עבור לתוכן

עזרה בבחירת מסך 23 למחשב החדש.

Featured Replies

פורסם

בהמשך לאשכול

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506211.0

ומחשב החדש שרכשתי (ללא מסך).

(כרטיס מסך שבחרתי 6950)

מעוניין לרכוש מסך.

חברות Dell או Samsung.

לא יודע אם כדאי לי לקחת LED.

הומלץ לי פה על מסך Samsung 2333T, אבל ראיתי שזמן התגובה שלו 8מילי שניות בלבד.

תודה.

פורסם

לא רשמת תקציב.

בגדול, המסך היותר מומלץ פה בפורום הוא דווקא Dell U2311H, אבל אם התקציב דוחק אז 2333T הוא המומלץ הבא בתור.

התועלת העיקרית שתפיק מLED תהיה כנראה חיסכון בחשמל. נשמע לך שווה? לשיקולך. פה בפורום נוהגים לטעון שזה סתם גימיק.

זמן תגובה במפרט היצרן זה דבר שלא ממש ראוי להתייחסות, עדיף לקרוא ביקורות וגם אז זה עניין סוביקטיבי. עד כמה אתה רגיש למריחות?

בכל אופן מתגובות פה בפורום התרשמתי שיותר אנשים טוענים שמרגישים מריחות (או ghosting, איך שלא תקרא לזה) עם ה2333T מאשר הU2311H למרות שבמפרט היצרן שניהם מופיעים כ8ms. (אני אישית לא מרגיש כלום גם במסך עם זמן תגובה גרוע במיוחד, אז כאמור, סובייקטיבי)

פורסם
  • מחבר

תקציב די דחוק אבל אם DELL הרבה יותר טוב אז מוכן להשקיע.

מה לגבי הפנלים?

איפה יותר טוב?

פורסם

ל U2311H יש פאנל IPS שנחשב לעדיף מבחינת זויות צפיה ודיוק צבעים. הסיבה שהוא מומלץ בפורום היא העובדה שזהו מסך הIPS הזול ביותר, ובתוספת ארגונומיה מצוינת.

לעומתו ל 2333T יש פאנל cPVA והוא מומלץ כי זהו המסך הזול ביותר שמבוסס על פאנל שאיננו TN. עם זאת ובהתחשב בהפרש הלא גבוה במחיר (עומד כעת על 200 שח בערך) יומלץ בדרך כלל להעדיף את מסך הIPS, אלא אם כן התקציב דחוק.

לבסוף כדאי לזכור שגם זה עניין סובייקטיבי, וישנם כאלה שלא מרגישים בהבדלים בין סוגי הפאנל (או שמרגישים וזה לא מפריע להם), שאז השיקולים עשויים להשתנות. אך גם במקרה כזה, הU2311H עשוי להשאר הבחירה העדיפה בגלל הארגונומיה.

פורסם

אני רוצה להגיד שקניתי את הU2311H בהמלצת הפורום ואני מולו כרגע בלי ספק זה המסך המרשים ביותר שראיתי

זוית צפייה מדהימות צבעים מדהימים ממליץ להשקיע בו והוא לא כזה יקר אני מצאתי אותו ב900 שקל

פורסם

ה DELL הוא בחירה מצוינת, אתה לא תתחרט.

ההפרש בינו לבין ה 2333T של סמסונג הוא כ 150 שח, הסמסונג טוב אך יש לו חסרון בולט בעניין הזמן תגובה (בפועל הבנתי שאנשים מתלוננים על מריחות). כמובן שאם אתה לא ממש משתמש בו לצורכי משחקים אז זה לא אמור להוות בעיה ואז אולי שווה לחסוך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים