עבור לתוכן

בעיה | Biostar TP67+ ו- רמקולים 5.1

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם !

יש לי את הלוח אם הזה : http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=528 ויש לי את הרמקולים האלה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378895

כשאני רוצה לחבר את הרמקולים ללוח אם אין שם מספיק חיבורים .. יש רק איזה 3 חיבורים לרמקולים .. אז אני לא יכול לחבר את כל הרמקולים למחשב ..

מה לעשות ?

תודה מראש :)

פורסם

לרמקולים 5.1 צריך להיות 3 חיבורים למחשב. ללוח אם שלך יש 3 חיבורים וכתוב שהוא תומך 5.1. אז מה הבעיה?

פורסם
  • מחבר

תראה , יש לי חיבורים כאלה :

אחד ורוד , אחד שחור , אחד כתום כזה ואחד ירוק .. ואין לי מקום להכניס את הכתום והשחור ..

פורסם

את השחור של הרמקולים אתה אמור להכניס לכחול שבלוח אם, את הירוק לירוק, ואת הכתום לוורוד שבלוח. יכול להיות שצריך להגדיר בדרייבר שמדובר ב5.1, ויכול להיות שהוא מזהה לבד.

אין לי מושג מאיפה הגיע הוורוד. בעיקרון חיבור ורוד זה של מיקרופון. הוא יוצא מאותו מקום כמו שאר החיבורים?

פורסם
  • מחבר

גם אני חושב שהחיבור הורוד זה המיקרופון ..

טוב חיברתי הכל חוץ מהכתום בהיר .. לצלם לך אותו ?

פורסם

אין צורך לצלם אם הכתום. הוא אמור ללכת לחיבור הוורוד שבלוח אם, ובמקרה כזה תצטרך לוותר על המיקרופון, כי בלוח שלך צריך לבחור אם אתה רוצה לחבר 5.1 או מיקרופון.

במקרה שאתה לא מוכן לוותר על המיקרופון: אם יש לך חיבור אודיו קדמי במארז ויש שם כניסת מיקרופון, מן הסתם אפשר לחבר אותו לשם. אם אין, אולי אפשר להשיג מתאם (שיתחבר ליציאה בלוח האם שמיועדת לפאנל קדמי), וכמוצא אחרון אפשר לקנות כרטיס קול נפרד. (יש גם מיקרופונים עם חיבור USB או כרטיסי קול לUSB עם כניסת מיקרופון)

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה רבה לך הכל ..

אבל כשאני מנסה את הרמקולים לא עובדים שני רמקולים .. רמקול רגיל והסאב-וופר לא עובדים .. הסאב-וופר עצמו עובד (אני מרגיש בומים ממנו , אבל אם אני מנסה להדליק מוזיקה דרכו דרך הדרייבר הוא לא עובד) ..

עריכה :

שיחקתי עם החיבורים ועכשיו רק 2 רמקולים לא עובדים .. ואני חושב שבגלל שאין מספיק חיבורים מאחורה .. מה לעשות ?

פורסם
  • מחבר

שיחקתי עם החיבורים , ועכשיו הכל עובד D:

תודה לך !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים