עבור לתוכן

קניית טאבלט של HP משתלם?

Featured Replies

פורסם

ראיתי היום את הכתבה שהתפרסמה פה http://hwzone.co.il/news/135782 בגדול נשמע מבצע משתלם ממש(ככה אני חושב)

יש לי עדיין התלבטות לגבי עניין האחריות ולגבי מערכת ההפעלה שלה(שממה שהבנתי אין לה מבחר מי יודע מה של אפליקציות)

ויש כמובן את הבעיה של הזמינות (שאין כרגע במלאי) על כל פנים אם הוא יהיה זמין חבר שלי יכול לקנות לי אחד.

בכל מקרה מה אתם חושבים שווה להשקיע בו או שכבר עדיף להוסיף עוד 200$ ולקנות טאבלט מבוסס אנדרואיד

פורסם

מה בדיוק אתה מתכנן לעשות איתו?

אפליקציות, אין. לא יהיו. אם אתה רוצה אותו לראות סרטים, לשמוע מוסיקה וכו' = דברים שמובנים במערכת ההפעלה, זה יכול להיות נחמד. מעבר לזה- אין מה לעשות איתו.

פורסם
  • מחבר

ממה שהבנתי אולי יהיה ניתן להתקין עליו אנדרואיד גם ממה שהבנתי החומרה חזקה יחסית(מעבד כפול ליבה במהירות 1.2Ghz)

יש רשימה מסודרת של האפליקציות שיש בואב אוס? השימושים העיקרים שלי ממנו הוא בעיקר לאינטרנט וסרטים הוא קצת מגושם מדי

לשמיעת מוסיקה

פורסם

אפליקציות- http://forums.palm.com/t5/webOS-Software/Online-webOS-app-catalog/td-p/253863

אנדרואיד- עובדים על פורט לאנדרואיד, עדיין לא קיים, ספק עד כמה יהיה תפעולי.

אינרטנט וסרטים- מעולה לשימושים אלו. אם אלו הם שימושיך, לדעתי זו קנייה משתלמת.

פורסם

זה מכשיר דיי חזק עם שבב הAPQ8060 הדו ליבתי (כמו שיש בSensetion והEvo 3D) אף אחד לא מבטיח לך אנדרואיד ,זה בכלל לא פשוט לעשות פורט לאנדרואיד למרות שהחומרה דומה,צריך לכתוב קרנל להתאים דרייבר ..ועוד למצוא דרך לגרום למכשיר בכלל לעלות את הLinux Kernel שלך .

חוץ מזה לאינטרנט / סרטים הוא אמור להיות בסדר, עם כי חנות האפלקציות שלו דיי נכה ביחס לשאר הפלטפורמות ,יש גם באגים בWebOS והמערכת לא ממש חלקה בגלל חוסר אופטימזציה מצד HP למכשיר ולא כי החומרה חלשה(והיא לא ) אבל בסך הכול בשביל 99$ בשביל 16GB או 149 בשביל ה32GB ומכשיר שבסך הכול סביר לאינרטנט וסרטים זה עסקה מצויינת .

פורסם

ב100 דולר הייתי קונה, אז מקסימום תהיה לי מסגרת דיגיטלית לתמונות.

אולי מישהו יצליח לגרום לו להריץ אנדרויד מי יודע..

פורסם
  • מחבר

ומה בנוגע לאחריות? האחריות תיהיה על החנות ממנה יקנה הטאבלט כי ממה שהבנתי HP סוגרת את הבאסטא

ועוד שאלה קטנה האם ניתן לחבר אליו התקני USB(נניח דיסק און קי/מקלדת USB) דרך חיבור micro usb שיש לו?

איזה באגים יש לו? המערכת מתרסקת או שיש באגים באפליקציות מסויימות?

פורסם

אם יעשו לו פורט לאנדרויד זה יהיה מעולה :)

פורסם

במאה דולר הוא שווה, גם אם זה סתם מכשיר מיילים ואינטרנט.

פורסם

ומה בנוגע לאחריות? האחריות תיהיה על החנות ממנה יקנה הטאבלט כי ממה שהבנתי HP סוגרת את הבאסטא

ועוד שאלה קטנה האם ניתן לחבר אליו התקני USB(נניח דיסק און קי/מקלדת USB) דרך חיבור micro usb שיש לו?

איזה באגים יש לו? המערכת מתרסקת או שיש באגים באפליקציות מסויימות?

הפסקת היצור והמכירה לא משפיעה על אחריות, רק שים לב שיכול להיות שהיא לא בינלאומית או שתיתקל בבעיות בארץ.

USB- למיטב ידיעתי לא. אבל אפשר עם שן כחולה, יש גם מקלדות כאלו.

באגים- תחכה ותראה. אני לא חושב שמישהו יכול לענות על השאלנה הזו.

עוד דבר- הוא כנראה לא תומך בעברית, לתשומת ליבך.

פורסם
  • מחבר

לגבי האחריות אני צריך להתקשר לHP ובאמת לברר את הנושא מולם, לגבי התמיכה בעברית ממש לא קריטי עבורי.

מעצבן קצת שאי אפשר לחבר מקלדת חיצונית(ע"י הUSB) בכל מקרה נראה לי שאני אקנה אותו אחרי הכל 100$ זה לא כזה יקר

ומי יודע אולי יצא בעתיד הקרוב פורט לאנדרואיד, השאלה הגדולה מתי יהיו מכשירים במלאי :-X

פורסם

ב bestbuy זה כבר sold out בחנות אונליין שלהם.

כנ"ל גם באתר של HP.

פורסם
  • מחבר

כתוב באתר שלהם שיגיע עוד מלאי רק לא ברור מתי

פורסם

איך אפשר להזמין בbest buy? אני לא יכול להכניס zip code של ישראל :kopfpatsch:

עזרה? אני נוב בזה:x

פורסם

אי אפשר... זו חנות אמריקאית.

מה שאתה כן יכול לעשות זה להיעזר בשירותיה של חנות שמספקת לך כתובת בארה"ב ושולחת בעבורך משם. אחת החברות האלו היא Mustop.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים