עבור לתוכן

התלבטות בין מסכי 19"

Featured Replies

פורסם

משהו יכול לומר לי את ההבדלים בינהם?

ההבדל במחיר הוא עצום ואני רוצה לדעת אם שווה לקנות את ה 454 (ששמעתי שהוא טוב יותר) או ל"הסתפק" ב P95F.

יש מישהו שקנה\ראה אחד מהם בעצמו ויכול לומר לי מה דעתו? האם ההבדל של 500 שקל שווה את זה? פשוט קראתי כמה ביקורות וכל אחת אומרת משהו אחר...

איכות הטקסט ב P95F זה משהו שאני באמת צריך לדעת, היא ברורה ברזולוציה של 1600:1200?

פורסם

אמנם הIIYAMA יותר טוב, אבל המחיר שלו באמת בשמיים....אני מציע שתלך על הVIEWSONIC.

פורסם
  • מחבר

קראתי על ה P95F ב Toms Hardware והוא אומר שזה מסך טוב מאוד, ולגבי איכות טקסט הוא אמר:

"Even with a resolution of 1920x1440, any text in the smallest font size was still readable."

אז יש לו בעיה של טקסט או לא? במסך לכל תקציב כתוב שיש אבל בביקורות הוא משבח אותו על האיכות טקסט...

זו הביקורת דרך אגב:

http://www6.tomshardware.com/display/20020319/crt-10.html#viewsonic_p95f

פורסם

לא קראתי את הביקורת, אבל לפי המשפט, שלא מסובך להבנה, הוא אומר שאפילו ברזולוציה 1920X1440

וטקסט בגודל של הפונט הכי קטן, הטקסט עדיין קריא....

מה מסובך ?

פורסם

פתרון הטוב ביותר הוא לגשת לחנות ולראות בעיניך את המסך והאיכות שלו.

לא קונים מסך לפי ביקורת ולא לפי דעה של משתמש.

פורסם
  • מחבר

כי בפורום הזה במסך לכל תקציב כתוב עליו:

"לקריאת מסמכים וטקסטים הוא יהיה אחת הממלצות האחרונות בקטגוריה שלנו מפני שרבים שקנו את המסך הזה דיווחו על בעיות של טשטוש טקסט אפילו ברזולציות נמוכות יחסית כמו 1280X1024 ; כמו כן יש לו בעיות גיאומטריה קלות אך לא פעוטות .

"

דרך אגב, איפה אני יכול לראות אותו? ניסיתי אופיס דיפו ואין...

פורסם

זה דעה של אנשים לא דווקא עובדה על המסך הזה. גם אם לא בוחרים את הVIEWSONIC יש עוד מסכים טובים מתחת למחיר של הייאאמה, הוא בהחלט מסך טוב אבל חלק מהפיצ'רים שלו (כמו רפרש רייט של 85+ ברזולוציות גבוהות מ1600X1200) הן לא משהו שכל אחד צריך

פורסם

אופציה נוספת היא ה-959NF של SAMSUNG אשר ניתן למצוא אותו כיום גם במחיר של ה-P95F ונחשב לטוב יותר.

פורסם
  • מחבר

אני החלטתי לקחת את ה lliyma בסוף, שווה להשקיע במסך הכי טוב שיש :)

פורסם

באתי לרשום לך שלא כדאי להתפשר על משהו פחות מהIIYAMA (אלא אם כן אי אפשר להרשות לעצמך את זה )

אבל נראה שבחרתה כבר את הבחירה הנכונה ;)

המסך הזה שווה כל שקל

פורסם

גם אני לוקח את המסך הזה בקרוב...

תתחדש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים