עבור לתוכן

צריך עזרה מבן אדם שמבין באתרי אחסון כמו ראפיד שר מגה אפלואד וכו'...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..!

רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שמבין או אפילו היה לו ומכיר את כל הנושא של אתרים כגון: RapidShare, MegaUpload וכו' ומבין עניין ויכול לפרט לי ברמה האישית כמובן...,

מה אני אצתרך לפניי הקמת אתר כמו זה...?, אם אצתרך ידע נדרש מסויים בכל מיני תחומים למיניהם..?, מה עלות אחזקה של אתר בסדר גודל כזה..? מה הכדאיות..? ומהם סיכויי הצלחה לאתר כזה..?

עכשיו כמובן שאצתרך תשובות שיהיו הרבה יותר מתשובות שטחיות כי כמובן שכבר חפרתי בנושא הזה ובדקתי ועמקתי מאוד פשוט אני מחפש חידושים לדברים שלא ידעתי ואשמח לשמוע דעות מקצועיות! בנושא...

פורסם

שלום לכולם..!

רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שמבין או אפילו היה לו ומכיר את כל הנושא של אתרים כגון: RapidShare, MegaUpload וכו' ומבין עניין ויכול לפרט לי ברמה האישית כמובן...,

מה אני אצתרך לפניי הקמת אתר כמו זה...? הרבה דברים, תתחיל מחיבור סופר דופר מהיר לאינטרנט וחוות שרתים, אם אצתרך ידע נדרש מסויים בכל מיני תחומים למיניהם..? אם היית רוצה להיות רופא, האם היית צריך לדעת משהו בנושא? למרות שתמיד אפשר למצוא אנשים שיעבדו בשבילך, אתה יכול להיות מנהל בלי ידע בסיסי..., מה עלות אחזקה של אתר בסדר גודל כזה..? גבוהה מאוד. מה הכדאיות..? נמוכה. ומהם סיכויי הצלחה לאתר כזה..? נמוכים. כל עוד אין לך הרבה תוכן לא יהיו הרבה גולשים ואם לא יהיו גולשים לא יהיה תוכן.

עכשיו כמובן שאצתרך תשובות שיהיו הרבה יותר מתשובות שטחיות כי כמובן שכבר חפרתי בנושא הזה ובדקתי ועמקתי מאוד פשוט אני מחפש חידושים לדברים שלא ידעתי ואשמח לשמוע דעות מקצועיות! בנושא...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים