עבור לתוכן

המלצה למחשב לסטודנטית עד 3500

Featured Replies

פורסם

שלום,

אשמח לעזרה בבחירת מחשב.

כיום אני משתמשת ב-DELL VOSTRO 1310, הייתי די מרוצה ממנו, אבל האמת היא שהוא מאוד כבד לי והסוללה מאוד חלשה.

השימוש העיקרי הוא לימודים רגילים (כלומר וורד, אקסל), מצגות, סרטים, ומעט פוטושופ (ממש לא שימוש כבד בתוכנה).

יש לי כמה דרישות:

א. גודל מסך - 12-13.3 עדיף 13.3

ב. לא כבד - לא מכירה בדיוק את המשקלים לגדלים האלה, פשוט כמה שפחות כי אני סוחבת אותו הרבה

ג. מסוגל להריץ כמה דברים במקביל, אני אוהבת לעבוד במקביל עם כמה תוכנות, מהיר יחסית

ד. ממש חשוב - סוללה טובה, שיחזיק כמה שעות טובות עם שימוש באינטרנט

ה. חיבורי USB - עדיף 3 ומעלה + חיבור HDMI לטלוויזיה יהיה בונוס מעולה

ו. עכבר ומקלדת - שיהיו נוחים

ה. אמין - את המחשב הנוכחי לא הייתי צריכה לשלוח לתיקון בכלל (טפו, טפו, טפו), לא מצפה שזה בהכרח יהיה ככה, אבל שיהיה מחברה אמינה, לא ידוע שמתקלקל הרבה

בנוגע למסך - היום יש לי מסך מט והאמת שזה די נחמד, אבל כמובן שלמסך מבריק יש יתרונות משלו, ככה שאשמח להצעות גם כך וגם כך.

יש לי רישיון לאופיס, כך שהמחשב לא צריך לבוא עם זה מותקן.

אם היעדר כונן דיסקים יקל במשקל, אפשר מבחינתי לוותר עליו.

מחיר - מעדיפה עד 3,500 (עדיף כמה שפחות כמובן)

המון תודה על העזרה,

יעלי

פורסם

אם 1.8 ק"ג זה כבד לך (בהנחה שיש לך את התצורה הרגילה עם סוללת 4 תאים), אני בספק שאפשר להמליץ לך על מחשב שתחשיבי לקל שנכנס לתקציב... לא 13.3" זה בטוח. רוב הנטבוקים 12" שוקלים בסביבות ה1.5-1.6 קילו, אבל חלשים מאוד.

פורסם

ה-1310 שוקל 2.0 ק"ג (עם 4 תאים), 2.1 ק"ג (עם 6 תאים).

הלנובו גם יחזיק עד כ-7 שעות, כך שבזה כן יהיה שיפור.

המחשב הנוכחי הוא מעולה וכך גם היה כששווק, יתכן והוספת זיכרון פנימי והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה יכול לתת ביצועים טובים יותר.

בכל מקרה, כפי שנאמר מחשב 12" אמנם שוקל 1.5-1.6 אך הם חלשים אפילו בהשוואה למחשב הקיים לדעתי.

הלנובו שוקל 1.74, שזה מעט פחות מהנוכחי שלך. ביצועים עדיפים גם מבחינת העבודה בפוטושופ ושימוש כללי, מגיע עם מסך מט.

אופציה שתעלה יותר אבל מחשב מעולה:

http://www.ebay.com/itm/LENOVO-THINKPAD-X220-i3-2310M-2-1Ghz-4GB-320GB-7-2K-/150651632403?pt=Laptops_Nov05&hash=item2313897b13

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשניכם!!

באמת כבר קיבלתי המלצה על הלנובו והוא נראה לי מתאים.

ובכל זאת כמה שאלות -

לנובו חברה שנחשבת אמינה? אפשר לסמוך עליהם?

איך המחשב באופן כללי לדעתכם?

אגב ה-DELL שלי כיום הוא עם 9 תאים, כך שהוא באמת כבד, אך גם עם הסוללה המקורית של 6 תאים הוא שקל מעל 2 ק"ג, כך שכל הקלה תהיה מבורכת.

שאלה אחרונה וקצת לא קשורה - Chevy המלצת על דגם נוסף דרך ebay, יצא לך לקנות שם מחשב? תמיד נראה לי קצת מפחיד למרות שאני משתמשת לא מעט בסכומים קטנים. מה דעתך?

תודה רבה!

יעלי

פורסם

החנות/עסק הנ"ל הוא בטוח וגם מצויין שם שהמחשב מקבל אחריות בינ"ל למשך שנה (יש שם מחשב בכ-100$ יותר, שמגיע עם מעבד I5 ו-3 שנות אחריות בינ"ל) שתקפה בארץ:

International Warranty 4286 (זה בעצם הקוד מוצר, ניתן לוודא זאת באתר של לנובו שאכן זה הקוד לנייד שהוא בעל אחריות בינ"ל)

מה שכן, בנוסף למחיר המחשב + עלות משלוח, יהיה צורך לשלם על המחשב מע"מ מה שמקפיץ את המחיר בעוד כמה מאות שקלים.

לנובו והסדרה הנ"ל מציעה איכות בניה טובה ואולי אפילו יותר טובה ממה שאת כבר רגילה בווסטרו הקיים, אלו סדרות עסקיות (ה-Edge היא ב"רמה" של ה-Vostro).

ה-E320 (ושאר הדגמים החדשים) עם מעבדי האינטל החדשים יותר חסכוניים בסוללה שבאמת עשו מהפך ותרמו לכשעה+ בזמן העבודה הממוצע של כל נייד.

ספציפית בדגם הזה, זמן העבודה צפוי להיות כ-7 שעות, במשקל נמוך יחסית לקטגוריה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה!! נראה לי אלך על זה...

פורסם

על הדרך אם לא דחוף לך אני אמליץ לחכות חודשיים, אולי פה ושם תהיה ירידה קלה במחיר של הנייד אז תוכלי לחסוך קצת (סטודנטים בכל זאת... :) )

ולא ברור על מה החלטת, הנייד מ-EBAY או ה-E320 בארץ. ;D

לשם השוואה, ה-X220 מחירו בארץ החל מ-5000 ש"ח.

פורסם

אפשר למצוא את ה-X220 ב-730 דולר לפני מס מקומי בארה"ב (סה"ך 800 דולר, עם משלוח דרך חברה כמו מסטופ ומע"מ בארץ המחיר יהיה כ-3600 שח)

http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/lenovofamily/StdAffinityPortal/en_US/builder.workflow:Enter?sb=:00000025:00002DC1:&smid=20E990072AB74EA5EA87218BF129CC11

פורסם
  • מחבר

Chevy, צודק לא שמתי לב:)

הנטייה שלי היא ל-E320 בארץ, פשוט כי אני קצת פחדנית, להזמין בכזה סכום ב-ebay זה קצת גדול עלי.

באמת אבדוק אפשרות להמתין קצת...

יש לך המלצות נוספות? או זה לדעתך הדגם האופטימלי בשבילי?

ממש ממש תודה!!!

Access denied תודה רבה גם לך!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים