עבור לתוכן

בקשה לעזרה בהשוואת טאבלטים - asus Vs samsung Vs motorola

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לרכוש טאבלט ומתלבט ארוכות בין מספר דגמים.

הצרכים שלי הם פשוטים ביותר, בעיקר הצגת תמונות וסרטונים, קריאת מסמכים, מיילים וגלישה באינטרנט.

נקודה נוספת היא מראה המכשיר - כיוון שהמחשב ישמש להצגת תמונות ומפרטים ללקוחות חשוב לי שהוא יהיה מרשים. אין כמו רושם ראשוני על הלקוח :) .

פרטים קצת יותר טכניים שאני מחפש במכשיר:

מסך - לפחות 10 אינץ

יכולת שימוש בעט על גבי המסך לצורך שרטוטים ביד חופשית

מהירות תגובה לפעולות

מהירות עלייה מכיבוי

זמן סוללה - לפחות 6 שעות

משקל - לא משנה בכלל

חיבור קווי לאינטרנט (כבל רשת)

אינטרנט אלחוטי

חיבור USB

GPS מובנה

בלוטות' - יתרון מבחינתי אבל ממש לא חובה

קורא כרטיסים - גם מהווה יתרון אבל לא קריטי

חוזק ועמידות למקרי נפילה או מכה

אחריות כמה שיותר נרחבת

שיווק ע"י חנות פיזית מוכרת/רצינית (באג למשל)

מערכת הפעלה - לא משנה, אבל צריכה להיות העדכנית ביותר עם יכולות תמיכה בקבלת עדכונים עתידיים.

מחיר - סביבות 3,000 ש"ח

כרגע אני מתלבט בין הדגמים הבאים:

asus slider

asus transformer

motorola xoom

samsung galaxy tab

עפ"י מה שקראתי עד כה, מבחינה טכנית אין בינהם הבדלים משמעותיים (או שאני פשוט לא מבין).

אבל הביקורות עליהם תמיד נוטות יותר מידי לכיווני קיצון לטעמי - או שהכותב מאוד אהב או מאוד שנא את המכשיר שבדק.

את האייפד של אפל כבר פסלתי (כן, אני יודע, הם "הכי הכי" ואין עליהם) כי אני לא אוהב את הסגירות של המוצר.

אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המוצרים ובמיוחד אשמח לקבל חוות דעת "יד ראשונה" מהתנסות ממשית במוצר.

כמובן שאם יש מוצרים נוספים ששווים בדיקה, אשמח גם לשמוע עליהם.

תודה רבה על העזרה.

(אגב, אם זהו לא הפורום המתאים לפרסום הנושא, בבקשה כוונו אותי בהתאם)

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

שלום לכולם,

אז לאחר שלא קיבלתי כל תגובה בפורום זה ואחרים, החלטתי פשוט לבחור במה שנראה לי הכי מתאים.

בתחילת השבוע קניתי את ה- asus transformer + מקלדת בחנות של באג.

הסיבות שהובילו אותי דווקא לרכישת מכשיר זה:

א. הוא נראה ממש טוב!

ב. תחנת העגינה/מקלדת מאוד נוחה ומאפשרת גמישות בשימוש.

בינתיים אני מאוד מרוצה מהקנייה.

המכשיר קל משקל ונוח לשימוש, מסך מגיב נהדר ובמהירות, הסולה מחזיקה יום שלם של עבודה ומשחקים, תחנת העגינה מאוד נוחה עבורי והופכת את המכשיר למעיין נטבוק חמוד.

המכשיר הגיע עם גרסא 3.1 ומייד עם ההפעלה הראשונית והחיבור לרשת הוא הוריד ועדכן לגרסא 3.2.

העברית טובה ועד כה לא נתקלתי איתה בבעיות.

חסרונות:

אין חיבור USB בטאבלט עצמו, רק בתחנת העגינה - קצת לא נוח.

אין חיבור לכרטיס SIM לצורך שימוש בדור 3, אבל הבנתי שיש דגמים שכן כוללים חיבור כזה.

יש יציאת מיני HDMI אבל לא מסופק כבל.

המצלמות - אין סיבה להשתמש בהן, התמונות פשוט גרועות.

אחד הדברים המרגיזים ביותר בעיניי הוא שחנויות לא מחזיקות מכשירים לדוגמא בתצוגה.

מלבד באופיס דיפו, אף חנות אחרת לא החזיקה טאבלטים בתצוגה מלבד iPad.

אני מקווה שהנסיון שלי עם המכשיר יעזור גם לאחרים לקבל החלטה לגבי הרכישה המתאימה להם.

פורסם

חבל שלא הקפצת את הדיון, היית יכול לקבל תשובה...

בכל מקרה, תתחדש!

{ואם אתה רוצה לתרום לפורום - הזה או ביקורות - בביקורת מסודרת, :-*}

פורסם

אני בהחלט אשמח לביקורת משתמש (אך במידה ותהיה מושקעת וברמה) עם תמונות - סה"כ מכשיר מעניין מאוד

פורסם

איחרתי למסיבה, אבל אני הייתי הולך על הדגם הרביעי - טושיבה AT200 שרק יצא. טאבלט יפהפה ודק מאוד. המחיר עדיין לא ידוע אבל אמור להיות זול יותר מאייפד 2.

זאת אחרי שלצערי לא הצלחתי להשיג את ה-TOUCHPAD של HP בתערוכה בסינגפור. HP עשו תרגיל מלוכלך וחילקו טפסי קנייה הרבה לפני פתיחת הדלתות, כך שכבר כשנפתחו הדלתות כל המכשירים כבר נמכרו.

פורסם

אני לא כל כך מבין מה הטעם בלקנות IPAD, לא עדיף כבר מחשב נייד מיני?

מעבד חזק יותר, וזה פשוט מחשב...

הרבה יותר טוב מבחינות מסויימות, פחות מבין את הקטע של טאבלטים, הרי בסופו של דבר הם מנסים להיות מן סוג של מחשב לא?

פורסם

איחרתי למסיבה, אבל אני הייתי הולך על הדגם הרביעי - טושיבה AT200 שרק יצא. טאבלט יפהפה ודק מאוד. המחיר עדיין לא ידוע אבל אמור להיות זול יותר מאייפד 2.

זאת אחרי שלצערי לא הצלחתי להשיג את ה-TOUCHPAD של HP בתערוכה בסינגפור. HP עשו תרגיל מלוכלך וחילקו טפסי קנייה הרבה לפני פתיחת הדלתות, כך שכבר כשנפתחו הדלתות כל המכשירים כבר נמכרו.

לחכות אפשר תמיד הטושיבה עדיין לא בארץ, האסוס שהוא קנה נראה כאופציה טובה, ונשמח לביקורות\תמונות\חווית משתמש...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים