עבור לתוכן

דואל סים באונג' עם אינטרנט בשנייהם - האם אפשרי?

Featured Replies

פורסם

שלום ברשותי חבילת גלישה של 1 גיגה באורנג', ולאחרונה קיבלתי אייפד 2 3G, חשבתי על רעיון מדליק אבל השאלה האם הוא אפשרי?

להגדיל את החבילה נגיד ל5 גיגה (לא בהכרח) ולרכוש סים נוסף בעלות חודשית של 15 שקל - כזה ששמים בדרך כלל בדיבורית באוטו, אבל השאלה האם יהיה בו גם אינטרנט? האם מישהו חשב או עשה את זה? אשמח לתגובות, תודה

פורסם

אתה יכול לרכוש סים נוסף לאותו קו אבל זה עולה כסף (ולא מעט עד כמה שאני זוכר).

פורסם

השירות נקרא orange 2 והוא עולה משהו כמו 19 ש"ח לחודש.

אתה יכול להעלות את חבילת הגלישה שלך בקו הראשי אבל בסים השני לא יהיה לך חבילת גלישה.

פורסם
  • מחבר

בדוק? חיפשתי קצת על זה ברשת.. אמנם לא מצאתי משהו מוכח אבל הבנתי שזה אפשר, (לא יודע לגבי אורנג׳)

---

I am here: http://maps.google.com/maps?ll=31.886598,34.825241

פורסם
  • מחבר

המון תודה!! אנסה את זה.

פורסם

נשמח לשמוע אם עדיין רלוונטי...

פורסם
  • מחבר

אז ככה, היה לי היום קצת זמן פנוי בעבודה עצרתי באורנג' סניף סטאר סנטר באשדוד ובאתי בשיא התמימות עם הסמארטפון שלי ומכשיר מעפן דור שלישי ישן. אמרתי לנציגה שיש לי דיבורית בלוטות באוטו ואני רוצה סים נוסף בשביל המכשיר הישן והעתיק שלי אך אני חייב סים דור שלישי מכיוון ש(שקר כמובן) אני עובד באיזשהו מתקן בטחוני ליד באר שבע וחוסמים שם תדרי דור שלישי, אז הנציגה בהתחלה אמרה שזה בעייתי ואי אפשר.. לא ממש וויתרתי לה, היא הלכה להתייעץ עם נציג נוסף וחזרה עם פתרון - היא תעשה לי סים דור שני, ותשדרג אותו לשלישי (סים רגיל ולא מיקרו סים)

יצאתי משם מבסוט ומרוצה אך רק עכשיו שהגעתי הביתה נכנסתי לגוגל וחיפשתי איך חותכים את הסים לגודל של מיקרוסים, עברתי על כמה מדריכים חתכתי יצא עקום ביותר אך בסופו של דבר האייפד זיהה אותו ווואלה יש אינטרנט!! אחת הקומבינות :) אינטרנט ב15 ש"ח לחודש (עלות של סים נוסף)

בקיצור לכו ותמציאו סיפור כלשהו דומה סך הכל היה דיי קל

פורסם

הלכת רחוק מדי, אבל העיקר שהסתדר :jump:

פורסם

אולי חברות הסלולאר יבינו כבר שזה לא לעניין לקחת עוד כסף על סימ לאותו מספר עם אינטרנט, זה כמעט כמו שיקחו לכם עוד כסף על האינטרנט בבית רק כי קניתם עוד לאפטופ, ממש מרגיז, צריך את השר כחלון הזה לכל פיפס קטן ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים