עבור לתוכן

ייעוץ בקניית סמארטפון וסוגיית התדרים של פלאפון

Featured Replies

פורסם

אז המצב שלי הוא כזה:

אני כרגע לקוח של פלאפון ואני מתכנן לשדרג לסמארטפון בקרוב.

בעקרון הפרמטרים הבאים מעניינים אותי בsmartphone:

- תקציב: 1500-1800

- זמן סוללה סביר+ (הולך לשמש להקלטות GPS של מסלולי רכיבת שטח, שזה כמה שעות של טחינת GPS).

- רציתי גם להתחשב בזה שהוא יהיה דוראבילי לזעזועים אבל לא נראה שביקורות מתייחסות לזה בכלל (הסיבה לדוראביליות היא שאולי הפלאפון יהיה מחובר, עם הגנה כמובן, לכידון של אופני השטח שלי בזמן רכיבה, מקסימום אם זה יראה מסוכן מידי הוא ישאר בתיק ויקליט את המסלול משם

- הוא לא הולך לשמש כנגן מדיה, יש לי כבר נגן מדיה מדהים (cowon S9) שהולך להשאר איתי גם אחרי הקנייה של הפלאפון.

- גודל: עובי לא משנה לי, ברוחב ובגובה אני לא רוצה אותו גדול מידי (לצורך העניין desire HD ממש מוגזם לטעמי).

הפלאפונים שעניינו אותי בטווח המחירים הזה הם אלו (בסדר עדיפות יורד):

1. Desire S

2. Nexus S

3. Galaxy S I9000

ופה טמונה הבעיה... גם הDesire S וגם Nexus S תומכים בתדרי 900/2100 בעוד פלאפון תומכים ב850/2100.

מעבר לספקית אחרת לא רלוונטי, התוכנית שאני מתכנן להכנס אליה בפלאפון מתאימה לי מאוד, הבדיקה שלי כללה התחפרות בחשבוניות תשלום שלי כדי לנתח את דפוסי השימוש שלי ולמצוא את התוכנית המתאימה ביותר, אז אין טעם להציע לי משהו אחר, לקחתי בחשבון כמעט הכל.

אז לסיכום, יש לי 3 שאלות בשבילכם:

1. עד כמה הפריסה של 2100 של פלאפון טובה? לצורך העניין אני גר בצפון, משרת כרגע במרכז ויש מצב שבעתיד אני אבלה לא מעט זמן בנגב, אז חשובה לי פריסה טובה.

2. מה הייתם ממליצים לי מבין שלושת הפלאפונים שהצגתי?

3. יש חנות בישראל שמוכרת את הגרסאות "תואמות -פלאפון" של הdesire S והnexsus S בארץ? (בטווח המחירים שציינתי).

תודה רבה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים