עבור לתוכן

iphone 5 מאיפה לקנות?

Featured Replies

פורסם

בראבו, ג'וני!

• תגובות 38
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Loca people !

פורסם

אוי שקט תפסיקו לדבר בצורה כל כך חסרת רגישות.

פורסם

למה, כבר התארגנתם על קבוצת רכישה?

פורסם

לא שחכת ש"משהו לא בסדר עם המכשיר" ו"הוא מתחמם" ...

פורסם

.אני יש לי פלאפון שאני משתמש בו כבר 7 שנים.ואם כבר להתחדש בפלאפון חדש אז העדפתי כבר לחכות ל-5

אז אולי באמת תתרכז יותר בחלק של ה "לחכות"? :hi:

פורסם

איזה אידיוטים אתם. פשוט אין מילים. מה כל כך קשה להגיד שם של אתרים/חנויות/מקורות שמוכרים אייפון 4 וסביר להניח שגם ימכרו אייפון 5? כואב לכם? שמוקים. פשוט יצורים קטנים ועלובים.

פורסם

למה לשאול על מכשיר שעדיין לא קיים? השמועות אומרות שהמכשיר שיושק בספטמבר

יקרא בכלל iPhone 4S ואף אחד לא יודע באיזה מחיר הוא ישווק.

פורסם

ספטמבר נכנס עוד שבועיים.

א. יודעים שאייפון הבא יהיה High End ויעמוד בשורה אחת עם המתחרים ואולי אף יותר טוב

ב. יודעים שהוא יחשף ממש בקרוב

ג. מחיר יהיה פחות או יותר זהה לאייפון 4

ד. חנות שמוכרת אייפון 4 תמכור גם אייפון 5

מה לא יודעים:

א. שם

ב. תאריך השקה

זהו.

למה כל כך קשה לענות לשאלה בסיסית? למה צריך לדבר איתו בצורה כל כך מגעילה?

פורסם

בוא נתחיל מזה שלא באמת יודעים כלום, הכל בגדר השערה, לא מחיר לא מפרט ולא איפה הוא ישווק, בכלל לא יודעים אם זה יהיה אייפון 5.

עלן כל מקרה אם כבר אתה כ"כ נחמד, אתה יודע איפה אני יכול להשיג אייפון 6?

פורסם

אתה יודע שגם תאריך ההשקה משוער בלבד?

אך אחד לא יודע מתי הוא יושק, מתי הוא יחל להמכר (יכול להיות הבדל של 3 חודשים בין תאריך ההשקה לתאריך התחלת מכירה), כמה זמן יקח לו להגיע לארץ, מחיר (למרות שזה נרגע לאחרונה יש לא מעט שמועות שיושקו מספר דגמים במחירים שונים), מפרט טכני.

כמו שאמרו פה, אפילו איך קוראים לו לא יודעים.

איפה לקנות? כל חנות סלולר "פרטית" שמכבדת את עצמה כנראה תמכור אותו. בכמה כסף? אם אתה רוצה לקנות אחרי ההשקה ישר, ההימור שלי הוא שהמחיר יהיה 4500 שקלים לפחות (זריקת כסף אם תשאל אותי, חכה כמה שבועות ותראה איך זה הופך ל-3000 שקל וגם זה רק כי מוטבע עליו תפוח נגוס מאחור).

פורסם

זה היה כל כך קשה? הרווחת עוגייה.

בוא נתחיל מזה שלא באמת יודעים כלום, הכל בגדר השערה, לא מחיר לא מפרט ולא איפה הוא ישווק, בכלל לא יודעים אם זה יהיה אייפון 5.

עלן כל מקרה אם כבר אתה כ"כ נחמד, אתה יודע איפה אני יכול להשיג אייפון 6?

מה אתה לא יודע בדיוק? זה משנה אם השם יהיה אייפון 5 או אייפון סופר דופר? זה מהותי אם המסך יהיה 3.5 או 3.7? מעבד 1 או 1.2? בשורה התחתונה המכשיר יהיה פאקינג חזק כי הוא נועד להתחרות במכשירי הדגל של סמסונג. סביר להניח שהמחיר יהיה תחרותי. לא מבין על מה אתם מבלבלים במוח בכלל.

פורסם

זה בדיוק מה שאתה לא יודע, אין שום הכרזה רשמית משום גורם הכל תפור על שמועות

פורסם

בוא נעשה את זה יותר פשוט. אם חנות X מוכרת היום אייפון 4 סביר להניח שהיא תמכור בעתיד הקרוב אייפון 5, נכון? איך קוראים לחנות X?

פורסם

אתה מצליח להבין כמה השאלה הזאת מטומטמת או שאני צריך להסביר לך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים