עבור לתוכן

מפרט HIGH-END ALL AROUND

Featured Replies

פורסם

אצלי במשחקים אין השפעה עם או בלי ונראה לי שגם אצלך, סתם צרוף מקרים.

תעשה בדיקות לעומק

פורסם

זה רק אצלך, אולי בגלל ש-I7 דור קודם סבל מבעיות של ישום HT

פורסם

את האמת שזה דיי בכל העולם, רק אצלך כנראה אתה סובל מירידת פריימים כשאתה מכבה את ה HT. אני אומר שזה משהו אחר

פורסם
  • מחבר

נא לשים לב, ההודעה המקורית נערכה בהתאם להצעות המשתמשים

פורסם

הספק כח הוא הרבה מעבר למה שאתה צריך, גם 500-550W יהיו מספיקים למערכת ואם אתה רוצה אקסטרה ליתר ביטחון אז לך על 600W, על כל מקרה ספק עם מאוורר 80MM לא מומלץ, פחות יעיל בקירור ויותר רועש, יש לסיסוניק מספיק גרסאות עם מאווררי 120MM וכולם מומלצות.

פורסם

אמרתי ואני מציע שוב לקחת רק 2 סטיקים של זיכרונות ולא 4

עדיף ללוח האם וגם מהסיבה שיש מצבים, אני לא יודע בודאות לגבי שלך, שהקירור של המעבד יושב על 2 חריצי הרחבה של הזיכרונות.

פורסם
  • מחבר

ההודעה המקורית נערכה בהתאם להצעות המשתמשים.

פורסם

השימושים בסיסיים, אבל פעם אחרונה שקניתי מחשב לשימושים בסיסיים אני לא נהנה ממנו, לכן אם לקנות אז לקנות.

מה הכוונה שימושים בסיסיים? תוכל לפרט? (לשימושים בסיסיים אין צורך בGTX570)

ולמה אתה לא נהנה ממנו ?

אגב, השאלון:

<1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?</blockquote>

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה שימושים בסיסיים? תוכל לפרט? (לשימושים בסיסיים אין צורך בGTX570)

ולמה אתה לא נהנה ממנו ?

שימוש בסיסי- משחקים מבדור הקודם, קריאת מסמכים, פתיחת מספר רב של סימניות, העתקה ועבודה עם המון מידע(הורדות יוטורנט)ואת המחשב שישי לי במפרט גם בניתי פה בלי עזרת חברי הפורום, רק הרכבה מהמפרטים המומלצים והוא לא מספק את הסחורה.אז הגעתי למסקנה שאף אל פי שאני לא טוחן את המחשב ולא עושה פעולות שמצריכות שימוש מעל 50% של המעבד עדין אני רוצה להיות בראש שקט שישי לי עוד 50% אם ו...[

אגב, השאלון:

<1. מה התקציב המקסימאלי? ע"פ המפרטים המומלצים (7000) אם אני לא טועה

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתמש בכולו

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן

מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, עבודה משרדית

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS דור קודם

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. פד לעכבר

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מקלדת,עכבר,רמקולים,מסך,אוזניות.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא</blockquote>

]
פורסם

אתה יכול לחתוך את התקציב בחצי ועדיין תקבל אובר קיל לדרישות

פורסם
  • מחבר

אתה יכול לחתוך את התקציב בחצי ועדיין תקבל אובר קיל לדרישות

אני לא מבקש לשנות את המפרט בצורה קיצונית רק דעה מיקצועית יותר משלי לגבי המפרט.

נכון לעכשיו המפרט שכתבתי הוא טוב מבחינת מחיר\תועלת?

פורסם

האם יש כוונה לשחק משחקים חדשים?

פורסם
נכון לעכשיו המפרט שכתבתי הוא טוב מבחינת מחיר\תועלת?

מחיר\תועלת מתייחס לצרכים אז לצרכים שלך הוא לא טוב ולא משתלם

אני יוצא מנק' הנחה שמשחקי FPS דור קודם זה לא קרייסיס אלא דברים פחות כבדים (ואולי אפילו קרייסיס)

- ה 2500K עם הקירור, הלוח וה OC הם הרבה מעבר לצרכים שלך

- ה GTX570 הוא הרבה מעבר למה שמשחק FPS הכי טובעני בדור קודם ידרוש, הוא כרטיס High-End למשחקים של היום

- את השני כוננים של הטרה בנוסף ל SSD לא הבנתי, אם כבר אתה רוכש SSD לביצועים בגודל שיספיק לך להתקנה של כל התוכנות והמשחקים שתרצה ומה שאתה צריך בנוסף זה כונן אחסון אז אתה יכול לקחת כונן שיהיה משתלם יותר ביחס של מחיר\נפח וחסכוני יותר בחשמל

- בהנחה שתרד בכרטיס למשהו מתאים יותר (אפילו 6850 ב 650 ש"ח יהיה יותר מידיי לדעתי) אז בהתאם אתה יכול לרדת בספק.

אתה יכול בכיף לקצץ 1000-1500 ש"ח מהמפרט בלי משהו שיורגש עבורך

פורסם
  • מחבר

לאחר מעבר על היכולות הכספיות שלי לצערי לא אוכל לרכוש את מה שאני רוצה.

נכון לעכשיו אני בסך הכל יעדכן את כרטיס המסך שלי ל 6850.

בהמשך אם יתאפשר אני אפתח נושא נוסף באותו עניין.

לנעול.

פורסם

עכשיו כשאני מסתכל על המפרט שלך הנוכחי אתה באמת לא צריך יותר משדרוג כ.מסך

מצטער שלא הסתכלתי עליו לפני

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים