עבור לתוכן

מעוניין בטאבלט זול לצורך משחקי קלפים

Featured Replies

פורסם

מה הטאבלט הכי זול, בצורה נורמלית, עם מסך מגע שנוח לשחק בו קלפים (לצורך העניין משחק ברידג') ?

גודל מסך שיהיה נורמלי, 8" ומעלה זה טוב? או שצריך מסך גדול יותר.

במידת הצורך תתאפשר הזמנה מ-DX\EBAY אם יימצא מוצר הולם.

יש לוודא שאכן קיים ויש משחק ברידג' שירוץ עליו - אשמח להפנייה בהתאם להמלצה (אם יש הבדלים במע' ההפעלה).

אשמח להמלצות, כרגע ללא תקציב, עם שאיפה לזול ביותר.

פורסם
  • מחבר

:-\

פורסם

כרגע הכי זול הוא הגלקסי טאב עם מסך 7׳ אינץ. רץ על אנרואיד. מחיר בארץ 1700 שקל בערך.

פורסם

יש לו משחק ברידג' ?

פורסם
  • מחבר

נסחפתם בתקציב :)

מחפש במאות בודדות, כאמור כמה שפחות.

פורסם

קנה באופיס דיפו את הקשקוש של מאג.

המסך שלו סביר, והוא יתן לך תמורה חביבה מאוד.

אל תנסה אפילו להשוות אותו לכל מכשירי הTEGRA למיניהם, מדובר בטאבלט סביר מינוס.

תוכל למצא דגמים חופפים בחנויות סיניות בחו"ל במחירי פלוס מינוס של כ150 עד 200 דולר, תשקול אם לא שווה לך לקנות את אותו הדרעק הסיני בארץ, אבל עם אחריות ...

אם אתה רוצה טאבלט נחמד ולא ממותג, יש להם גם את הפאקרד בל שמבוסס על ACER, יצא לי לשחק איתו קצת, מכשיר ממש ממש נחמד ומהיר ועם כל השטויות בפנים, אבל הוא כבר מגיע לך לאזור של אלפיים שקל ...

עד כמה זה כמה מאות ?

פורסם
  • מחבר

כמה שפחות תוך שיהיה נוח לשחק בזה.

זה מיועד לסבא שלי כיוון שקשה לו לשבת מול המחשב ולשחק בזה.

אז חשבתי על פתרון של טאבלט בסיסי.

ב-DX יש אפילו סביב ה-100$ אבל אני לא יודע אם זה יתאים.

פורסם

בתור אחד שיש לו טבלט סיני די ישן כבר (כן... בימים שעוד קראו לזה MID ולא טבלט) הטבלטים של היום מספיק טובים למה שאתה צריך

יש פתרונות זולים כמו EKEN M009S שעולה פחות מ80$ אבל אתה מקבל את מה שאתה משלם עליו, מוצר שעובד אבל לא שיא הטכנולויגה

אבל אני ממליץ להשקיע קצת בטבלט עם מסך Capacitive שיהיה הרבה יותר נוח לסבא שלך לדעתי, Dropad M7009 לדוגמא שעולה 180~

בכל מקרה, ממליץ לך לחטט באתר שנקרא SLATEDROID לגבי המלצות

פורסם

אם תצליח למצוא, HP מוכרת את הטאבלטים שלה ב 100$ ל16GB ו 150$ ל 32GB עקב סגירת החטיבה.

הזמנתי אחד לפני שבוע מbestbuy.com אבל עכשיו כבר ממש קשה למצואץ כמעט בכל מקום נגמר המלאי.

אין לי מושג אם יש משחק ברידג' לטאבלט הנ"ל.

פורסם

אכן, לא הייתי מזמין אף טאבלט עם מסך שהוא לא קאפסטיבי, אחרת אתה פשוט לקחת את ה-80 דלר שלך ולגשת לפח הזבל הקרוב אליך, זה אותו דבר ואתה תשגע את סבא שלך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים