פורסם 2011 באוגוסט 1814 שנים .אני יש לי פלאפון שאני משתמש בו כבר 7 שנים.ואם כבר להתחדש בפלאפון חדש אז העדפתי כבר לחכות ל-5 אז אולי באמת תתרכז יותר בחלק של ה "לחכות"?
פורסם 2011 באוגוסט 1914 שנים איזה אידיוטים אתם. פשוט אין מילים. מה כל כך קשה להגיד שם של אתרים/חנויות/מקורות שמוכרים אייפון 4 וסביר להניח שגם ימכרו אייפון 5? כואב לכם? שמוקים. פשוט יצורים קטנים ועלובים.
פורסם 2011 באוגוסט 1914 שנים למה לשאול על מכשיר שעדיין לא קיים? השמועות אומרות שהמכשיר שיושק בספטמבריקרא בכלל iPhone 4S ואף אחד לא יודע באיזה מחיר הוא ישווק.
פורסם 2011 באוגוסט 1914 שנים ספטמבר נכנס עוד שבועיים. א. יודעים שאייפון הבא יהיה High End ויעמוד בשורה אחת עם המתחרים ואולי אף יותר טובב. יודעים שהוא יחשף ממש בקרובג. מחיר יהיה פחות או יותר זהה לאייפון 4 ד. חנות שמוכרת אייפון 4 תמכור גם אייפון 5 מה לא יודעים: א. שםב. תאריך השקה זהו. למה כל כך קשה לענות לשאלה בסיסית? למה צריך לדבר איתו בצורה כל כך מגעילה?
פורסם 2011 באוגוסט 1914 שנים בוא נתחיל מזה שלא באמת יודעים כלום, הכל בגדר השערה, לא מחיר לא מפרט ולא איפה הוא ישווק, בכלל לא יודעים אם זה יהיה אייפון 5.עלן כל מקרה אם כבר אתה כ"כ נחמד, אתה יודע איפה אני יכול להשיג אייפון 6?
פורסם 2011 באוגוסט 1914 שנים אתה יודע שגם תאריך ההשקה משוער בלבד?אך אחד לא יודע מתי הוא יושק, מתי הוא יחל להמכר (יכול להיות הבדל של 3 חודשים בין תאריך ההשקה לתאריך התחלת מכירה), כמה זמן יקח לו להגיע לארץ, מחיר (למרות שזה נרגע לאחרונה יש לא מעט שמועות שיושקו מספר דגמים במחירים שונים), מפרט טכני.כמו שאמרו פה, אפילו איך קוראים לו לא יודעים.איפה לקנות? כל חנות סלולר "פרטית" שמכבדת את עצמה כנראה תמכור אותו. בכמה כסף? אם אתה רוצה לקנות אחרי ההשקה ישר, ההימור שלי הוא שהמחיר יהיה 4500 שקלים לפחות (זריקת כסף אם תשאל אותי, חכה כמה שבועות ותראה איך זה הופך ל-3000 שקל וגם זה רק כי מוטבע עליו תפוח נגוס מאחור).
פורסם 2011 באוגוסט 1914 שנים זה היה כל כך קשה? הרווחת עוגייה.בוא נתחיל מזה שלא באמת יודעים כלום, הכל בגדר השערה, לא מחיר לא מפרט ולא איפה הוא ישווק, בכלל לא יודעים אם זה יהיה אייפון 5.עלן כל מקרה אם כבר אתה כ"כ נחמד, אתה יודע איפה אני יכול להשיג אייפון 6? מה אתה לא יודע בדיוק? זה משנה אם השם יהיה אייפון 5 או אייפון סופר דופר? זה מהותי אם המסך יהיה 3.5 או 3.7? מעבד 1 או 1.2? בשורה התחתונה המכשיר יהיה פאקינג חזק כי הוא נועד להתחרות במכשירי הדגל של סמסונג. סביר להניח שהמחיר יהיה תחרותי. לא מבין על מה אתם מבלבלים במוח בכלל.
פורסם 2011 באוגוסט 1914 שנים זה בדיוק מה שאתה לא יודע, אין שום הכרזה רשמית משום גורם הכל תפור על שמועות
פורסם 2011 באוגוסט 1914 שנים בוא נעשה את זה יותר פשוט. אם חנות X מוכרת היום אייפון 4 סביר להניח שהיא תמכור בעתיד הקרוב אייפון 5, נכון? איך קוראים לחנות X?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.