פורסם 2011 באוגוסט 2414 שנים אני נוסע בקרוב לאמריקה, וחשבתי לנצל את ההזדמנות ולהצטרף סוף סוף לחגיגת הסמארטפונים. אני לא ממש מכיר את התחום ויש לי כמה שאלות1. האם יש יתרון משמעותי במחיר לקנות שם, או שהמחיר דומה לחנויות פרטיות בארץ? כי בשביל 100 שקל חיסכון כבר עדיף לקנות בארץ ולקבל קצת יותר תמיכה ואחריות. 2. אני לא מחפש את המכשיר הכי חדש ומהיר, וצריך עזרה לגבי איזה מכשיר יתאים לי. הדרישות מהמכשיר:לא יקר מדי.פחות מ 400$ לא גדול. הסמסונג החדש גבוה ובעיקר רחב מידי. אני מחפש משהוא בגודל האיפון4 או פחות (115mm*60mm או פחות) משקל ועובי קצת פחות חשוביםנוחות שימוש. אין לי בעיה אם התקנה וקינפוג "מסובכים" בהתחלה, אבל חשוב שהשימוש יהיה כמה שיותר פשוט ונחזמן סוללה כמה שיותר ארוך, לפחות יומיים-שלושה אם משתמשים בו רק בתור טלפוןשיהיה עם אנדרואיד ורצוי שיהיה אפשר לשדרג לפחות ל2.2 אה וגם שיהיה טוב בתור טלפון (קליטה טובה, שמיעה טובה, רמקול סביר)קרינה לא גהוהה מידיאיכות המצלמה, ווידאו וביצועים/גרפיקה במשחקים ממש לא חשובים, גם לא אפליקציות כבדות (אני לא הולך לערוך איתו מסמכים או משהו, מקסימום לקרוא מייל וקצת לגלוש). גם גודל זיכרון לא קריטימקצת חיפושים פה ומקומות אחרים יש לי כמה מועמדים, ואני אשמח לשמוע את דעתכם:HTC desire SHTC LegendSony Xperia NeoMeizu M9אולי גם Samsung Ace או Mototola Defy , אבל רק אם יש להם זמן סוללה מספיק טובתודה מראש לכל העונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.