עבור לתוכן

מחשב גיימינג בתקציב~ 5K כולל OC

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי?5000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל אבל כדאי לחסוך :)

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים האחרונים ששוחררו וכמובן המשחקים שיבואו בין אם זה BIOSHOCK2 או Battlefield 3 MW3 ,הבנתם את הפואנטה.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1920 x 1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות MAX.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?כל מה שיתקבל,רעש לא מפריע לי - אז 1 מצידי

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? הייתי אומר בינוני בעיקר כי אני רוצה להגיע לתוצאה מכובדת במצב STABLE 24/7

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבה בחנות יכולה להיות אופצייה אבל לא חייב אני יכול להרכיב בעצמי

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.אין ממש העדפה אני באמת מחפש חנות עם תגובות טובות עלייה,עדיף באזור המרכז חולון ת"א וליד.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

לשמור על אופק שדרוג מחשב - כן - אני כנראה יקנה כרטיס מסך אחד חזק (כנראה את ה570 ) ובעתיד ישתדרג לעוד אחד, שדרוג מסיבי לא הייתי קורא כי הדבר היחידי שהייתי מוסיף בעתיד זה באמת אולי SSD ועוד כרטיס מסך,חוצמזה אני לא יכול לחשוב על משהו אחר כרגע.

בעיקר הסתכלתי על המחירים והבנתי שבעיקר מה שאני ילך בצורה בטוחה לעכשיו זה :

מעבד - I5 2500K

לוח אם - אני לא בטוח אבל כנראה שניקח משהו מהסידרה של Z68 - אני מעדיף של GIGABYTE אבל אני רוצה לשמוע חוות דעת על ASROCK כי שמעתי שגם הם מראים מוצרים טובים. ואופציית SLI כמובן לשדרוג בעתיד.

קירור למעבד - לא בטוח , אבל כנראה שאני ילך לOC שבאזור של 4.5+ במצב יציב 24/7 . אז עדיף משהו שבאמת יפגין תוצאות כאלה ואפילו יותר

כרטיס מסך - 570 יחיד אבל עדיף של GIGABYTE(לא יודע אולי תשכנעו אותי שזה סתם כסף של מותג אבל אבל תנסו אולי אני ישתכנע)

מארז - אין לי שמץ על מה אני ילך כרגע, בראש תקוע לי הHAF של COOLMASTER אבל אני רוצה FULL TOWER משום מה,שיהיה לי מקום בעתיד לשדרוגים,אבל אני דיי בטוח שגם אני יסתדר עם MID TOWER שעושה את העבודה כמו שצריך מבחינת מקום לדברים גדולים(thats what she said)...

זיכרון - כנראה נלך על 8GB עם תדרים סבירים בשביל שהOC אכן יראה תוצאות טובות.

דיסק קשיח - כרגע אני לא יקנה SSD אבל נלך על 1TB של חברה טובה כמו West או סמסונג וכו וכו מה ששווה את הכסף.

ספק כוח - הייתי קונה כבר מעכשיו משהו באזור של ה700W מצידי בגלל הSLI העתידי של ה570 כנראה, וגם ספק טוב שיחזיק את השנים ולא יתפגר אחרי תקופה קצרה. האמת שאני אפילו לא ביררתי כמה וואט ה570 לוקח וכמה ה2500K לוקח אבל אני מנחש שגם 550W יספיקו לשניהם, אבל נלך על האזור של ה700W :)

תודה רבה על העזרה שתתקבל ושבוע טוב !

פורסם

מבחינת כרטיס מסך, אני תמיד מעדיף קירור Reference בתצורת מפוח כי:

1. הוא לא מפזר אוויר חם במארז אלא זורק הכל החוצה.

2. הוא דואג להזרים אויר על כל הכרטיס מתחילתו עד סופו בניגוד לקירורים צד שלישי שהם בד"כ מתרכזים בעיקר בליבה.

ל HAF932 יש יתרון גדול למערכי SLI/CF אבל מנגד הוא שואב אבק, אם אתה מוותר על SLI בעתיד אז הייתי ממליץ על משהו מפולטר יותר.

ל SLI של 570 מומלץ לקחת לפחות 750W ורצוי קצת יותר אז שמתי ספק 850W מהטובים.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1125

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68X-UD3P-B3 for 1155

כמות: 1 - מחיר: ₪822

מארז:

Coolermaster HAF 932 Black

כמות: 1 - מחיר: ₪599

ספק כוח:

Seasonic SS-850AT 850W Active PFC 4X PCI-E 70A/12V Single Rail

כמות: 1 - מחיר: ₪665

זיכרון:

Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם

כמות: 2 - מחיר: ₪104

קשיח למחשב שולחני:

Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

כמות: 1 - מחיר: ₪256

כרטיס מסך:

Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪1345

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪99

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

כמות: 1 - מחיר: ₪0

המהרת מערכת מחשב:

אני מעוניין בהמהרת המעבד

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5119

מתחרים בכל הצעה ומפרט בפורומים!

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים.

תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 5017 ₪

http://tms.co.il/preview/spec/lf1acptv

פורסם
  • מחבר

ספרקל... לא שמעתי עליהם ובחיים לא קניתי שום כרטיס מהם ... ולגביי המארז זה חיסרון דיי משמעותי .... אולי יש משהו אחר להציע ? בנוסף הלוח אם הספציפי טוב מבחינת חיבורים ופיצרים ? אני על הפון אז אני יבדוק בהמשך את הפריטים שציינת יותר מאוחר . תודה ד״א !:)

עריכה : ד״א איך המוגן 2 באמת ? יש תוצאות טובות למטרה שלי?

פורסם

ספרקל זה חברה מאוד מאוד ותיקה בשוק וגם מוכרת בכל אתר מכירות בעולם ובכל אתר חומרה, אתה יכול לבדוק עליהם.

לגבי המארז, יש את ה K59 וה K63 של לנקול שמגיעים עם שלושה וחמישה מאווררים בהתאמה. הם מפולטרים טוב אבל אין לשניהם מקום לשים מאוורר מול הכרטיסים וכשאתה עושה מערך כדאי שתהיה לך הזרמת אויר ישירה לכרטיסי מסך לכן אמרתי אם תוותר.

בגדול השוק מפוצץ מארזים אבל למצוא מארז שגם יכנס עד 600 ש"ח, גם יהיה גדול ומאוורר ומפולטר וגם תהיה לו אופציה להתקנת מאוורר מול כרטיסי מסך לא מצאתי ב TMS. תנסה לפתוח על זה ת'ראד במארזים ותראה מה ממליצים. תכתוב את הדרישות שרשמתי, אולי מישהו יעלה על משהו טוב יותר.

לגבי הלוח, מפוצץ, כל יציאה שאתה רוצה (חוץ מ VGA/DVI/DP) וכל חיבור שאתה רוצה, אפילו HDMI.

פורסם
  • מחבר

מעולה , עכשיו נסגור באמת לגביי המארז כי אני קצת מאוכזב מהhaf פתאום , ובנוסף המוגן 2 מביא תוצאות איכותיות ויציבות למטרה של הoc שאני חותר ? זה לא משהו מטורף אבל תמיד טוב לדעת ... ולגביי הספרקל אתה אומר שיש קירור רפרנס תוצרת nvidia. נטו שעושה את העבודה כמו שצריך ולא מפקשש אם נעשה oc גם לו בקטנה ?תודה רבה על העזרה!

פורסם

המוגן 2 מעולה, OC של 4.3-4.5 הוא דיי קל עם המעבדים הללו, מפה זה גם תלוי במעבד אבל מבחינת קירור הוא מספיק.

לגבי הכרטיס מסך, שמתי גרסה שהיא כבר ב OC ואני לא מאמין שתהיה בעיה למתוח עוד.

פורסם
  • מחבר

אחלה , עכשיו רק נשאר המארז ... אולי נוותר על הsli בעתיד והייתי הולך על מיד טאור , השאלה לפי דעתך על איזה מארז היית הולך בתקציב של ה500-600

פורסם

אם אתה מוותר על SLI אתה יכול לרדת גם בספק, זה חיסכון של כמה מאות שקלים טובים.

מארז הייתי לוקח K59 או K63, זה פחות או יותר אותו מארז, ההבדלים ביניהם זה 2 מאווררים נוספים (עליונים) ב K63, צביעה פנימים שחורה ב K63 והמאוורים על לדים כחולים שם.

ספק, הייתי לוקח את הדיל שיש להם על FSP 700W ב 268 ש"ח

http://tms.co.il/product/6850

או סיסוניק 620W שגם יש להם במחיר טוב אפילו עם נטייה קצת לספק הזה

http://tms.co.il/product/10421

פורסם

תוותר על SLI, אתה יכול לרדת גם בלוח - it's now or never. הייתי לוקח מארז כמו ה-K60\K62 - זול יותר, 5 מאווררים מפולטרים.

"החיסרון", אין USB3 קדמי.

פורסם
  • מחבר

אם אני יוותר באמת על הsli אז נלך כנראה על lian li שאתם אומרים .. השאלה איזה מעבד ללכת אם ככה ?

פורסם

מה הקשר?

פורסם

אותו מעבד.

פורסם
  • מחבר

חחחחח לא מעבד סליחה , לוח אם ועל הדרך אם באמת שווה ללכת על הlian li

פורסם

עם או בלי SLI הלוח ששמתי מעולה ואני ממליץ עליו אבל אם אתה רוצה אתה יכול לקצץ פה 120 ש"ח ולקחת את זה:

http://tms.co.il/product/10417

Lian-Li זה לא למי שמחפש יחס עלות\תועלת, זה יותר בכיוון של מארז שקונה מי שרוצה ליאן לי. זה מארזי אלומיניום באיכות גבוהה מאוד וברמת QA מטורפת לכן גם המחיר הגבוה.

פורסם

כנראה הוא התכוון ל LANCOOL כי היא חברת בת של LIAN-LI :) ראיתי כמה חנויות בחו"ל שמוכרים LANCOOL תחת מותג LIAN-LI וLANCOOL זה שם הדגם ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים