עבור לתוכן

הבבלובה אומרת זו קופה אקספרס אפשר עוברת רק חמש מוצרים

Featured Replies

פורסם

חשבתי שהיא לסבית, לא?

אגב, אני היחיד שהקטע הנ"ל לא הצחיק אותו בכלל?

• תגובות 39
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חשבתי שהיא לסבית, לא?

אגב, אני היחיד שהקטע הנ"ל לא הצחיק אותו בכלל?

הפריית מבחנה.

גם אותי לא בידיוק הצחיק, אבל שיהיה.

פורסם

יש מצב ללינק לקליפ הזה בMPEG או משהו זה מציג לי בקפיצות

פורסם

ענקיים, הם פשוט ענקיים...

ואחלה קליפ דווקא, לא יודע מה אתה רוצה מעצמך.

הייתי מכניס את המשפט שהוא אומר "אתה רוצה לשבת במקום בבלובה...." ברצף איזה 3 פעמים

תודה רבה.. ;)

חיחי

אני בימים הקרובים, אם יהיה לי זמן, אני אנסה לעבדו על משהו יותר מגניב.. 8)

ודרך אגב המשפט הנכון לפי מה שהבנתי שהיא אומרת, וחרשתי על הקטעים של לובה יותר מ200 פעם כל אחד.. :lol:

"את רוצה יושבת קופה מלובה ולובה קונה במקום קופה מה את?"

פורסם

אגב... זה רק אני או שטל פרידמן הוא חקיין איום ונורא?

הוא פשוט לא מתמיד בחיקוי, הוא יכול להתחיל בקול ומבטא מסויים, וסיים את החיקוי בקול הרגיל שלו.

פורסם

כן אתה צודק, זה די מעצבן.. ::)

אבל זה אחד היתרונות שלו, הוא פשוט משוגע, אין מילה אחרת שיכולה לתאר אותו,

הוא פשוט אדם משיגנה (משוגע לגמרי), יוצא מכל פרופורציות.. 8) :P

אבל הוא גדול!! (מבחינת מצחיק..) :lol:

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

הוא גדול מכל הבחינות ..!!

גם מצחיק וגם בן אדם סבבה .... ( מכיר אותו איכשהו .. )

פורסם

טל פרידמן עושה חיקוים גרועים.

לדעתי החיקוים של יצפאן הכי טובים...

פורסם

צריך לתבוע את המתרוממם ! גזענות לשמה ! צריך להוריד את התכנית הזאת כמה שיותר מהר ! אני לא מאמין שאין כאן תגובות זועמות מכמה יוצאי רוסיה ?! WTF ! הוא צוחק על העדה שלנו ואף אחד לא שם זין ! שיתצחק על המרוקאים או התימנים אם אין לו מה לעשות בחיים לשמן הזה >:(

פורסם

אל תתחיל עם זה שוב אתה...

זה כולה הומור.. והוא יורד על כל העדות..

פורסם
  • מחבר

כמה חבל שאתה לא חכם מספיק בשביל להבין את הפואנטה של התוכנית... אמנם טל פרידמן מחקה את חיימוביץ' ועוד דמויות "אשכנזיות" אחרות, אבל אלי ומריאנו לא ממש שכחו את עדות המזרח.

אם קצת תשכיל, תוכל לראות שכמעט בכל מערכון הם "לועגים" לעדות האלה, אם בכלל ניתן לקרוא לזה לעג... ::)

החבר'ה הרוסים מהיחידה שלי לדוגמא, דווקא מטורפים על החיקוי של לובה ולא מפסיקים לדקלם את המערכונים. לוקחים את הכל בגדר הומור וכך צריך.

אם תשכיל עוד יותר, תלמד להעריך את כל ה"לעג" שרץ בתוכנית ולהבין באמת, שלמרות כל הסרטים שרצים מסביב, עדיין יש לנו "ארץ נהדרת".

פורסם

צריך לתבוע את המתרוממם ! גזענות לשמה ! צריך להוריד את התכנית הזאת כמה שיותר מהר ! אני לא מאמין שאין כאן תגובות זועמות מכמה יוצאי רוסיה ?! WTF ! הוא צוחק על העדה שלנו ואף אחד לא שם זין ! שיתצחק על המרוקאים או התימנים אם אין לו מה לעשות בחיים לשמן הזה >:(

מה הבעיה? רוב המערכונים של לובה קורעים מצחוק.

פורסם

אני לא חושב שיש כאן לעג ליוצאי רוסיה או משהו כזה. לדעתי, אולי אפילו להפך, יש כאן ביקורות על ההתנהגות של הישראלי המצוי (אני נשמע כמו המורה שלי לספרות...).

פורסם

אני דווקא שם לב שעולים מרוסיה הכי נהנים מזה, ויש להם גם יתרון שהחיקוי יוצא מוצלח ;D

פורסם

lol

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים