עבור לתוכן

איכות אודיו ב-galaxy s2

Featured Replies

פורסם

מדיווחים שונים וסקירות שונות ניכר של-s2 יש איכות שמע באוזניות גרועה. עכשיו אני כמי שמגדיר את עצמי כאודיופיל (ועם ציוד ששווה הרבה יותר מהפלאפון עצמו) מפחד לקנות את הפלאפון ולהתאכזב מהסאונד שאני אקבל מהאוזניות iem שלי (etymotic hf5 ו-monster turbine copper pro). למי שיש את הפלאפון כרגע יכול להגיד אם אכן איכות השמע גרועה עד כדי כך? האם חיבור למגבר נייד חיצוני שינה משהו? האם האיכות של האייפון הרבה יותר טובה?

פורסם

לי יש את ה-S ואיכות הסאונד די טובה, אבל יש די הרבה רעש סטטי ברקע ["HISS"] שניתן לשמוע אותו גם קצת ב-HF5 [שיש להן התנגדות די גבוהה ביחס לIEM].

לדוגמא ב-Westone ES3X רעש הרקע הוא ממש מיטרד ואני לא יכול להאזין איתן שלום דבר על הפלא'.

פורסם
  • מחבר

לי יש את ה-S ואיכות הסאונד די טובה, אבל יש די הרבה רעש סטטי ברקע ["HISS"] שניתן לשמוע אותו גם קצת ב-HF5 [שיש להן התנגדות די גבוהה ביחס לIEM].

לדוגמא ב-Westone ES3X רעש הרקע הוא ממש מיטרד ואני לא יכול להאזין איתן שלום דבר על הפלא'.

אז כשאתה בחוץ, איך אתה שומע מוסיקה? ניסית לחבר מגבר נייד?

פורסם

אז כשאתה בחוץ, איך אתה שומע מוסיקה? ניסית לחבר מגבר נייד?

אפשרי, אבל אני פשוט משתמש בנגן של COWON.... ;)

פורסם
  • מחבר

זה די מוריד את החשק מהקנייה האמת, כי זה תפקיד די עיקרי מבחינתי שפלאפון ישמש גם כנגן. יש אולי דרך לחבר את ה-s2 ל-dac חיצוני על ידי שימוש ביציאת usb otg, וכך לעקוף את ה-dac הפנימי ויציאת האוזניות?

פורסם

מאד מאכזב לשמוע אם אכן איכות השמע ירדה, דווקא היה נראה כי התחום בעלייה עד לגאלאקסי S האחרון.

פורסם

בתור אחד שהיה לו את האייפון 3GS אני יכול לומר לך שהשמע ב גלקסי 2 טוב יותר גם דרך אוזנית בלוטוס סטריאופונית.

פורסם

נשמח לשמוע מעוד בעלי SGS2 על הנושא, נשמע מאד תמוהה.

פורסם

היה לי אייפון 4 ועכשיו יש לי SGS2

איכות הסאונד באייפון טובה במקצת אבל יש כל מיני תיקונים ונגנים לS2 שמשווים את האיכות

פורסם
  • מחבר

היה לי אייפון 4 ועכשיו יש לי SGS2

איכות הסאונד באייפון טובה במקצת אבל יש כל מיני תיקונים ונגנים לS2 שמשווים את האיכות

טוב לשמוע... ובאופן כללי איך היה המעבר בין הפלאפונים? היה שווה?

שאלה נוספת- סינכרון השירים עם האייפון הוא מאוד פשוט בעזרת האייטיונס, אבל איך אתה מסתדר עכשיו עם סינכרון המוזיקה עם עטיפות אלבומים, שמות האומנים וכו'?

פורסם

היה שווה.

האנדרואיד נותן הרבה יותר חופש - אני יכול לשנות את העיצוב איך שבא לי בעצם לעשות הכל כולל לראות סרטוני FLASH בyoutube שחסומים לmobile .

שמות אומנים ושירים אפשר לערוך במלא נגנים (אני משתמש בFOOBAR) ואני בטוח שיש נגנים\תוכנות (אני חושב שהתוכנה אייטונס עצמה גם נותנת) שיתנו לך לעשות כל מה שהאייטונס נותן ויותר.

בקשר להעברת שירים אתה פשוט יכול להיכנס לפלפאון דרך הוינדוס ולגרור שירים או לעבוד עם הKIES של סמסונג שבעצם היא חיקוי של האייטונס

פורסם

^^

יש גם את DoubleTwist שמתיימרת להיות תחליף אייטיונס (גם לאייפון/פוד/פד)

פורסם

בתור בעלים של SGS2 ואייפון 4 (של אחי) איכות השמע של הגלקסי לא נופלת מהאייפון, ולדעת כמה ששמעו גם יותר טובה. לדעתי האיכות טובה מאוד, אבל אין טוב ממשמע אוזניים... מציע לך לנסות ולהאזין בעצמך דרך מישהו שיש לו שאתה מכיר, וכך תדע הכי טוב.

הטענה היחידה בנוגע לשמע בגלקסי 2 היא כאשר אני מדבר עם חברה שלי (ורק איתה) כשלה יש xperia arc יש רעשים סטטיים מאוד מעצבנים ברקע (בעיה שאני עוד מנסה לפתור, ולדעתי יש לה פתרון בהגדרות של המכשיר ועדיין לא מצאתי אותה).

פורסם
  • מחבר

כל המגיבים על הסאונד של ה-s2 הייתי רוצה שיגידו איך הם מקשיבים, איזה ציוד- אני מצטער, אבל מישהו שאומר לי שאיכות הסאונד של ה-s2 מצוינת והוא משתמש באוזניות הסטוק שמגיעות עם המכשיר אז קשה לי לקחת אותו כמדד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים