עבור לתוכן

הרום MIUI ממקבל מכשיר משלו, ועוד איזה מכשיר!

Featured Replies

פורסם

אני כבר הרבה זמן חושב שהרום המצויין הזה צריך לקבל מכשיר משלו והינה היום הזה הגיע:

1111111.jpg

פרטים על הטלפון:

-Bootloader פתוח

-מסך בגודל 4 אינצ' ברזולוציה של 480×854

-מעבד כפול ליבה של 'סנאפדרגון' S3 (דגם MSM8260) במהירות של 1.5 GHz

-4 ג"ב רום (כרטיס הרחבה עד 32 ג"ב), 1 ג"ב ראם

-מצלמה אחורית 8 מ"פ

-כל הקישוריות

-תמיכה גם ב-GSM וגם ב-CDMA

-מנגנון ביטול רעשים

-סוללת 1930 mAH לעבודה רצופה של 15 שעות

-מידות: 125 * 63 * 11.9 (מ"מ), משקל: 149 גרם

-4 כפתורי אנדרואיד רגילים (בית, חיפוש, תפריט, חזרה)

-כפתוח Mi ייחודי שיפעיל תוכנה לבחירתכם.

והמחיר?

המחיר שלו יהיה רק 1999 יוהן סיני, שזה בערך 310$, שזה בערך 210 EUR, שזה בערך 1100 ש"ח בלבד. אגב, אם שכחתם – המכשיר הזה מגיע עם MIUI Rom.

המכשיר צריך להיות זמין כבר החודש.

מקור:

http://iandroid.co.il/dr-iandroid/archives/9237

פורסם

אבל שאלה קריטית נוספת היא: איזה סוג מסך הוא יקבל?

פורסם
  • מחבר

במחיר הזה, גם LCD זה בסדר :xyxthumbs:

פורסם

אני לא סומך על יצרנים סינים לא מוכרים

זה הימור מבחינתי

פורסם

כבד... מאוד כבד..

אבל תמיכה ב GSM ו CDMA זה פיצ'ר חזק.

פורסם

המכשיר לא נראה מלהיב במיוחד.

אבל הרום דווקא מגניב:

פורסם

אני כרגע עם MIUI על הSGS2

נחמד, אייפוני משהו

פורסם

אין לי בעיה להביא אותו לעשות עליו ניסויים, ולבדוק אותו נשמע מעניין.

אני גם עם ה רום של גלנט galnetmiui על הגלקסי הראשון.

פורסם

אני בדיוק מתכנן לקנות סמארטפון חדש...מתלבט לגבי האייפון 4 המחודש או Xiaomi Phone

הקטע הוא שאני לא מבין מה זה ROM והMIUI הזה...

בקיצור אתם ממליצים על הxiaomi? אם כן אני קונה

פורסם
  • מחבר

בקשר לשאלה שלך ^.

הרבה משתמשים קצת איך להגיד את זה... מתקשים עם האנדרויד הראשון שלהם, לפי דעתי, המכשיר הזה (XIAOMI) זה ה-מכשיר בשביל אנשים שמכשיר האנדרויד שלהם הוא הראשון שלהם, כך הם זוכים למראה שמזכיר את האיפון והוא פשוט ויחסית לא כבד על המשתמשים הפחות מנוסים אבל אם יחפוץ ליבו של המשתמש בפונקציות מתקדמות הרי שהמכשיר יכול לספק זאת. בקיצור אני חושב שזה אחלה של מכשיר למשתמש חדש במיוחד המחיר שלו שיקרוץ להמון אנשים במיוחד העניין של העדכונים המידיים אפשר להגיד כי העדכונים יוצאים על בסיס חודשי ולפעמים שבועי (משתנה ממכשיר למכשיר).

לגבי מה זה MIUI?

המכשיר מריץ אנדרוייד, זה אתה יודע אבל מה שMIUI עושה בעצם זה משנה את כל העיצוב של המכשיר והופך אותו ליותר UI פרנדליי, הוא ניראה מצויין רץ מצויין ויש לו קהילת פיתוח אדירה מאחוריו לתמוך במשתמשים.

