עבור לתוכן

מקרן קול

Featured Replies

פורסם

אם יש להם יציאה אופטית אז הם יעבדו.

יש גם טלויזיות עם יציאה אופטית...

פורסם
  • מחבר

אני יודעת, הטלויזיה חדשה נקנתה לפני שנה וחצי בערך. אז למה נועד המקרן הזה? בכל מקרה המון המון תודה על העזרה.

פורסם

המקרן מחליף את הרמקולים של הטלויזיה. נותן צליל קצת יותר טוב מבלי לתפוס הרבה מקום.

מוזר שחיבור ה-PL לא עובד לכם...

פורסם
  • מחבר

חיבור ה- PL זה חיבור כמו אוזניה נכון? ניסיתי גם לחבר בטלויזיה אחרת עם החיבורים האלו ועם המקרן וגם לא עבד. החלפתי כבר את הכבל אבל אין לי עוד דרך לבדוק אם הוא תקין.

פורסם

בממיר יש יציאת RCA, את יכולה לבדוק את הכבל באמצעותה.

אתם מחברים את הכבל הזה לטלויזיה ביציאת Var. audio out או מה שהיה כתוב שם, כן?

פורסם
  • מחבר

אני בדקתי דרך היציאות AUDIO OUT (אדום לבן) וה- PL במקרן. אז לחבר בממיר (אדום לבן) RCA וה- PL למקרן?

פורסם

כן. תנסי את זה לבדוק שהכבל תקין.

יש סיכוי שפשוט לא העברת לערוץ הנכון במקרן הקול?

פורסם
  • מחבר

חיברתי את ה- RCA לממיר ואת ה- PL למקרן זה עבד. אבל כשמחברים לטלויזיה אין כלום למה?

פורסם
  • מחבר

וכן העברתי לערוץ הנכון. ממש מוזר :'(

פורסם

כמה דברים:

א. מקרן קול, לדעתי, זה חרטא. צריך חדר אופטימלי בשביל שיעבוד כמו שצריך, או רסיבר עם Room Correction איכותי (וגם אני לא בטוח שזה יעזור).

ב. הגיוני שלא תהייה למקרן כניסת סטריאו, הרי הוא אמור לתת צליל סראוד. אם היה לו רק כניסת סטריאו זה היה מראה עד כמה בולשיט זה הדבר הזה.

ג. אם אכן יש רק כניסה אופטית ולטלוויזיה אין יציאה אופטית, אין ברירה אלא להשתמש בנגן חיצוני (סטרימר וכדומה). אופציה אחרת, מפגרת במיוחד, היא במידה והריסיבר תומך ב-upscale לחבר את היציאה מהטלוויזיה לכניסה ברסיבר ולהשתמש ביציאה אופטית (אם יש) בשביל לחבר למקרן קול. בהתחשב בזה שאלו פיצרים של רסיבירים יקרים יחסית (לפחות בארץ) אני מאמין שזה לא אופציה עבורך בכל מקרה.

פורסם

זה לא ממש מקרן קול אלא Sound Bar כמו שאמרו.

פורסם
  • מחבר

שומעים דווקא יפה מאוד דרך המקרן. אבל כמו שאמרתי הוא מחובר רק לממיר כי בממיר יש יציאה אופטית. וגם שעשיתי עכשיו את הבדיקה לחבר את כבל RCA לממיר ו-PL למקרן זה עבד למה זה לא עובד בטלויזיה. זה ממש מעצבן!!!!!!! במה שונה החיבור לממיר מהטלויזיה?

פורסם

אם זה עובד עם הממיר אז הבעיה בטלוויזה לא ב-Sound Bar.

זה לא ממש מקרן קול אלא Sound Bar כמו שאמרו.

(זה לא משנה את זה שמקרן קול עדיין חרטא)

פורסם

מסכים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים