פורסם 2011 באוגוסט 2714 שנים אני לא מבין למה, באמת.עם ezpdf, תוכנה שעלתה לי 3$ במארקט אני מקבל פיצ'רים יותר טובים ממכשיר יעודי לקריאת ספרים. זה סתם טפשי.
פורסם 2011 בספטמבר 614 שנים מחבר נפלה ההחלטה..או Kindle 3 או Nook Touch.שניהם, אחרי משלוח יוצאים כ-200 דולר.קינדל נקנה מאמאזון (130 מכשיר, 20 משלוח + 50 דולר משהו שנראה כמו הוצאה מראש למכס? מישהו יכול לאשר?).נוק נקנה מאיביי (150 מכשיר, 50 משלוח).המכשיר נקנה לאבי על מנת לקרוא ספרים ברוסית (כפי שנראה כרגע, אשתמש ב-Calibri להמרות)המלצות סופיות? רעיונות?תודה רבה לכולם.
פורסם 2011 בספטמבר 714 שנים תמיד יהיה משהו מעבר לפינההקינדל החדש לפי התמונות דומה לNOOK COLOR שגם לו יוצאת גרסת 2 בקרוב
פורסם 2011 בספטמבר 714 שנים מחבר בדיוק. תמיד יהיה משהו בעתיד, אני מעוניין במה שיש עכשיו המלצות סופיות Nook or Kindle? חנות זולה ובטוחה לרכישה? תודה.
פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים סטס,אם תרצה,תקרא סקירות לגבי שני המכשירים. הלינקים לאתר ברוסית.NOOKKINDLE 3תקרא תשווה ותחליט מה טוב לך..נ.ב. ממליץ לשמור את האתר בפייבוריTZ
פורסם 2011 בספטמבר 1314 שנים מחבר בדיוק לפי האתר הזה קבלתי החלטה, תודה בסופו של דבר הזמנתי Kindle 3. יצא סה''כ 200 דולר כלל הוצאה צפויה על המכס הנורבגי (המשלוח לנורבגיה, מקום המצאותי ברגע זה). אם לא יתפס- הכסף יוחזר בחזרה, או משהו בסגנון. כשיגיע, אכתוב מספר מילים על ההתרשמות ממנו. נ.ב. אתר מצויין, אני ממש אוהב את הביקורות סרטים שלו עריכה: קיבלתי את המכשיר לאחר כ-3 ימים מרגע ההזמנה. מדהים. בכל מקרה, תגובות האבא: "וואו, איזה גבר אתה, בן!" תגובות האבא לאחר מספר שבועות של שימוש- לא נפרד מהמכשיר. המיטה\שירותים\ספה\ארוחה- הקינדל איתו. קצת הסתבך עם הצורך בלהמיר בקליברי ומערכת ה-bookmarks אבל לאט לאט לומד את הנושא. שורה תחתונה- מבסוט. נ.ב. היום הוכרז המכשיר החדש, אז המחיר למכשיר הנ''ל ירדו משמעותית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.