פורסם 2004 בינואר 1921 שנים צריך לתבוע את המתרוממם ! גזענות לשמה ! צריך להוריד את התכנית הזאת כמה שיותר מהר ! אני לא מאמין שאין כאן תגובות זועמות מכמה יוצאי רוסיה ?! WTF ! הוא צוחק על העדה שלנו ואף אחד לא שם זין ! שיתצחק על המרוקאים או התימנים אם אין לו מה לעשות בחיים לשמן הזה לא בא יותר בלובה בחיים שלך!(אמר האדם השני הכי רוסי בפורום אחרי מינימייזר).
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים מחבר אין, ה Peak במערכון האחרון של לובה עם סאבלימינל והצל היה "עכשיו לוקחת צל שלך ולא בבלובה יותר בחיים שלך". גובל בגאוניות!
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים טומי לפיד מחליף את בנו, יאיר, בתוכניתו , היה חזק גם ... הרג אותי המבט של אלי שהוא עושה את מושיק אפיה .
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים ארץ נהדרת נהדרת תמיד בכל המערכונים(למעט התוכנית עם המבחן הIQ שנהרסה ע"י מבחן הIQ).בתוכנית האחרונ, אם רביב גבר גם היה מצחיק, ועם לובה- בכלל... כל פעם בלובה באים עם רעיון חדש ואף פעם לא ממחזרים שום דבר בתוכנית.ואני לא מבין מה הבעיות של הבכיינים על זה שזה גזענות(הקטע עם לובה).העיקר לצחוק על עמים\עדות אחרות זה בסדר..(נכתב ע"י בחור רוסי)
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים "אללה איסטו איתך" אתה אומר ללובה עכשיו אללה יוסטון?! מעצבן לשמוע אנשים שמזייפים, אם אתם לא יודעים את המילים אל תנסו לחקות את לובה.. אחד כמוני שרואה את המערכונים שלה לפחות 50 או אולי 60 פעמים ביום, יודע את המילים בעל פה של המערכונים האהובים עלי.. ואגב המשפט הזה, הוא אומר : "..כן, אבל עכשיו ראיתי שזה כבד על ההיסטור" לובה : "אהההה, קודם אמרת לא רצה משלוחה, עכשיו אמרת על היוסטון?
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים אחד כמוני שרואה את המערכונים שלה לפחות 50 או אולי 60 פעמים ביום, יודע את המילים בעל פה של אני מבין שאתה צופה בלובה 50 אולי 60 פעם ביומממם
פורסם 2004 בינואר 2021 שנים הפריית מבחנה.גם אותי לא בידיוק הצחיק, אבל שיהיה.דוגרי...ממש עלוב...ובזבוז זמן...(על הקליפ...)
פורסם 2004 בינואר 2121 שנים הכי מצחיק לדעתי היה הקטע עם לובה וגוצ'ה"לוקחת זזי שלך ולא באה בלובה יותר בחיים שלך!!!!!!!!!!"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.