עבור לתוכן

בקשה למפרט למחשב למשחקים כבדים 8K לא כולל ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

כמו כן, כמו שכבר אמרתי, קח לוח, בין אם בארץ או בחו"ל, עם 3 PCIX, ולא 2 כמו שAL מציע, כי הגמישות בהרכבת כרטיסים עם קירור אלטרנטיבי הרבה יותר גדולה בכאלה לוחות.

פורסם

הגמישות בלוח של GIGABYTE דווקא טובה מבחינת אוורור וכו'. לגבי 3XPCIEX אתה מודע לזה שהמהירות יורדת עם כל כרטיס נוסף מעבר לראשון?

לדעתי הלוח האם הזה יתאים לשני כרטיסים ב-SLI.

לגבי כרטיס הווידאו. לדעתי ברזולוציה שפותח הדיון ביקש, ה-GTX570 מספק. הסיבה שהצעתי את ה-580 היא שהוא יקבל קצב פריימים גבוה יותר אבל במחיר הספק נמוך בכ-100 וואט לעומת פיתרון SLI.

גם אם שני ה-AMD עולים כמו 580 יחיד, אתה ממשיך לשלם בתקורת חשמל של כ-100 וואט וזה מצטבר עם שעות משחק וחימום המארז. אם זה לא שיקול אז הפיתרון שלך כמובן עדיף.

תוספת:

זה הלינק ליצרן ולוח האם. יש בו 3 חריצי PCI-EX:

http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3855#sp

פורסם

הכוונה שלי הייתה שישנה אפשרות לחבר 2 כרטיסים בנוחות גדולה יותר כשיש לך 3 סלוטים לבחור מביניהם, לא לחבר באמת שלושה כרטיסים.

לדעתי אובר-קיל תמיד עדיף על אנדר-פרפורמר. שישקיע במערכת שתחזיק לו שנתיים שלוש אקסטרה, לגמרי שווה את העוד 100 שקל חשמל/פר שנה.

חחחח בנאדם, אתה רציני עם הלוח הזה? זה לוח מיקרו, כרטיס בודד עם קירור אלטרנטיבי יכסה לו את כל הסלוטים.

לפותח הדיון: קח את האסוס שהמלצתי עליו לפני כן, בארץ הוא עולה 850.

פורסם

לגבי המרווח בין מקרר המעבד לכרטיס הווידאו, הנה רשימה שכדאי להציץ בה לגבי התאימות של NOCTUA NH-D14 ללוחות אם שונים כמבחן:

http://noctua.at/main.php?show=compatibility_gen&products_id=34&lng=en

הלוח שהצעתי קרוב מדי ומצריך מבודד חשמלי כמו טפלון בין הכרטיס הגרפי למקרר, משהו שאין טעם להתקשקש איתו אם אפשר לבחור לוח אם אחר.

אני מציע לקחת לוח Z68 מתוך הרשימה של לוחות ה-LGA1155 שאין בעיה להתקין מקרר כזה.

ב-GIGABYTE ה-X16 ממוקם במקום הרגיל, ה-X4 אחריו במרחק וה-X8 השלישי כך שיש המון מקום בינהם.

פורסם
  • מחבר

טוב החלטתי כנראה לא לטוס כרגע. מה שאומר שאני מוריד לעצמי את התקציב לסביבות ה6K.

קודם אמרתי שאני מעדיף רדיאון - התבלבלתי :x... התכוונתי שהיה לי עכשיו 4870x2 והיו לי המון ארטיפקטים ובעיות ב3 השנים האחרונות... אני אנסה ללכת על nvidia הפעם.

אז מה שאני חושב זה שאני אקח כרטיס אחד עם אפשרות הרחבה לאח"כ (או gtx 570 או להזמין מחו"ל gtx 580), או שאני אקח פשוט שני gtx 560 ti, שהבנתי שייתנו פריים-פר-שקל טוב מאוד.

לגבי לוח האם - שוב, ההבנה שלי בזה מוגבלת. אבל אני לא מעדיף שיהיו לי שני x16? זה לא מגביל קצת?

פורסם

זה היה מגביל בעבר, מאז המעבר לPCIX 2.0 גם 16x\4x מספיק לגמרי, אין צורך ממשי ב16x/8x או 16x/16x.

אם ככה, שני 560 ti יהיו הבחירה האופטימלית, ללא ספק.

פורסם

מפרט מאוד כללי, לא יודע מה אתה צריך מעבר לבסיס, תוסיף/תגרע כל מה שנראה לך. אישית לא חושב שהייתי קונה ספציפית מהחנות הזאת כי גם הספק וגם לוח האם יקרים למדי נניח ביחס למחיר בKSP, סתם באתר שלהם יש את האפשרות הזאת להעתיק מפרטים לפורום.

בכל אופן שמתי גם מארז מאוד יקר שאתה יכול לוותר עליו, כמו גם תוספת להתקנה + אוברקלוק שעולה יותר מהתקנה וזהו.

מעבד:

[..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - TRAY - לרוכשי מחשב חדש ! ₪962

לוח אם:

[..] ASUS P8Z68-V ₪971

זיכרון:

[..] KINGSTON 8192MB (2X4096MB) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪228

כרטיס מסך:

[..] GIGABYTE GTX560TI UD 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1175

כמות:2

מארז:

[..] CORSAIR GRAPHITE 600T w/o PSU ₪1048

ספק כוח:

[..] SEASONIC 850W - 80 PLUS GOLD - MODULAR : X-850 ₪1098

קרור למעבד:

[..] NOCTUA NH-D14 - זמין במלאי ₪351

הרכבת מחשב:

[..] הרכבה + בדיקות + OVERCLOCK 20% ₪180

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪7188

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

פורסם
  • מחבר

אני באמת צריך ספק כוח כל כך יקר? :/

אני קונה בחנות TMS לדעתי, ששמעתי עליהם דברים טובים. רוב לוחות האם שם הם של Gygabyte

http://tms.co.il/cat/79

איך לוח האם הספציפי הזה?

http://tms.co.il/product/10232

סה"כ בלי הלוח אם זה מה שהרכבתי:

האם זה נראה בסדר? האם אני יכול לקחת ספק כוח יותר זול? ואיזה לוח אם לבחור?

[table][tr][td]מעבד: [/td] [td] Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1

מחיר: ₪1125 [/td] [/tr] [tr] [td]ספק כוח: [/td] [td] Seasonic X-850 850W Active PFC Modular 70A/Single Rail

מחיר: ₪1022 [/td] [/tr] [tr] [td]זיכרון: [/td] [td] Kingston 4G DDR3-1333 NB/SODIMM

כמות: 2

מחיר: ₪213 [/td] [/tr] [tr] [td]קשיח למחשב שולחני: [/td] [td] Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3

מחיר: ₪252 [/td] [/tr] [tr] [td]כרטיס מסך: [/td] [td] Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 2

מחיר: ₪1123 [/td] [/tr] [tr] [td]כונן אופטי: [/td] [td] PIONEER DVR-S19LBK SATA x24 Retail

מחיר: ₪133 [/td] [/tr] [tr] [td]הרכבה: [/td] [td] הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח

מחיר: ₪0 [/td] [/tr] [tr] [td]המהרת מערכת מחשב: [/td] [td] אני מעוניין בהמהרת המעבד

מחיר: ₪0 [/td][/tr][/table]

פורסם

נראה אחלה מפרט, רק הלוח שנתת לינק, זה לוח מיקרו, כזה שאמור להכנס למארזים קטנים במיוחד, לא mid סטנדרטיים. אתה יכול לקנות אותו, אבל זה נראה לי נוראי לעבוד עם כזה, במיוחד אם אתה מתכנן לעשות SLI, לשים גוף קירור רציני למעבד וכו'. במידה ואתה לא מחפש ספציפית לוח אם מיני, כי אולי פספסתי את זה, קח לוח של ג'יגבייט כמו זה http://tms.co.il/product/10155. אישית, לא הייתי קונה על עיוור כזה דבר, תברר באמת מה אתה צריך על הלוח ותבחר מה שמתאים לך, אני לא יודע מה ההבדלים בין הדגמים השונים שם של הUD3P, שהוא נחשב הנמוך מהסדרה האיכותית יותר של ג'יגבייט. בכל אופן הלוח הזה מכיל 2 PCIX אבל הם מרוחקים אחד מהשני בצורה מספקת למראית עין.

בנוגע לספק, גם 750 יספיק לך, אולי אפילו 650, אבל נראה לי עדיף להיות future proof כדי שבמחשב הבא אם שוב תלך על SLI, לא תצטרך לקנות גם ספק חדש. והוא איכותי במיוחד, זו רכישה שתחזיק לך ל2-3 מחשבים שתחליף.

פורסם

- ספק מוגזם בלשון המעטה

- בחירה לא מוצלחת למערך כרטיסים, זוג 6870 יהיו זולים וחזקים יותר

- כמה גבוה יש כוונה לקחת את ה OC?

פורסם
  • מחבר

- ספק מוגזם בלשון המעטה

- בחירה לא מוצלחת למערך כרטיסים, זוג 6870 יהיו זולים וחזקים יותר

- כמה גבוה יש כוונה לקחת את ה OC?

לא מאוד רחוק. מה שיעשו בחנות, אני לא אתעסק עם זה בעצמי.

יש לי העדפה ללכת לnvidia כי יש להם את physx וכל הדברים שיש רק להם, בעוד שלרדיאון אין שום דבר אקסקלוסיבי. חוץ מזה שהבנתי שקרוספייר זה סיוט עם הדרייברים ועושה ארטיפקטים וזה... אבל אם זה באמת יותר טוב בפחות כסף אז אני אשקול...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים