עבור לתוכן

המלצה לעכבר למשחקים בתקציב של 150 שח'

Featured Replies

פורסם

הדרישות :

תקציב כ150 שח' - חשבתי על הMX518 אבל:

אני לא רוצה משקולות.

אני לא רוצה כפתור לשינוי רגישות.

יש לי העדפה ללוגיטק אבל אני מוכן לשקול גם חברות אחרות.

אני כן רוצה כפתורים נוספים בצד העכבר (5-6 כולל הכפתורים הרגילים).

האם יש עכבר גיימינג שעונה על הדרישות שלי?

פורסם

אני בעלים של MX518, יד ממוצעת- גדולה. קח את זה בחשבון לגבי התשובות.

דווקא לMX518 אין משקולות, ושום דבר לא מונע ממך לא להשתמש בהן בעכבר שמאפשר שימוש במשקולות.

לגבי הכפתורים לשינוי רגישות- כמעט אם לא כל עכבר גיימינג כולל כאלה. גם אני לא מת על זה ולא משתמש בזה אבל האמת שאף פעם לא קרה שזה נלחץ לי בטעות. אם זה באמת מציק לך אז תסתכל לכיוון הרייזר deathadder שבו הלחצן הזה בצד התחתון של העכבר (העכבר עובר את התקציב שלך), או לכיוון עכברי רייזר יותר זולים שגם בהם זה בתחתית העכבר.

לא יצא לי להשתמש בהרבה עכברי גיימינג. מתוך מה שיצא לי להשתמש הייתי ממליץ לך לדלג על הMX518 כי רשמת שאתה צריך אותו למשחקים. ואני אסביר למה- לMX518 שנמכר עכשיו יש תיקון תזוזה/ האצה. בהתחלה כשיש לך עכבר גיימינג אתה מרגיש שיפור מעכברים פשוטים, אבל אחר כך אתה מתחיל להרגיש את התיקון תזוזה המציק הזה והוא הורס לי הרבה במשחקים.

הייתי ממליץ לך להסתכל לכיוון הרייזר דתאדר. הוא עולה מעט מעל התקציב שלך (230+-), אבל זה שווה את ההשקעה הקטנה הזאת (אני בעצמי מצטער שלא השקעתי עוד קצת).

שוב, כמו שציינתי, הניסיון שלי הוא עם מספר עכברים בלבד. אולי יש למישהו אחר עוד עכברים להציע לך.

*במידה ותחליט ללכת על הדתאדר והתיקון/ חיזוי תזוזה באמת משנה לך, שתדע שיכול להיות שצריך לעדכן לו firmware בשביל לבטל את האופציה הזאת.

עריכה: לרייזר יש רק שני כפתורים בצד. אני יודע רק על הG500 שיש לו יותר (שלושה בצד ואולי עוד כמה למעלה). לא יודע לגבי שאר המאפיינים שלו, והוא חורג מהתקציב.

פורסם

ב-150 ש"ח ה-MX518 יהיה בחירה מצויינת.

ה-Deathadder בהחלט עכבר מעולה ואכן עדיף על ה-MX518 אבל כאמור מעל לתקציב.

לשיקולך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים