עבור לתוכן

בעיה קשה!משחקים חדשים לא תומכים ב-GF4MX!!!

Featured Replies

פורסם

עשה טובה אם אתה לא קולט אז סתום את הפה.הכרטיס הזה מאוד משתלם לקנייה ומריץ וירץ משחקים בצורה חלקה גם בזמן הקרוב אז אין צורך לזבל את המוח.

בזבוז של 600 שקל.

תדבר איתי כשיצאו המשחקים החדשים תומכי ה dx9 , ו ביינתיים סתום אתה את הפה אם אתה לא יודע על מה אתה מדבר...

זה שהוא יקנה עכשיו כרטיס שיעזור לו איזה 3 4 חודש ... זה בזבוב כסף.

• תגובות 32
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ה FX5200 לא נחות טכנולוגית לעומת ה 4200, ונהפוך הוא, הוא תומך DX9, עם זאת, יש לו מנוע חלש יותר.

בכל מקרה, ה FX5200 אולטרה תחליף טוב גם בבחינת ביצועים יחסית ל 4200 שכבר מתחיל להיעלם מהמלאי ברוב החנויות (ועולה פחות או יותר אותו דבר..)

פורסם

הTI-4200 יותר טוב מה5200U, אם אתה טוען אחרת, תביא הוכחה.

פורסם

שני הכרטיסים האלו יהיה נחותים בקרוב אפילו ה 5600 הוא כרטיס יחסית נחות , אם חושבים עליו ... כי הוא לא שווה את הכסף והוא לא נותן בוצועים כאלו מרהיבים...

(ותחשבו על זה , הכרטיסים האלו כבר לא נותנים בוציעים מרהיבים אם המשחקים של היום ... תחשבו על המשחקים של הדור באה...doom 3

HL2 , stalker....ועוד משחקים שיתמכו במנועים האלו)

לפני שאתם פה מתחילים התעצבן והכל רק רוצה להגיד שנכון והכרטיס 5200 הרבה ,הרבה יותר נחות מ ה ti 4200 אבל למשחקים של הדור הבא לא חושב ששניהם יספקו את הסחורה.

---------------------------

איזה מצחיק פותח התרד כל פעם שאני רואה את ההודעה זאת אני מתפקע...כי זה כזה מפגר לכתוב את מה שהוא כתב! זה כמו להגיד "אוייייי לאאאאאאא ה פנטיום 200 שלי לא מריץ לי את duex2!!!")

:)חחחחחחח ענק ,כזה מפגר :)) לא אתה ( זה שפתח את התרד ,אלא התופיק שלך ...ואיך שעשית אותו) ::) ;D ;D

http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=1863&p=10

זה לא הכי תעוכן (זה אם הדרייברים הישנים ומשחק לא מוכן ) זה בערך מגדים את הביצועים.

פורסם

כמה אתה משעשע Bessmertniy, לפני כמה פוסטים אמרת שGF4200 לא שווה כלום כי הוא לא יריץ כלום ואחרי זה אתה נותן לינק לבנצ'מרק שה4600 (אותו כרטיס רק מומהר קצת) מפעיל את המשחק חלק. מה בדיוק רצית להגיד? ::) ::) ::)

נכון, האנשים לא יהנו מכל האפקטים אבל הם יוכלו לשחק בסבבה בלי לקנות כרטיס ב900 ש"ח

פורסם

ובכלל, הדיון שהתפתח פה קשור לפורום גרפיקה ותלת-מימד ולא לפה.

להבא...

פורסם

You all need to cool down and watch your language, this sort of discussion has no place in the forum and if it will remain this way the thread will get locked and people will get punished.

פורסם

כל מי שאומר שFX 5200 גרוע שיבוא אלי הביתה ויבדוק אותו. הכרטיס שלי עובד יותר טוב מTI4200 אחרי אוברקלוק! לחבר שלי שיש לו TI4800SE 8X פועל NFSU כמו אצלי(אצלי פועל טיפה יותר טוב) הכרטיס שלי עם אוברקלוק ל310/615 והוא יציב פלאים! הסטוק שלו זה 250/400... אני מפעיל NFSU על הגדרות הכי גבוהות ב1280X1024 עם 2X AA וזה פועל חלק לגמרי.

פורסם

ומה אם כל אלה שלא מוכנים להשקיע בקירור ולא מוכנים להסתכן בלעשות אוברקלוק?

בקיצור לקנות את הכרטיס רק אם אתה אוברקלוקר שמוכן להשקיע מאמצים בשביל לעשות לכרטיס אוברקלוק די גבוה..

פורסם

אנשים מישהו פה בכלל ניסה להריץ Half-Life 2 עם Geforce 4 TI 4200 שאתם אומרים שהכרטיס הזה לא יזיז תמשחק הזה??

לא!

ואני כן! המשחק הזה רץ לי על המחשב עם פילטרים מופעלים בממוצע של 50 FPS לפעמים הוא עלה למקסימום ולפעמים ירד גם ל 24 אבל זה עוד בטא וזה מלא במליון באגים, אני מתערב שכשהמשחק יצא במלואו הוא ירוץ הרבה יותר מהר מזה!

ועוד משהו, זה נראה בדיוק אבל בדיוק כמו בסרטים שראיתי וזה בול כמו בתמונות שכרטיסים שתומכים בדיירקט איקס 9 מראים והכרטיס שלי מראה בדיוק את אותו הדבר, אותם אפקטים והכל.

נ.ב כשהרצתי את המשחק המערכת שלי לא הייתה באוברקלוק.

פורסם

ועוד משהו, זה נראה בדיוק אבל בדיוק כמו בסרטים שראיתי וזה בול כמו בתמונות שכרטיסים שתומכים בדיירקט איקס 9 מראים והכרטיס שלי מראה בדיוק את אותו הדבר, אותם אפקטים והכל.

BUL**HIT

הכרטיס שלך לא תומך DX 9 אז מה שאתה אומר פשוט לא הגיוני ואל תנסה להתווכח כי זה לא הגיוני.

פורסם

הוא צודק

חוץ מהדמו של המראות שמעוותות את פרימן (סגנון כניסה וכו') שאר המשחק נראה זהה. הנה כמה תמונות שאני תפסתי עם ה4200 שלי

http://planet.nana.co.il/o-y-o/hl%2Db.png

http://planet.nana.co.il/o-y-o/hl%2Dc.png

אם לא תהיו עצלנים ותבדקו במאפיינים של התמונות תשימו לב שהן 1600X1200, חלק

פורסם

תשכחו מ hl2

הוא לא משחק עם מנועה כבד ... הביעה ביחידה שלו אם ה gf4 זה שאלו שיש להם את ה 4 לא יהיו להם את ה אפקטים של ה dx9

וכשיצאו משחקים שיותר ידרשו dx9 מה זה?? לדוגמא דום שהוא משחק כבד בטרוף...

שמישהו אם ti 4200 יריץ את 3dmark 2003

....לא חושב שיקבל יותר מ 3500....

פורסם

תשכחו מ hl2

הוא לא משחק עם מנועה כבד ... הביעה ביחידה שלו אם ה gf4 זה שאלו שיש להם את ה 4 לא יהיו להם את ה אפקטים של ה dx9

וכשיצאו משחקים שיותר ידרשו dx9 מה זה?? לדוגמא דום שהוא משחק כבד בטרוף...

שמישהו אם ti 4200 יריץ את 3dmark 2003

....לא חושב שיקבל יותר מ 2500....

:-X

פורסם

הרבה פחות...

בסביבות ה1500 נקודות ב3DMARK2003

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים