עבור לתוכן

מה המחיר של המחשב

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח שזה המקום המתאים, אבל אני חושב למכור את המחשב שלי, ורציתי לדעת כמה בערך הוא שווה.

קניתי אותו לפני שנתיים (באוגוסט) באייבורי מחשבים והאחריות נגמרה בדיוק השנה.

זה המפרט של המחשב:

מארז: EZCOOL MIDI TOWER שחור פאנל קדמי כחול

ספק כח: EZCOOL כחול JSP-TECH 500W LED 12CMF

לוח אם:P43 NEO-F 7.1 GLAN MSI

מעבד אינטל: 2.33GH 4MB CORE 2 QUAD Q8200

זיכרון: DBT GEIL 2GB DDR2 800MHZ צלעות קירור

כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 9600GT 512MB-3 MSI

דיסק קשיח פנימי:CG 32MB 500GB WESTERN DIGITAL

צורב: GH22NS SATA LG DVDX22 DL שחור

מאוורר למעבד: 775 DUAL CORE

קורא כרטיסים פנימי: 3.5 MRW620 SONY

מאוורר למעבד: COOL BIT 775 HEAT-PIPE

כרטיס רשת: 1G LAN OB

כרטיס קול:8 ערוצים 7.1 OB

ואני אשמח לדעת כמה שווה בערך מסך ProLite e2407HDS של חברת iiyama

עם זה לא המקום הנכון אז בבקשה תגידו לי איפה אני צריך לשאול...

תודה רבה לכל העוזרים

פורסם

תשתמש באתר איחסון תמונות נורמלי בבקשה.

מה המצב של המסך?

פורסם
  • מחבר

המסך גם מלפניי שנתיים עובד מעולה בלי שום בעיות.

מצטער על העריכה אבל לא הצלחתי להעלות את התמונה

פורסם

כמו שזה נראה, לא הייתי מצפה לקבל על המערכת הזו יותר מדי.

זה מבוסס על ספק + מארז ג'נריים.

המעבד מרובע אבל חלש למדי.

כ.מסך ולוח אם של MSI מהתקופה שIVORY הייתה היבואנית שלהם - מה שהיה אפוף שמועות / דוגמאות של אנשים עם כרטיסים / לוחות משופצים / ממוחזרים / מחודשים / משוחזרים וכד'...

מחשב חדש היום ב1500 ש"ח יהיה חזק ומהיר יותר. כך שהערכה שלי היא שאם אתה רוצה לתמחר אותו כך שמישהו יקח אותו אתה צריך לתמחר אותו מהותית פחות מ1500 ש"ח - איפשהו בכיוון של 750 ש"ח אפילו.

פורסם
  • מחבר

המחשב מריץ לי משחקים חזקים על מקסימים הוא לא מחשב חלש בכלל.

זה מחשב מעולה גם למשחקים כבדים...

ניראה לי שהוא שווה יותר...

פורסם

האמת, לדעתי, הוא שווה אפילו הרבה פחות ממה שyz101 כתב. כל הרכיבים דיי גרועים שלא לדבר על השילוב ה"קלאסי" של אייבורי.

אני חושב שאתה יכול לבקש לא יותר מ 500 ש"ח על המחשב.

אני לא יודע על מי אתה מנסה לעבוד עם המשקלים שלך (מה זה "כבד"?). בפועל זה זה פשוט שילוב של זבל.

אם המסך במצב טוב הוא שווה בערך 250-300 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אני מצליח בלי שום בעיה לשחק משחקים כמו call of duty black ops ומשחקים דומים על כמעט מקסימום בלי תקיעות בכלל

פורסם

אל תגזימו, המחשב עצמו עולה סביב ה800-900 שקל והמסך לפחות 500 שקל, וגם עם אתה מוכר את המחשב הזה אין צורך להיפתר מי המסך כי גם ככה הוא מסך דיי טוב כמעט לכל שימוש.

פורסם

bbron אין כאן ויכוח, שאלת שאלה קיבלת תשובות אוביקטיביות זה שאתה לא מסכים איתן זה משהו אחר

פורסם

1. לפי התיאור שלך, אני לא מבין למה אתה מחפש למכור. הוא לא פנטיום 4 2.8GHZ עם FX5200, אבל הוא גם לא CI7 2600K עם זוג 6870 בCF, סביר שהוא ממש באמצע שם. לו היה מריץ לך את הכל על מקסימום, (שמסתבר שזה מונח יחסי) לא היית מחפש להחליף אותו. בכל מקרה:

א. הוא בן שנתיים.

ב. הוא נטול אחריות.

ג. הוא מלכתחילה מבוסס על ספק + מארז ג'נריים ולוח שבהתחשב במקורו קשה להסתמך עליו.

2. זה כן יפה בעיני שאתה מתייעץ איך לתמחר, כי תמחורים של ציוד יש שניה פה בארץ נוטים להיות מגוכחים, כי משום מה כל אחד שוכח:

א. שציוד מתיישן.

ב. שאחריות = כסף.

ג. שאם הציוד שלך עולה קרוב מדי למחיר של ציוד חדש, אז אף אחד לא יקנה אותו.

וככה אנחנו רואים כרטיסי GTX260 מתומחרים ב1100 ש"ח בימינו אנו.

3. מבחינת משחקים, לא הגזמתי, מעבד AMD 450X3 + לוח מבוסס 760G + כ.מסך GT240 GDDR5 + זיכרון 2GB + מארז וספק הרבה יותר איכותיים ממה שיש במפרט שלך + צורב DVD + קשיח 500GB מהיר ממה שיש לך יעלה כ1500 ש"ח כחדשים דנדשים, מחנות + אחריות. ככל שתנסה לתמחר את המערכת שלך קרוב יותר ל1500 ש"ח, כך יורדים הסיכויים שתצליח למכור אותה.

עריכה: עשית את הצעד הנכון כשבאת להתייעץ, אבל נראה שאתה מקובע מדי. זה שאתה רוצה לקבל עליו סכום כסף מסוים לא אומר שיהיה מי שמוכן לשלם את הסכום הזה. החלק היחידי שנראה לי שווה משהו למישהו כרכיב חומרה הוא אולי המעבד וגם רק למטרות שדרוג בהזדמנות שכזה (זה איך שאני הייתי משתמש בו).

פורסם
  • מחבר

אני רוצה למכור כי אני עובד למחשב נייד, ולא בגלל הביצועים של המחשב,

בכל מקרה ניראה לי שאני ישאר עם שלי עם אני יכול לקבל עליו מקסימום 1000 ש"ח

תודה לכל מי שענה

פורסם

נגמרה לך האחריות רק על הצורב. יש לך עוד שנה אחריות לכל החלקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים