פורסם 2011 באוגוסט 1214 שנים שלום בוקר טוב אני מחפש אוזניות טובות עכשיו זה הסיפור אני הולך למכון ואני מנסה להרזות ואני רוצה משהו שימריץ אותי... במכון יש הרבה רעש אני רוצה משהו שיאטום אותו מה הכי טוב קשת ,חצי קצת לא מבין בחרא הזה תקציב משהו שיתאים לי אני לא הולך להקליט ולהיות DJ אני מאמין שעד 500 שקל אם צריך שווה להשקיע הרבה כסף על אוזניות.. תמליצו לי אם אתם יכולים תודה רבה שבת שלום רק בבקשה לא לענות על אשכול זה בשבת תודה..
פורסם 2011 באוגוסט 1214 שנים רוצה את עזרתינו ועוד מציב תנאים מתי מותר לענות לך ומתי לא? אולי תפנה את השאלה הזו לרב במקום - מה אתה עושה בכלל בפורם הכופרים הזה ושואל את עצתם?
פורסם 2011 באוגוסט 1214 שנים מחבר אתה לא יכול לכבד שיש אנשים ששומרים שבת זה פורום פתוח לכול הקהילה לא ראיתי הודעה לא לשומרי שבת ... ויש לך מזל שאני במצב רוח טוב למה הייתי יוצא עליך אני אוכל אנשים כמוך שחושבים שהם מחליטים בשביל הדתיים ולא מכבדים
פורסם 2011 באוגוסט 1214 שנים ויש לך מזל שאני במצב רוח טוב למה הייתי יוצא עליך אני אוכל אנשים כמוך שחושבים שהם מחליטים בשביל הדתיים ולא מכבדים ?!?!?!?! אתה חתיכת צבוע. אתה בא לפה וכופה על אנשים אם להגיב או לא להגיב בת'ראד בשבת? חתיכת חוצפן! מי מחליט בשביל מי, אה?! ועוד מדברים על כפיה דתית. אין לכם שום עקרונות ואתם עושים מה שבא לכם. אני פשוט נדהם כל פעם מחדש. ואיזה מזל יש לו? היית מחכה לצאת השבת ו"יוצא" עליו?
פורסם 2011 באוגוסט 1214 שנים אני בתור בנאדם חילוני שיש לו כבוד לדת באמת נדהם מזה שרשמתה לא לענות לפוסט בשבת ! WTF ?
פורסם 2011 באוגוסט 1214 שנים מחבר יבנזונה אני יזיין אותך לך לך תשב על זין יבנשרמוטה לא רוצים לעזור בפורום הזמדיין הזה לא צריך יבני שרמוטות כולה בנאדם ביקש לכבד ולא להיכנס לאשכול שלו בשבת מה הבעיה ישרמוטות
פורסם 2011 באוגוסט 1214 שנים אני דתי והבנאדם הזה פשוט חצוף זה כפיה דתית לא משהו אחר , ואני לא ייכנס לזה עכשיו תנו לו באן לפנים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.