MIUI = ROM ישנם הרבה רומים באינטרנט, אבל MIUI בולט מכולם בגלל היחודיות שלו והמראה, ישנם רומים שנראים אותו דבר מבחינת המראה אבל משנים הרבה דברים מאחורי הקלעים, MIUI הוא טיפה שונה בכך שהוא משנה גם מאחורי הקלעים וגם את המראה החיצוני שלו, כך שבעצם הוא לא ניראה כמעט כמו אדרוייד טיפוסי, אולם מספק גם המון שליטה מתקדמת במכשיר כמו הרומים האחרים.

פורסם

תודה על ההסבר המפרט, ROM זה לא משהו פיזי במכשיר אלא התקנה בתוך מערכת הפעלה נכון?

סוג של עדכון קושחה שמורידים באנטרנט

צריך לחכות לביקורות על המכשיר אם הוא באמת עמיד ועושה את העבודה שלו

פורסם

כבד... מאוד כבד..

אבל תמיכה ב GSM ו CDMA זה פיצ'ר חזק.

לדעתי זאת טעות של פותח השרשור, כתוב בלינק שהוא תומך ב WCDMA , לא CDMA ....

כלומר, זה פשוט 3G...

פורסם

תודה על ההסבר המפרט, ROM זה לא משהו פיזי במכשיר אלא התקנה בתוך מערכת הפעלה נכון?

סוג של עדכון קושחה שמורידים באנטרנט

צריך לחכות לביקורות על המכשיר אם הוא באמת עמיד ועושה את העבודה שלו

רום= מערכת הפעלה. לא התקנה בתוך, לא קשוחה, לא חומרה, מערכת ההפעלה עצמה. אולי הקישור בויקי של האתר מטעה, אין קשר בין הדברים (Read only memory). בניגוד למחשבים שולחניים (ומערכות הפעלה אחרות), באנדרואיד יש אינספור רומים שונים, לכל אחד ייחודיות משלו. כל אחד שונה. יש כאלו שמיוצרים ע"י היצרנית. יש כאלו שמיוצרים ע"י חברות סלולר, ויש גם פיתוחים עצמאיים. אם הנושא מעניין אותך, אתה מוזמן לקרוא עוד-

iandroid.co.il

xda-developers.com

פורסם

אז אתה אומר שזה המערכת הפעלה (ROM)? אפשר להוריד ROMים באנטרנט ולהתקין אותם על הiOS לדוגמה? או להחליף את המערכות?

זה סיפור למצוא ולהוריד אחד? ובמה כל אחד ייחודי? בתכלס זה פשוט עיצוב ומראה וזהו לא? או שיש גם משחקים ואפליקציות שעובדות עם ROMים ספציפיים....

פורסם

יש לך קצת בלבול.. אני מציע בחום שתקרא במקורות שקישרתי אליהם מקודם.

אמנם אפשר להוריד רומים מהאינטרנט אבל רומים הם דבר שקשור לאנדרואיד (בלעדית). אתה לא יכול להתקין על אייפוןץ לעומת זאת, הצליחו להריץ אנדרואיד על כמה מכשירים עם ווינדואוס (בגרסאות הסלולריות).

זה לא סיפור למצוא ולוהוריד, יש אינספור. אתה אפילו יכול לבשל אחד לעצמך (כמובן שתצטרך ללמוד קמה דברים לפני, אבל יש אנשים שעושים את זה).

לא רק עיצוב, גם עיצוב, גם "מאחורי הקלעים". הכל.

כל האפליקתיות אמורות לעבוד על כל הרומים, מלבד מקרים חריגים כמו אפליקציות שפועלות מעל גרסא מסויימת של מערכת ההפעלה או תוכנות שפשוט לא יעבדו ברומים מסויימיםץ אבל אלו שוב מקרים נקודתיים בלבד.

תקרא בשני האתרים. יש שם את כל התשובות לכל שאלותיך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים