתי את המכשיר לפני ארבעה ימים בערך מחנות פרטית, ושמתי לב שהדפדפן המובנה נהיה ממש איטי בכל מה שקשור בגלילה של הדפים והרבה פעמים זה נתקע...

התקשרתי לשאול איך אפשר לתקן ואמרו לי שהדפדפן איטי בגלל היישור לימין של העברית ושזו בעייה מוכרת (חיפשתי אח"כ ולא מצאתי כלום על זה) ואם אני רוצה להשתמש באינטרנט אז אני צריך צריך להוריד דפדפן אחר מהמרקט (הורדתי כבר לפני השיחה איתם את Opera) ואכן זה עבד.

אני עדיין מעוניין לנסות לתקן את הדפדפן המובנה במכשיר, מאחר והוא הרבה יותר מהיר בכניסה לאתרים (הבעייה מתחילה אחרי שהוא נכנס...) והממשק שלו נראה הרבה יותר נוח לשימוש. ( יש לי אופצייה להשתמש בכל ה gestures )

האם יש אפשרות לתקן את הדפדפן ?? והאם באמת כל הקטע של היישור לימין מאט אותו ?

תודה

• תגובות 36
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נסה גם את dolphin hd

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם אותו , עובד לי כמו אופרה.(גם לו לוקח הרבה זמן עד שעולים האתרים ואפילו יש בעיה עם הזום)

פורסם

בעבר התהליך של הדאודקס היה גורם ללגים בדפדפן, זה חובה בשביל לתקן את היישור לימין.

היום זה כבר תוקן ואפשר לבצע תיקון בלי פגיעה בדפדפן.

פורסם
  • מחבר

איך אני מתקן את הלאגים ?

ושאלה נוספת : אם קיבלתי את הפלאפון מהחנות עם super user ו cwm זה אומר שיש לי ROOT ?

הבנתי גם שלגלקסי אס 2 ה bootloader בא פתוח מראש , האם זה נכון ?

אני די מתחיל בכל מה שקשור לאנדרואיד וחושש לשנות משהו(למרות שאני מת לנסות רומים...)

פורסם

הכי קל זה פשוט להשתמש ברום שעשו לו DEODEX עם הגירסה האחרונה של SMALI

כל הרומים שיש בXDA הם כאלו כרגע

וכן, סביר להניח שיש לך רוט וכן, הBOOTLOADER פתוח

פורסם
  • מחבר

נגיד אם אני רוצה את הרום הזה : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1095274

אני צריך לעשות משהו עם צריבת קרנל קודם או כל דבר אחר או שאני פשוט עושה את מה שרשום ומקבל את הרום ?

פורסם

זה ספציפית רום שמתקינים דרך ODIN

פשוט תעשה מה שכתוב שם

פורסם
  • מחבר

אתה מכיר במקרה איזה מדריך טוב על איך לגבות עם nandroid ו titanium backup ?

ועוד שאלה, אני אקבל את כל העדכונים אחרי שאני אעשה פלאש ל-6.1 או שצריך לעשות עדכונים מהגרסא הכי נמוכה עד שאני מגיע ל6.1 ? ז"א, אני זוכר שראיתי באיזה פורום של איזה רום מסויים שהיה צריך להתקין גרסה קודמת של הרום לפני שאני מתקין את הרום החדש יותר. אני צריך לעשות את זה גם פה ? (להתקין את כל הגרסאות הקודמות לפני שאני מתקין את 6.1) והאם אני צריך להתקין קרנל קודם או שזה בא ביחד ?

משום שאני די חדש בנושא וקצת חושש מלשנות משהו אני צריך כמה שיותר מידע.(ובגלל זה אני מפגיז בשאלות....)

תודה רבה על כל העזרה!

פורסם

אתה לא צריך לעבור דרך הגירסאות הישנות

תתקין ישר את האחרונה

אני לא מכיר מדריכים כאלו, אבל בשביל NANDROID פשוט תיכנס לרקוברי ותעשה גיבוי

פורסם
  • מחבר

nandroid עושה גיבוי לרום , מה עם הקרנל ?

פורסם

קרנל אפשר להתקין תמיד

פשוט מורידים את הרום הרלוונטי, משאירים בקובץ TAR רק את הקובץ ZIMAGE וצורבים

פורסם
  • מחבר

אני אוכל להתקין את הקרנל שיש לי כרגע ? (למקרה שאני ארצה להחזיר לחנות במקרה של תקלה)

ואיך אני עושה את מה שאמרת עם הקובץ tar? (איפה אני מוצא אותו) זה הקובץ שאני מכניס ל odin ?

הוא משום מה גם לא נותן לי לעשות backup בתוך ה cwm. נותן הודעת שגיאה של (installation aborted)

עריכה : לא משנה , הצלחתי לעשות גיבוי כי מסתבר שכבר הייתה לי גרסא אחרת של CWM על הפלאפון אז נכנסתי דרכה, עכשיו רק נשאר להתקין את הרום. אז נשארה באמת השאלה של איך אוכל לחזור לקרנל שיש לי עכשיו

פורסם

איזה קרנל יש לך עכשיו?

ולמה שתהיה בעיה עם אחריות אם כבר קיבלת את המכשיר עם רום לא רשמי?

פורסם
  • מחבר

התקנתי את הרום של litening v6.1 (סוף סוף !!!) ואני מאוד מרוצה מהמהירות . הבעייה היחידה היא שהוא אוכל לי סוללה בצורה מטורפת...

האם יש דרך לפתור את התרוקנות הסוללה עם התקנה של קרנל כמו speedmod או כל קרנל אחר ?(ואם כן איזה גרסא)

גיביתי עם CWM את הרום ועם titanium backup את האפליקציות. אמורה להיות בעייה לחזור למצב המקורי ? (רום וקרנל מקוריים)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים