עבור לתוכן

רמקולים ‏Microlab‎ - ‏SOLO 3C 2.0 Stereo Speakers

Featured Replies

פורסם

היי ראיתי את הרמקולים הנ"ל ב-KSP והנה הקישור:

http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan

רציתי לדעת אם חייבים לחבר אותם למגבר/רסיבר או אם אפשר לחבר ישירות לממיר הוט? או ישירות לנגן DVD? וכו'...

תודה על העזרה.

פורסם

back.jpg

אפשר לחבר לכמעט כל מקור אודיו אנלוגי. אי אפשר ליציאה של רמקולים במגבר ואי אפשר לפטיפון.

פורסם
  • מחבר

סליחה שאני שואל שוב... כי אני ממש לא מבין בזה. לא הבנתי אם אני צריך מגבר או לא?

אין לי מגבר ומן הסתם הייתי רוצה לחסוך את ההוצאה.

האם אוכל לקנות את הרמקולים האלה וזהו, בלי שום ציוד נוסף?

שוב סליחה ותודה.

פורסם

אין צורך במגבר

פורסם
  • מחבר

שוקו ו - fungiman תודה רבה רבה ושבוע טוב.

פורסם

יש לי בקשה קטנה, בבקשה תן לנו קצת ביקורת על הרמקולים אחרי שתריץ אותם קצת, שומעים הרבה דברים על הסולו 6 ועל 7, אבל לא על הדגמים האחרים, אז אם אתה מוכן לתת קצת פידבק עליהם, אני לפחות אשמח.

פורסם

יש לי בקשה קטנה, בבקשה תן לנו קצת ביקורת על הרמקולים אחרי שתריץ אותם קצת, שומעים הרבה דברים על הסולו 6 ועל 7, אבל לא על הדגמים האחרים, אז אם אתה מוכן לתת קצת פידבק עליהם, אני לפחות אשמח.

בלי להעליב אותך או את מי שפתח את הדיון

אבל אם אתה מייחס חשיבות לביקורת ממישהו שאתה לא מכיר ויודע שהתנסה הרבה זמן עם הרבה מערכות איכותיות בבית שלו (לא שמע אצל מישהו) ושומע משהו מעבר למזרחית/שחורה/אלקטרונית אז בשיא הרצינות ובלי הגזמה : תקנה מערכת נחמדה של 2/5 לוויניים ו"סאב" קטן ואתה תהיה מבסוט מעל הראש.

פורסם

תראה, אני סתם מנסה לקבל רושם כללי על המוצר שעד היום לא קראתי עליו ביקורת אחת, אין לי שום כוונה לרכוש את הרמקולי צעצוע האלה עם הקופסאות רעש(בום בום), לבינתיים אני אשאר עם המורל שלי, עד השדרוג הבא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים