עבור לתוכן

מה דעתכם על הציוד ההיקפי הבא לקראת המחשב החדש?

Featured Replies

פורסם

עכבר: Razer DeathAdder -- אייבורי: 265

משטח לעכבר: Razer Sphex Mouse Pad‎ -- קיי.אס.פי: 75

מקלדת: Razer Blackwidow ultimate -- אייבורי: 410

אוזניות: Razer Megalodon -- קיי.אס.פי ראשל"צ: 650

מסך: Dell U2311H -- אייבורי: 890

סה"כ: 2,290 ש"ח

יש כבוד?

וכל זה רק בשביל Battlefield 3 שעתיד לצאת :D

פורסם

אני ממליץ בחום על LOGITECH MX518 + SteelSeries qck mass pad .. קנה אותם מksp . ה518 עולה 100 שקל פחות מהDA והוא בכל זאת עכבר מצויין. אבל אם אתה נעול כבר על הDA סבבה אין בעיה הוא עכבר תותח :) הפאד מצויין (רק אם אתה קונה עכבר רייזר )

בקשר למקלדת.. מקלדת גיימינג = חראקח Logitech Media Keyboard k200 מ ksp גם כן.. אין צורך לקחת משהו יותר יקר.. זה סתם יהיה בזבוז..באמת!

בקשר לאוזניות.. אם יש לך מספיק כסף בשבילן אז סבבה יא טחון ;D אני מסתפק כרגע ב SteelSeries Siberia v2 .. אם אתה רוצה אותן אני דווקא ממליץ לך לקנות אותן בבאג (משהו שלא קורה בדר"כ חח) כי שמה הדגם של הsiberia v2 ביחד עם כרטיס קול USB עולה 400 שזה דיי זול :o

מסך תותח לאללה

תתחדש! :>

פורסם

יש לי DEATHADDER וSphex גם כן, זה שילוב מעולה... לפני כן היה לי גוליאתוס, אבל הרסתי אותו :)

האוזניות הן בזבוז כסף ממש גדול, קח את ה-sibera v2. אלא אם כן חשוב לך מאוד ההבדלים בין מקלדת מכאנית או לא, אל תשקיע סתם.

פורסם

אני ממליץ בחום על LOGITECH MX518 + SteelSeries qck mass pad .. קנה אותם מksp . ה518 עולה 100 שקל פחות מהDA והוא בכל זאת עכבר מצויין. אבל אם אתה נעול כבר על הDA סבבה אין בעיה הוא עכבר תותח :) הפאד מצויין (רק אם אתה קונה עכבר רייזר )

בקשר למקלדת.. מקלדת גיימינג = חראקח Logitech Media Keyboard k200 מ ksp גם כן.. אין צורך לקחת משהו יותר יקר.. זה סתם יהיה בזבוז..באמת!

בקשר לאוזניות.. אם יש לך מספיק כסף בשבילן אז סבבה יא טחון ;D אני מסתפק כרגע ב SteelSeries Siberia v2 .. אם אתה רוצה אותן אני דווקא ממליץ לך לקנות אותן בבאג (משהו שלא קורה בדר"כ חח) כי שמה הדגם של הsiberia v2 ביחד עם כרטיס קול USB עולה 400 שזה דיי זול :o

מסך תותח לאללה

תתחדש! :>

אין לי בעיה עם ההמלצה של הלוגיטק ממברנת גומי הלא ברורה כל כך, אבל כשזה בא כהמלצה כנגד מכנית, ועוד לאחר שאתה קורא לה "חרא" בכזה הדגש?

אין לי ספק שאף אחת מהאצבעות שלך לא הקישו בחיים על מכנית. אל תכפיש בצורה כזו מוצר מבלי לדעת על מה אתה מדבר.

פורסם

fanboy? (:

יש לי את ה DA black edition ואני חייב לומר שאני מעדיף את ה XAI אבל כל אחד וטעמו

את האזניות והמשטח אני לא מכיר

המקלדת מעולה ותהנה ממנה מאוד. היא לא מקלדת "גיימינג" אבל בהחלט מתאימה למטרה הזו יותר ממקלדות "גיימינג" אחרות (:

יש למקלדת הזו חסרון אחד ממש ממש קטן שרוב האנשים לא ישימו לב אליו ואני לא חושב שיקרה בכלל ב BF3

כשלוחצים על אותו מקש ממש ממש מהר כמה פעמים לפעמים לחיצה לא נרשמת.

בכל מקרה זה לא משהו שניתן להשוות עם מקלדות כיפת גומי שגם ככה זמן התגובה שלהם גדול הרבה יותר.

בכל מקרה הייתי מציע לך, ליתר בטחון, לקרוא את הנושא הבא לפני שאתה מחליט:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502950.120

העמודים האחרונים הם הרלוונטיים ביותר

תתחדש ותהנה!

poonix עדיף לא לדבר על דברים שלא מבינים.

ועדיף עוד יותר, לא "לצעוק" ולהתנהג כמבין גדול, כשלא מבינים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים