עבור לתוכן

בקשה למפרט למחשב למשחקים כבדים 8K לא כולל ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

שלום.אני טס לארה"ב בספטמבר ואני רוצה לקנות שם כמה רכיבים למחשב חדש. אני אקנה שם כל רכיב שיצא לי משתלם מהמפרט שתרכיבו לי, ושנכנס לי בתיק :x

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני קונה בארה"ב אז זה יצא לי יותר זול (לא הייתי מוציא 8 :x)

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8000 זה לכשעצמו חריגה :\

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BF3 :jump:

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 :jump:

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 מסך 24 אינץ'

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7.5, כי יהיו לי אוזניות, אבל המחשב הישן חפר לי

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כל מה שהחנות תעשה או שהרכיב יבוא איתו. לא רוצה להתעסק עם זה בעצמי.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך לכלול את זה בחישוב... אני אוסיף בסוף.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. אמזון :x

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). יש לי העדפה קלה לradeon ושיהיה sli או אופציה להרחיב לsli

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא יהיה שדרוג מאסיבי מדי.

פורסם

אם תשווה מחירי רכיבים בארץ לארה"ב, תוסיף מחיר משלוח בתוך ארה"ב ו/או מס מדינה ואולי גם מכס בארץ, תגיע למסקנה שזה לא משתלם ועדיף לקנות בארץ. אם תוסיף את ענין האחריות בארץ, מוגבלת ככל שתהיה, אני ממש לא מוצא טעם בזה.

לעצם המפרט, בפחות מ-6000 שקל, יציעו לך מפרטים עם:

לוח Z68

מעבד K2500

זיכרון 4-8 גיגה

ספק 700-800 וואט

מארז מרווח

דיסק 1 טרה

כרטיס מסך GTX 570 או משהו מקביל

קירור אוויר

יש הרבה דוגמאות בפורום למפרט דומה.

אם אתה מתעקש לחסל את התקציב אז יש לך שתי אופציות שיתנו תמורה, האחת תוספת דיסק קשיח SSD בנפח של כמה עשרות גיגה עד כמה מאות שיתן לך ביצועים משופרים.

האפשרות השניה שאין בארץ, באופן אירוני למדינה חמה, היא זאת שכן כדאי לדעתי ואפשר להביא רק מארה"ב - מערכת קירור מים רצינית שתאפשר לך לעשות OC של מעל 20% סולידי ויותר, תלוי בטמפ' החדר. מערכת קירור כזאת תעלה שם בין $300 ל-$400 ותאפשר לך משחק ברזולוציה שציינת לאורך שעות עם אוברקלוק ולכן עם קצב פריימים גבוה. רדיאטור פסיבי גדול כמו זה יחסוך לך מאווררים מרעישים:

http://www.frozencpu.com/cat/l3/g30/c95/s1511/list/p1/Liquid_Cooling-PC_Water_Cooling_Radiators-Passive_Radiators-Page1.html

זה יכול להיות תלוי מהצד על המחשב או להישען על הקיר מאחור ואם רוצים, אפשר לכוון מאוורר ביתי עליו כך שעדיין יהיה שקט לגמרי ועם טמפ' קרות באוברקלוק ועומס מלא לאורך זמן.

ביוטיוב יש מבחן על כזה רדיאטור בטמפ' חדר 40 מעלות בתצורה פסיבית ללא שום אוורור וזה מחזיק עומס יפה. תוסיף משאבה חזקה ועוד כמה חלקים ויש לך מערכת שקטה וחזקה בתקציב.

פורסם
  • מחבר

שמע אני בארה"ב בעצמי בספטמבר אז אין עלות משלוח (או מכס :x) וזה יוצא משמעותית יותר זול. אני יכול לקנות שני GTX570 ולעשות SLI במחיר שהייתי קונה בארץ GTX580... זה יוצא משתלם אין לי יותר מדי ספק...

פורסם

ה-GTX 580 באמת יוצא יותר זול שם באופן משמעותי. ב-570 שהשוותי, ההפרש היה לא משמעותי.

גרתי בארה"ב ומהנסיון שלי משם ועם אמזון, אם אתה נמצא באותה מדינה כמו החנות, אתה תצטרך לשלם את המע"מ של אותה מדינה, במידה ויש מס באותה מדינה. מאחר ולא ראיתי הערה בנושא בדגמים של EVGA, אני מניח שהמחיר המוצג יהיה הסופי ($470.99) וזה באמת זול משמעותית מהארץ!

בזכרונות לא מצאתי הבדלים משמעותיים, בעיקר כשיש חנויות שמציעות 4G בכמאה שקל למי שקונה מחשב שלם.

ספק לא הייתי סוחב משם גם אם המחיר עדיף. כנ"ל לגבי מארז. בלוח אם אתה יכול לחסוך כ-300 שקל למשל על דגם P67 UD4-B3 של GIGABYTE אבל זה הרכיב הכי מורכב ורגיש (גופי קירור קטנים יכולים להינתק כמו שמזוודות מטופלות עד למטוס ואחריו) שלא הייתי לוקח את הצ'אנס.

דיסק SSD - לא מצאתי הבדלים משמעותיים אלא אם לוקחים באמזון את הדגמים הישנים של 34 ננומטר של אינטל ואז מדובר דור ישן יותר עם כל מה שכרוך באמינות ומהירות.

בכל מקרה, אם אתה חוזר לארץ עם המוצר, למיטב הבנתי, מוצר כזה דורש תשלום במכס אז בהצלחה בירוק.

נ.ב: את גוף הקירור שלי ושלושה מאווררים קניתי מארה"ב ויחד עם המשלוח ומיסים זה יצא יותר זול אבל אין מה שיתקלקל בגוף קירור אויר והמאווררים עמידים כך שהסיכון היה קטן.

פורסם

newegg אמורים להיות יותר זולים נדמה לי בקטע הזה.

פורסם
  • מחבר

ה-GTX 580 באמת יוצא יותר זול שם באופן משמעותי. ב-570 שהשוותי, ההפרש היה לא משמעותי.

גרתי בארה"ב ומהנסיון שלי משם ועם אמזון, אם אתה נמצא באותה מדינה כמו החנות, אתה תצטרך לשלם את המע"מ של אותה מדינה, במידה ויש מס באותה מדינה. מאחר ולא ראיתי הערה בנושא בדגמים של EVGA, אני מניח שהמחיר המוצג יהיה הסופי ($470.99) וזה באמת זול משמעותית מהארץ!

בזכרונות לא מצאתי הבדלים משמעותיים, בעיקר כשיש חנויות שמציעות 4G בכמאה שקל למי שקונה מחשב שלם.

ספק לא הייתי סוחב משם גם אם המחיר עדיף. כנ"ל לגבי מארז. בלוח אם אתה יכול לחסוך כ-300 שקל למשל על דגם P67 UD4-B3 של GIGABYTE אבל זה הרכיב הכי מורכב ורגיש (גופי קירור קטנים יכולים להינתק כמו שמזוודות מטופלות עד למטוס ואחריו) שלא הייתי לוקח את הצ'אנס.

דיסק SSD - לא מצאתי הבדלים משמעותיים אלא אם לוקחים באמזון את הדגמים הישנים של 34 ננומטר של אינטל ואז מדובר דור ישן יותר עם כל מה שכרוך באמינות ומהירות.

בכל מקרה, אם אתה חוזר לארץ עם המוצר, למיטב הבנתי, מוצר כזה דורש תשלום במכס אז בהצלחה בירוק.

נ.ב: את גוף הקירור שלי ושלושה מאווררים קניתי מארה"ב ויחד עם המשלוח ומיסים זה יצא יותר זול אבל אין מה שיתקלקל בגוף קירור אויר והמאווררים עמידים כך שהסיכון היה קטן.

הודעה מאוד עניינית ומועילה. תודה רבה...

ראיתי גם סביבות ה300 שקל הפרש למעבדים. מה דעתך?

בעצם יוצא שמשתלם לי רק לקנות כרטיס מסך ואולי מעבד. (אגב גם ציוד היקפי (בדקתי אוזניות) יוצא איזה 60% יותר זול)

עוד משהו אבל יכול להיות שאני טועה לגבי זה - איך שאני מבין את זה, אין מכס על דברים כאלה, רק מיסים. וכל מס שאני משלם בארה"ב לא חל על תיירים. ברגע שאני יוצא מארה"ב אני אמור להראות קבלות ולקבל זיכויים, ואז אם אני עובר בירוק אז יצאתי בלי מיסים. אבל זה משהו שאני הולך לבדוק פעמיים ושלוש לפני שאני מסתמך על זה.

פורסם

אם אתה מוציא את המוצרים מהאריזה המקורית אין להם דרך לדעת את השווי שלהם, תרגיש חופשי לקנות כל מה שאתה יכול שם. אפילו מארז הייתי קונה שם אם הייתי מתכנן כזו רכישה בעצמי. רק להחליף אריזה ואם שואלים אלה מוצרים יד שניה. אין צורך לשקר בקשר לתוכן, רק בנוגע לשווי. עבור מוצרים של 20-50 דולר אף אחד לא יתעסק איתך.

בנוגע למפרט עצמו, קח לוח טוב עם 3 PCIX שתוכל לעשות CF/SLI בנוחיות (מבחינת המיקום של הכרטיסים, שלא יפריעו אחד לשני), כזה שבארץ היה עולה 1000 פלוס, בעדיפות אסוס, עם I7 2600 וקירור טוב, זכרונות 1333, לא צריך יותר מ4GB בגדול אבל אתה יכול לדחוף 16GB אם אתה בעניין, זול במילא. וכמובן SLI או CFX של 570 או 6950. אמרת שאתה בעניין של הרדאון, אז יש גרסאות מצוינות גם לאסוס, גם לMSI וגם לג'יגבייט, שמגיעות עם קירור אלטרנטיבי שעושה את העבודה הרבה יותר טוב ובשקט מהרפרנס. מארז זה אישי מדי, מה שנראה לך טוב אני מניח, רק קנה משהו באמת איכותי, תנצל את הפרשי המחירים.

פורסם

ראיתי את ההבדל לגבי מעבדים וזה ענין של ביטחון שלי אישית אין עודף ממנו...חוקי מרפי יושבים לי על הכתף ואם משהו יכול להתקלקל אז בטוח הוא יתקלקל ולכן אני מעדיף לקנות בארץ עם אחריות, בטח אם אני סוחט ביצועים מהרכיב, אז אני אולי לא דוגמא טובה אבל צריך לקחת את זה בחשבון.

פרט למערכת קירור מים או כרטיס/ים גרפי/ם, ציוד היקפי לאודיו יכול להיות מאוד משתלם:

חנות כדאית לאוזניות ו/או ממירים/מגברים : http://www.headphone.com/ החנות בטווח מוצרים ואיכות רחב מאוד.

עוד חנות עם אוזניות מיוחדות (פלנריות): http://www.head-direct.com/

אם ציוד היקפי אז אולי יענין אותך מיני-מוניטורים פסיביים או אקטיביים (עם מגבר פנימי) איכותיים, רצוי תוצרת ארה"ב או קנדה, שבטוח יהיו יותר זולים בארה"ב ולא תופשים הרבה מקום?

חנות לדוגמא לקניה ישירה מהמפעל או המפיץ:

http://www.theaudioinsider.com/index.php?c=loudspeakers&cPath=21

סתם דוגמא למזל שלי: היצרן של לוח האם שלי סגר את המפעל (ABIT) מעט אחרי שקניתי ופונקציה נוחה כמו SLEEP בכלל לא עובדת ויש לי את הביוס הכי מעודכן. הזכרונות שיש לי (OCZ) סובלים מאלצהיימר - אני צריך לשחרר תזמונים על התדר לו הם תוכננו, משמעותית יותר ממה שהיצרן טוען וגם זה רק עם שני רכיבים - השלישי כבר לא עובר בדיקות והרביעי מפיל את המערכת.

אפילו המארז שאמור היה להיות מדהים (LIAN-LI pcv1100 שלא מיוצר יותר) לא טוב כמו שחשבתי, חלקי אלומיניום רכים ומתעקמים, תכנון לקוי מבחינת אוורור ונוחות פריסת כבלים ועוד צרות.

פורסם
  • מחבר

שמעו אני לא מבין בזה מספיק כדי לבחור את הרכיבים בעצמי. הידע שלי מסתכם במעבדים וכרטיסי מסך. אני די צריך שיאכילו אותי עם כפית למשל עם הלוח אם. תעזור לי לבחור אחד שאני יכול להשוות את המחיר שלו בארה"ב עם המחיר בארץ ולראות אם אני לוקח סיכון. מארז אני בחיים לא ייקח פשוט כי אני אצטרך להביא עוד מזוודה בשבילו אחרי זה. :/

את כל הרעיון של הלהוציא מהאריזה, זה נחמד. אני רק אצטרך לראות שאני יודע איך לארוז את זה שאני אוכל לישון בשקט בטיסה. יש גם המון קונקשנים אז אני יודע שהמזוודות יכולות בכיף לקבל לא קצת כפות...

פורסם
  • מחבר

שמעו אני לא מבין בזה מספיק כדי לבחור את הרכיבים בעצמי. הידע שלי מסתכם במעבדים וכרטיסי מסך. אני די צריך שיאכילו אותי עם כפית למשל עם הלוח אם. תעזור לי לבחור אחד שאני יכול להשוות את המחיר שלו בארה"ב עם המחיר בארץ ולראות אם אני לוקח סיכון. מארז אני בחיים לא ייקח פשוט כי אני אצטרך להביא עוד מזוודה בשבילו אחרי זה. :/

את כל הרעיון של הלהוציא מהאריזה, זה נחמד. אני רק אצטרך לראות שאני יודע איך לארוז את זה שאני אוכל לישון בשקט בטיסה. יש גם המון קונקשנים אז אני יודע שהמזוודות יכולות בכיף לקבל לא קצת כפות...

לגבי כל החוקי מרפי שהדגמת, אז אני לא מבין משהו... אם אני קונה משהו עם אחריות יצרן בארה"ב, למה שהיא לא תחול בארץ? זה אחריות יצרן לא אחריות יבואן או משהו... כל מה שלא כלול באחריות יצרן יכול היה לקרות לי באותה מידה גם אם הייתי קונה בארץ... אולי זה לא כולל את הנסיעה..?

עריכה: אופס עשיתי ציטוט במקום עריכה. :\

פורסם

אם ראית את המחאות שיש בארץ על יוקר המחיה, חלק נכבד מזה זה היבואנים בארץ שקורעים את הצורה לצרכנים. זה לא רק המחיר של המוצרים אלא גם מחירי החלפים והשירות. יש יוצאים מהכלל אבל כשאתה מביא מוצר מחו"ל, בד"כ עושים לך בעיות במתן שירות וגם זה אם בכלל מתייחסים אליך.

אם לדוגמא הלוח אם שלך מתקלקל, מישהו צריך לבדוק אותו ובד"כ זה יהיה בחנות אבל אם לא קנית מהחנות את הלוח ואתה לא משלם על הבדיקה, העובד יעשה זאת על חשבון המעביד שלא מקבל הכנסת כסף מאף אחד. מה יקרה אם הלוח למשל תקין בבדיקת מעבדה? מי ישלם על זמן הבדיקה? ואם הלוח מקולקל, זה עדיין מצריך טפסים ומי יודע איזה בירוקרטיה שגם את זה החנות צריכה לעשות מול היבואן והיבואן מול היצרן על מוצר שלא החנות ולא היבואן בכלל הרוויחו ממנו. כל זה עוד לפני שהאשימו אותך בהתקנה לא טובה או במכה שהרכיב חטף באיזה שהוא מקום.

יש מוצרים שיש להם אחריות עולמית פועלת היטב כי המדיניות של היצרן קשוחה בנושא (למשל מכונות כביסה של אאג או מילה) אבל בתחום המחשבים אני לא מכיר מדיניות כזאת (אבל יכול להיות שיש - נסה לבדוק עם חנות קרובה או בטלפון עם חנות אינטרנט אם היא תקבל למשל לוח אם בתקופת אחריות שלא נקנה ממנה).

בקיצור, נראה לי שכל מה שאתה יכול לסחוב בתיק אישי ולהיות אחראי שהוא לא חוטף מכות, עדיף, אלא אם מדובר במוצרים לא מורכבים כמו רמקולים ומערכות קירור. במקרה של כרטיס מסך חזק (וגם כרטיס קול/AV), ההפרש הכספי משמעותי והגודל הפיזי מאפשר נשיאה בתיק אישי כך שזה נראה משתלם.

מבחינת כרטיס גרפי: בתקציב שלך הייתי בוחר ב-GTX580 שצורך הספק של פחות מ-250 וואט לעומת שאר הפתרונות באותה עוצמה גרפית או יותר, בודדי וכפולי הכרטיס, שצורכים לפחות 100 וואט יותר ולכן גם מייצרים יותר חום שצריך לפנות מהמארז.

לדוגמא מחנות אחרתן:

http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=6939690&SRCCODE=PRICEGRABBER&cm_mmc_o=2mHCjCVybgwTyz__wyCjCVqHCjCdwwp&cpncode=00-39200818-2

פורסם

ברור שאף חנות לא תטריד את עצמה איתך אם לא רכשת ממנה, אבל לדעתי אתה לא צריך לקחת את המזל הרע שהיה לAL כאינדיקציה. אין סיבה שמשהו לא יעבוד, רוב המוצרים הרי מגיעים תקינים, ותמיד אפשר לשלוח לחו"ל אם באמת ישנה בעיה. מעבד זה לא מוצר שמתקלקל כמו לוח אם או הארדיסק, אתה יכול לקנות אחד שם ובארץ לקנות רק לוח אם אם אתה חושש מעניין האחריות. רק כרטיס מסך מכל האפשרויות שאתה יכול לרכוש נראה לי להחטיא את המטרה.

אני לא בטוח שלהאכיל אותך בכפית יהיה הדבר הנכון לעשות, אולי אני אומר לך לקנות את מה שמתאים לי ולא מה שמתאים לך? תבלה קצת בקריאה ותראה מה אתה בכלל צריך, שתהיינה לך כמה אופציות שאתה יודע שמתאימות לך. בגדול - תבחר לוח עם צ'יפסט Z68 ואם אתה באמת הולך על CFX אז שיהיה עם 3 PCIX. כמו למשל ה- P8Z68-V של אסוס בקצה התחתון, ודגמים אחרים בסדרה אם אתה צריך פייר-ווייר או דברים אחרים שמוצעים באלה מהרמה הגבוהה יותר.

פורסם
  • מחבר

טוב אני לא מבין בזה יותר מדי אז אני אצטרך הכוונה. דבר ראשון - כדי לבחור לוח אם אני צריך להחליט סופית אם אני הולך על שני GTX570 או שני GTX560 או משהו כזה, או על GTX580 אחד. הבנתי שבטווח המחירים של סביבות 450$ עדיף ה580. אתם מסכימים? אם כן אז אני אוותר על הSLI ואקח לוח אם יותר זול. מה עדיף?

אגב אתם שוכחים שאני תמיד יכול לתת לחנות לתקן חלק. אם כולל התיקון זה יוצא אותו מחיר כמו לקנות בארץ למשל, אז זה שווה את זה..

פורסם

אני חושב שכדאי בכל מקרה להכניס לדרישות של לוח האם חריץ PCI-EX נוסף לתמיכה ב-SLI. תכונה כדאית נוספת - יציאה מהכרטיס הגרפי המובנה למסך. הכרטיס המובנה ישמש לתצוגת כל המשימות במחשב למעט משחקים. זה אמור לחסוך הספק ולהאריך את חיי הכרטיס הגרפי.

הלוח GIGABYTE Z68MA-D2H-B3 עולה פחות מ-600 שקל ונותן כל מה שהייתי יכול לחשוב עליו כולל USB-3 ו-SATA6GB. נראה לי ש-FIREWIRE ו-ESATA מיותרים לצרכים שלך כך שאפילו אין טעם להביא את הלוח מחו"ל במחיר הזה.

יכולה להיות בעיית אחריות שהחנות תסיר מעצמה אם אתה מביא את המעבד והכרטיס הגרפי בהרכבת המחשב כך שכדאי שתוודא שיש לך פיתרון לפני שאתה מזמין וקונה.

אם אתה הולך על קירור אוויר, אני מציע קירור אוויר שעושה שימוש במאוורר 140 מ"מ שיהיה גם קר וגם שקט. אישית אני מעדיף קירור אוויר כך שהמאוורר ניצב ללוח כדי שהאוויר החם יצא לכיוון המאוורר האחורי ולא יתפזר במארז. ל-THERMALRIGHT ול-NOCTUA יש מקררים מאוד דומים ואפשר למצוא לפחות את ה-NOCTUA בארץ במחיר סביר ביחס לחו"ל:

http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6334

מארז - מאווררים גדולים ככל האפשר ומסנני אבק נוחים לשטיפה חובה. לדעתי חשוב שיהיה מאוורר צד לכרטיס/ים הגרפי/ים, רצוי 180 מ"מ ומעלה.

שאר המאווררים, הייתי מעדיף 140 מ"מ ומעלה. מומלצים פה הם NZXT PHANTOM. ב-LANCOOL KB63 צריך לוודא שזה בא עם דלת צד והכנה למאווררי 140. ל-ANTEC יש כמה דגמים בולטים בשקט ואוורור.

ל-THERMALTAKE יש דגם נחמד: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8644 שעולה יותר מהקודמים אבל אם זה נראה לך, הוא מספק אוורור ושקט טובים מאוד.

ה-COOLMASTER הזה נחשב טוב במארזים גדולים : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7140

ספק כח: הייתי הולך על ספק נציל שיחסוך חשמל לאורך זמן עם הספק שיכול לעמוד באוברקלוק ושני כרטיסים גרפיים ליתר ביטחון. למשל:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5313

פורסם

לא יודע למה AL הציע לך 580 אם מלכתחילה רצית CFX.. הבדלי הביצועים עצומים לטובת ה6950ים. אם תקנה את גרסאת ה1GB תוכל למצוא ב240 דולר לכרטיס.. אין הבדלי ביצועים בין גרסאת ה1GB לזאת עם ה2GB, מלבד שאת ה2GB אפשר לפתוח ל6970. ממה שהבנתי בכל מקרה לא תתעסק בדברים כאלה אז אין סיבה למה לא לקנות את גרסאת ה1GB. הנה לינק: http://www.amazon.com/GIGABYTE-Radeon-DisplayPort-PCI-Express-GV-R695OC-1GD/dp/B0056GJL26/ref=sr_1_6?s=pc&ie=UTF8&qid=1313866395&sr=1-6

480 דולר לשני כרטיסים... ה580 הזול ביותר עולה 475.

הנה לינק להשוואה בין 580 לCFX של 6950 ביוטיוב, זה וידאו ישן יחסית, הדרייברים השתפרו מאוד מאז, אז לדעתי הפער אפילו גדול יותר ממה שמתואר שם. החל מ1:06 זה הבנצ'ים עצמם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים