עבור לתוכן

בכמה הייתם מוכרים מחשב כזה?

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב שאני מוכר,

המפרט שלו הוא:

[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro

לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775

זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12

כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle

כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb

צורב: ASUS X20

ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT

המארז אחד היפים יש תמונות מי שרוצה.

המעבד ב OC ל 3.4 יציב.

כמה כסף הוא שווה היום למכור ביד שנייה?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם

עדיף למכור בחלקים, ובשום פנים ואופן לא למכור את המעבד לפני הלוח-הראשי (כי קשה למכור לוח-ראשי בלי מעבד, מנסיוני לפחות).

את המארז/ספק-הכוח כדאי להשאיר (בהנחה שאתה רק משדרג את המערכת, כמובן), ועל מכירת הכוננים כדאי לוותר מראש - פשוט חבל על כאב הראש...

פורסם
  • מחבר

אין לי זמן וכוח למכור בחלקים...

אני רוצה למכור הכל קומפלט.

אני יודע שאפסיד מזה אבל מה לעשות.

אני מתכוון לקנות מחשב חדש ב5 אלף. אז יהיה איתו אחלה מארז.

בכל מקרה אז שוב, כמה לשים אותו במכירה קומפלט?

ומחיר סביר שאנשים יהיו מוכנים לשלם עליו

פורסם

אתה תתבאס לשמוע אבל לדעתי אתה לא תקבל יותר מ 1500 , וגם זה עם מעט מזל...

פורסם

אתה תתבאס לשמוע אבל לדעתי אתה לא תקבל יותר מ 1500 , וגם זה עם מעט מזל...

מסכים,

לאנשים יש בעיה פסיכולוגית לשלם על משהו שהוא יד 2 יותר ממחיר של משהו חדש, אפילו אם המוצר יד 2 יותר טוב בהרבה :

ישנם מחשבי סוג ז' חדשים שעולים כ-1000 ש"ח, כאלה שמוכרים באייבורי למשל, אז אנשים שלא מבינים הרבה יעדיפו לקנות מחשב כזה לא מחשב עם חלקים הרבה יותר איכותיים אבל יד שנייה.

פורסם

מסכים,

לאנשים יש בעיה פסיכולוגית לשלם על משהו שהוא יד 2 יותר ממחיר של משהו חדש, אפילו אם המוצר יד 2 יותר טוב בהרבה :

ישנם מחשבי סוג ז' חדשים שעולים כ-1000 ש"ח, כאלה שמוכרים באייבורי למשל, אז אנשים שלא מבינים הרבה יעדיפו לקנות מחשב כזה לא מחשב עם חלקים הרבה יותר איכותיים אבל יד שנייה.

:hizuk:

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז כמה לבקש עליו?

פורסם
  • מחבר

:hizuk:

אוקיי אז כמה להעמיד אותו למכירה ביד 2 את כל המחשב של קומפלט?

פורסם

1.5K כמו שאמרו לפני ...

פורסם
  • מחבר

1.5K כמו שאמרו לפני ...

הציעו לי 1300 ללכת על זה?

פורסם

תנסה לסגור איתו על 1400 אם לא הולך תוותר על המאמץ ותמכור. ה 200 שקל האלו שווים את השקט הנפשי של להתחיל לחפש מי שיקנה, אחרי הכל במחשב של 5K מה כבר זה ישנה..? מק' תנסה להוציא הנחה מהמוכר ותקנה ת'מחשב החדש ב 4.8K :smile1:

פורסם
  • מחבר

תנסה לסגור איתו על 1400 אם לא הולך תוותר על המאמץ ותמכור. ה 200 שקל האלו שווים את השקט הנפשי של להתחיל לחפש מי שיקנה, אחרי הכל במחשב של 5K מה כבר זה ישנה..? מק' תנסה להוציא הנחה מהמוכר ותקנה ת'מחשב החדש ב 4.8K :smile1:

סגרנו על 1350 חח... טוב הוא יבוא מחר לקנות

פורסם

אי אפשר שלא להפסיד עליו מטבע הדברים.

המחיר שתקבל עליו יהיה פחות מערך השימוש שלו.

בגלל זה אני תמיד משאיר את המחשב הישן כמחשב שני לחדר אחר.

פורסם

ואז עובר דירה לבית עם עוד חדרים? :silly:

פורסם

אתה רומז בעצם שמחשבים ישנים הם בין האחראים למשבר הדיור... ? ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים