עבור לתוכן

בקשה - מפרט למחשב לשימוש כללי עד 1500 ש"ח לא כולל מסך לא כולל ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

שלום רב :-)

הגיע הזמן בשעה טובה (לאחר הרבה הפצרות) להחליף את המחשב אצל הוריי. אשמח מאוד לכל עזרה בהרכבת מפרט למחשב לשימושים כלליים. לא מחפש משהו מהטופ אוף דה ליין. סביר כזה.

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי להגיע לקצה התקציב

ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי - אופיס, אינטרנט, סרטים לנכדים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך 17" פאנל TN מצוי, מהסוג שנמכר בכל חור

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך בציוד היקפי.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא מתוכנן כל אוברקלוק

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות ללא התקנת תוכנה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. - רצוי מחנות אמינה בחיפה. רצוי מרשת כגון KSP\IVORY וכו' (כשהכסף מדבר, אפשר לוותר על הסתירה ל"אמינות" - אני יכול לבדוק היטב את תוך המחשב עם קבלתו).

9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - אין בקשות מיוחדות. רצוי מארז שקל לעבוד איתו (כלומר, לא צפוף ושקל לפרק. עד היום יש לי טראומה מהצפיפות של מחשב HP Kayak XU שהיה לי. לא חושב שמישהו אי פעם ראה כזה אסון צפיפותי), מדי פעם בטח אצטרך להחליף מאווררים שכשלו או לנקות את המחשב. רצוי מארז שלא צובר יותר מדי אבק - צפוי להיות מונח על הריצפה. רצוי זיכרון 4GB מחולק ל-2 זכרונות 2GB כל אחד. יש להוסיף דמי הרכבה לחשבון.

10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - לא מתוכנן כל שידרוג עתידי

ואחרונה - הרבה תודה לכל העוזרים :-)

פורסם

עיין כאן:מחשב לשימושים פשוטים ~1,500 ש"ח דרישות דומות, תקציב דומה, המפרט שmaya1 הציע מעולה ועונה על כל הדרישות

ההרכבה חינם, משלוח חינם.

זיכרון עדיף סטיק אחד, גם יותר זול גם ישאר מקום להוסיף בעתיד.

אם אתה מתעקש אז:

זיכרון:

2Gb-DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 - מחיר חם

כמות: 2 - מחיר: ₪65

סה"כ: ₪130

פורסם
  • מחבר

תודה רבה BOFA! הנישה של 4GB היא דווקא בגלל שזה מאיץ קצת יותר את הפעילות של המחשב (גם אם זה פסיכולוגי, מה שנכון :-) ).

אני אבדוק איתם, למרות שאם אני זוכר נכון TMS היא חצי מ-TMSFOX שהתפרקו. השירות שלהם טוב?

פורסם

לTMS של היום אין קשר אמיתי לTMS המקורית, סתם שימוש בשם מוכר ומוניטין טוב של חברה שאיננה עוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים